286

Духайтегоянки

преди 2 години

Колко си невеж!!!

285

Духайтегоянки

преди 2 години

Защо да е касапин,ИД са касапите-просто задължение?

284

Никой

преди 2 години

Слава на Русия и само напред за победа, на никой не прощавайте

283

Уеф

преди 2 години

Аа касапин че избива терористи водени от сащ. Слава на Русия

282

БРЦК

преди 2 години

Касапина на България Киро *** иска да унищожи България до 4 юли

281

Чък Норис

преди 2 години

Мирише ми на Хагски трибунал за такива изверги.

280

Анонимен

преди 2 години

След войната ще има западна и източна Украйна.Също като ГФР и ГДР.

279

Нищо ново

преди 2 години

Украинските силоваци воюват като джихадисти: гонят хората в мазите за да стрелят от жилищата им и стрелят по тях ако се покажат. При такъв начин на водене на война няма как да се мине без жертви и разрушения.

278

Война можеше да няма

преди 2 години

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо мир.

277

Анонимен

преди 2 години

Касапинът?! По-полека, господа! И затова, че унищожи касапите ли, които режеха глави пред камера. Явно много са ви били скъпи. Ами кажете тогава нещо и за касапите от Виетнам, Камбоджа, Ирак, Либия и т.н и т.н.

276

Никой

преди 2 години

Успех и велика победа за Русия срещу НАТО

275

Мяу

преди 2 години

Касапинът от Украйна гледа как 100 000 руснака със счупени танкове се разхождат от град на град да трепят хора в 44 000 000 му държава и с многобройната си армия гледа новини за масови гробове, участва на видеовръзки с целия свят с една едничка цел ... да направи трета световна война. Ако иска Украйна да вдига армията си и да напада до изгонване на последния руснак от родината си. Не да иска по 7 млрд на месец и оръжия, докато сънародниците му щурмуват вече нашите села и тормозят родителите ни.

274

Анонимен

преди 2 години

Днес на 22.04.2022 г. Генерал Дворников бе намерен мъртъв в дома си в Москва а група руснаци погрешка убиха президента на Сирия Бяшар Асад нека президента да почива в мир

273

Анонимен

преди 2 години

Днес на 22.04.2022 г. Генерал Дворников бе намерен мъртъв в дома си в Москва а група руснаци погрешка убиха президента на Сирия Бяшар Асад

272

Циколон Б

преди 2 години

Украйна ще бъде приета в ЕС и ще си възтанови икономиката за няколко дълги години, но това означава и много работни места в Стара Европа която ще харчи парите на руските олигарси.........П.С. Българите ще сме подизпълнители на Германски, Австрийски, Илаиянски, Френски, Британски фирми и ще го караме по-лабаво на техни заплати и осигуровки. Но това е друг въпрос.

271

Войната

преди 2 години

Дотука са превзели символично територия колкото 4 пъти България ,а вземеш ли толкова определено се протегнеш за останолото

270

До 305

преди 2 години

К.в.а синя кръв в раша? Имаха много малко със с3ня кръв, но ги убиха!!! Останаха 100% диваци!

269

До 305

преди 2 години

Бе по близо е до СЕЛЯНИН

268

Анонимен

преди 2 години

Дворников демек дворянин със синя кръв.

267

Аристотел

преди 2 години

Лъжи,лъжи, истина - това е рецептата за качествена дезинформация