226

сноудън

преди 2 години

Когато всички и всичко се американизира, тогава започва световния ред. всеки на опашка за чип, както беше за ваксинката. пълен контрол над личността. поздрави от Сноудън, той ви каза истината за американския безчовешки шпионаж.

225

До 263

преди 2 години

АГРЕСОРА, който нападна и нахлу в чужда земя е ЕДИН РАША!

224

Напада и цивилни

преди 2 години

Значи га са с пушки и мoлoтoв и га стрелят и yбиват са войници, герои, а га са yбити били цивилно население, ти да видиш!!!Зеления още в началото пусна затворниците и раздаде оръжие на цялото население... така, че всеки жив или мъртъв украинец, който стреля или е стрелял по руснаците, а нищо чудно (както азовците) и по своите е де факто войник така, че зеления да не реве, че има толкова или онолкова избито цивилно население, почти всички способни и желаещи да носят оръжие са въоръжени, значи са войници!!! Да не говорим за платените наемници...

223

Анонимен

преди 2 години

Около 3/4 дивизии са на източния фронт срещу руснаците. Ще им трябва време да се справят. Тази упорка за 9 май е на краварските *** и троловете. Между другото американците са посъветвали зеленския да изтегли армията но той е отказал. Да видим какво ще стане. Драскайте си...

222

Куку

преди 2 години

Тактиката му дава резултат на фронта, из интернет се увеличават новините за предали се укр войници. Унищожаването на моста на Днепър спира връзката със север, логистиката ще бъде спряна.

221

До 258

преди 2 години

И на ЗАПАД има русофили....ДА , защото предпочитат да живеят на ЗАПАД и са спряли да възхваляват мизерията, от която са избягали. ХАРЕСВАТ ЗАПАДА!!! Харесват раша изкуство, филми, музика и т.н. но не и раша управление.

220

Анонимен

преди 2 години

Касапинът на Сирия само USA!

219

Анонимен

преди 2 години

Русенец какво ти пречат русофилите. В Русе има висока корупция и данъчни измами. Ние останалите българи казваме ли ти нещо. Ако хората са русофили те си имат своите причини. Ако не ги разбираш не мога да ти помогна. Дори на Запад има русофили.

218

Прощай Путин

преди 2 години

До Съжале бокуС Путин е свършено. Много скоро

217

любопитен

преди 2 години

интересно защо цензурират думата ..., която с други думи казано е тоалетен леген за лежащо болни. какво нецензурно има в тази дума. Лично тыотка Митрофановна от Империята на злото, пардон - Нейно Превозхъдителство - Посланника на Руската Федерация в България с тази дума нарече българите. Значи думата не е обидна. А ако е обидна и правилно *** я заличават, тогава какво прави тази тыотя тук и не сме я изгонили

216

Съжале боку

преди 2 години

Фашаги, свърши се вашата...

215

Така

преди 2 години

Ех раша раша...с войната, която започнахте само петните датата 9 май!!! В историята вече ще останете като АГРЕСОРИ И УБИЙЦИ!!! Заличихте от раз цялото си минало!!!

214

Анонимен

преди 2 години

В текста на гимна е казано могучая воля, но не знам защо всички мислят че е могучая армия.

213

Русенец

преди 2 години

Като чета коментарите разбирам защо сме последни навсякъде. Всеки народ заслужава съдбата си. Така е. Жалко, че не заслужаваме историята си. Горките Левски и Ботев - сигурно се въртят в гробовете си и мира не си намират като гледат тъпотията, продажността и сервилниченето на нашите русофили. Само не ми казвайте, че те са били русофили. Русофил е бил дядо Вазов само, но през 1914 г. се разкайва горещо за това и си го признава

212

До 202-ри

преди 2 години

Като знам колко много "приятели" има Русия в Полша, Чехия, Словакия, Румъния ще ми е интересно да видим какво ще стане ако джуджето реши нещо да направи. Замисли се, вечно неутралната Финландия, от огромна "любов" и от историческа "признателност" към Империята на злото е готова да се присъедини към НАТО. Швеция също така. Но има една разлика - това са хора със СВОБОДЕН ДУХ, СВОБОДНО МИСЛЕЩИ, а не руски *** като нас. Бягай посрещай "братушките"

211

Анонимен

преди 2 години

Рашките ***, бъркат козунаци, боядисват яйца, славят аллаха и чакат Иисус да възкръсне, за да го набучат пак на Кръста. Юди!

210

ZZZ

преди 2 години

Слава за великият Генерал Дворников !

209

До 214

преди 2 години

В историята е мита за "непобедимата" и "могучая" армия на Империята на злото. Армия с най-големия бюджет, която близо 2 месеча воюва с по-слаб свой съсед, не може да се справи и търси помощ от сирийци, чеченци и всякакви други. За икономиката да не говорим. Безспорно - тези митове са вече в историята.

208

Анонимен

преди 2 години

Заглавието е подвеждащо. Сто процента пропаганда.

207

До 225

преди 2 години

До Българин - ти от Москва ли пишеш? И колко рубли забаротваш? Защото децата на всички руски политици и олигарси са в "лошия" запад, не са в Блатная