16

Yvorix

преди 11 месеца

Всъщност ограничението е за МПС от кат.В.Кой каквото и да си е ... имаджинирал!

15

Бай Х

преди 2 години

Лично за мен 140 км/ч. е напълно нормална скорост. В натоварен трафик и в по-лоши пътни условия и без забрана я редуцирам на 120 или 100. Наблюденията ми са, че над 90% от водачите така или иначе карат със скорост до 130 км/ч а така наречените джигити които летят с 200, поне аз не съм виждал за около 20 хил.км изминати на Тракия за последната година.

14

всъщност

преди 2 години

Наистина " новината" е предадена лошо и май не сте обърнали внимание, че ограничението 120 е табличката на алинея 1, а след нея в ал.2 се казва, че със знак В26 (за максимално разрешената скорост) може да бъде разрешена и по-висока скорост, ако е осигурена безопасност за такава. Ама много катастрофират и с по-малка скорост, и това си е индивидуално и според ситуацията. Явно кат са се гаврили с някой и той се е амбицирал да няма и други такива гаври.

13

FMC

преди 2 години

140 е нормална скорост за тия, които могат да си я позволят, че тям вече разхода на гориво скача експоненциално. Аз почти никога не карам и със 130 дори. 120 е добре, но го правя най вече, защото и разходът на гориво е по-нисък и то с доста. Дразнят обаче хора, които карат дори с под 100 на магистралата и стават предпоставка за ПТП поради големите разлики в скоростта. Затова мисля по-важно е на магистрала да се въведе една минимална скорост от 100 и само в редки случаи да се разрешава под 100.

12

Анонимен

преди 2 години

Досега някой видял ли е моторист да кара със сто по магистралата, колкото им е разрешено. Иначе все скимучат че никой не ги пази .

11

Stoyanov

преди 2 години

До язък.....----- С 30 казвам аз а, как е? Ти ако пътуваш от едно село до друго, хората пътуват по 300-400 и повече км на ден. Според теб кога ще стигнат , може би другата неделя!

10

Ало

преди 2 години

Все тая, на Тракия или караш с 90-100 или с 150-160, тва са вариантите дясно или ляво. Хемус няма да коментирам, там има 5 км магистрала останалото е широк третокласен път.

9

до 3

преди 2 години

Пълни глупостите говориш. Тировете навсякъде имат ограничения, друг е въпросът че у нас не се спазват.

8

А

преди 2 години

До язък.....Може ли да бутаме автомобилите?

7

Анонимен

преди 2 години

Аз и без това рядко вдигам повече от 100км/ч. По магистралата си карам в дясната лента при камионите да ми е спокойно. Който иска нека се прави на състезател.

6

язък.....

преди 2 години

Жалко, а трябваше даже 100км/ч да е ограничението!

5

Егати

преди 2 години

Нищо не разбрах от така поднесената новина. С колко може да караме, последно?

4

Анонимен

преди 2 години

vajno. v bg suverennata narodna stranica fb pishe che bg narod suveren e izhvarlil pravitelstvoto v kazana za recycling na choveshko m.sso. ot zanik slance ozareni i bez cabinet?

3

Анонимен

преди 2 години

доста в стил дамаджана предложение,значи един шофъор от 20 години с категория Б ,ще кара с 120 , а тировете ще карат с 140 км/ч,боже слез си прибери вересиите

2

Евала

преди 2 години

Ами Жигулита и Москвичи почти не останаха, другите коли са по-бързички. Щеше само да е хранилка на КАТ и Дамаджаната това ограничение от 120км/ч..

1

Анонимен

преди 2 години

Те пътищата сами те ограничават..Обаче сега какъв ад ще настане по Тракия..