56

Пич

преди 2 години

Пффф... Българите са много по-свободни като хора от смешниците, които са писали самата статия. Тук хората не се страхуват да споделят личното си мнение, дори да не съвпада с политическата конюктура. За разлика от "свободните" западни общества, където не смеят да си отворят устите от страх да не ги подгонят за някаква "дискриминация".

55

Анонимен

преди 2 години

Свободен си да се оправяш както искаш от държавата тя не мисли за тебе тя само изисква данъци такси глоби ограничения но ти как ще ги изпълняваш и плащаш нея не я интересува с закон си длъжен да плащаш на частни организаци гражданска оговорност, ток, вода, топлофикация, винетки и какво ли още не взето на концесия. ти имаш правото да ползваш но нямаш правото да се откажеш да не ползваш и за това трябва да плащаш но никой не те пита как ще изкараш пари да платиш... това е България

54

анализ

преди 2 години

КАК ДА КАЖЕМ ЧЕ СМЕ СВОБОДНИ С :РАДЕФ КИРО МЕНТАТА КОКОРЧО ДА.ЛА.ВЕ.РАТА.И ЦЯЛАТА ПП ГРУПИЧКА ЗА ШАН..ТАЖ. И ДАЛА..ВЕРИ.!!!!!!!ААААА?

53

Свободна е

преди 2 години

В България има не само свобода, ами направо анархия и хаос - всеки си прави каквото си иска, границата е разграден двор...

52

Анонимен

преди 2 години

тези световни нпо -та свободни ли са те самите, ние да им напишем ли един доклад от наша гледна точка , който ти плаща да свършиш нещо до там ти стига свободата.

51

Qanon

преди 2 години

Ще сме свободни като изгоним американските слуги от козяк и обесим на площада тия дето 33 години ни мачкат!! Тогава можем да си говорим за някаква свобода!!

50

ED

преди 2 години

Що не вземем и ние да направим един доклад за свободата в Америка?

49

32

преди 2 години

"Свободна" да работи за печалбите на мафията.

48

.

преди 2 години

Свобода ли? Ние сме кукли на конци, които само мърдат крайници и уста, а отзад конците дърпат козяците

47

.

преди 2 години

Свободна на днешно време означава зависима от Краваршингтон.

46

Анонимен

преди 2 години

До 25 Ама какви ги дрънкаш бе ? Гледайте независиме жулналисти като Patrick Lancaster и независиме ескперти като Scott Riter че ще видим кои са *** ( тово са тези дето са със флага с синьо и жълтия). Мислете малсо бе и спрете с този популизм и политичедка коректност, подлагайте всичко под дъмнение, мислете независимо.

45

Анонимен

преди 2 години

РеееееееееееееКогато нещо не ми харесва и не подкрепя моето глупаво мнение е руска пропаганда.Когато нещо лошо се случи е винаги заради руснаците.Да толкова глупаво звучите.

44

Анонимен

преди 2 години

Не, окупирани сме от американски и канадски агенти!

43

AAA

преди 2 години

в сравнение с много западни държави, сме определено по свободна и мислеща нация все още. който си мисли че в другите държави не е пълно с олиг. офрени се лъже, икономиката на една държава няма много общо с хоратав нея.

42

не нас тия

преди 2 години

Фрийдъм Хаус е американска неправителствена организация със седалище във Вашингтон.Бюджетът на организацията е на 66 80% безвъзмездна помощ, предоставена от правителството на САЩ ???? Колко свободна е , докато е подчинена на Сащ все ще викат тия че е свободна

41

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Шимон Сакскобурготски и ц..urancjoро му се женейство са гнусни евреи фашисти! Три национални катастрофи ,заради тия немско-исоански ***! Гилотина ! От тридесет години Шимон Горбачовов Сакскобурготски се празnu с импотентната си еврейска nuш.ка в очите Ви! Именно тая бабичка еврейска фашистка ,навлечена в полумъжка кожа наложи хаосът геноциден в Майка България!

40

Щирлиц

преди 2 години

България беше свободна до 1989г.Сегашна България е окупирана от западни и "родни"антибългаристи.

39

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

79 точки ? Не ! Възмутително възразявам! България е в безвремието на едно геноцидно за Моят Народ Български многоточие...многоточие на хаоса! Ние сме под еврейска османска окупация! Превръщат Българките в мразителки на Българските Бойци. Извращение еврейско! Евреите НИКОГАШ не са имали доблесттта да бъдат Войни! Да живее Русия и никак не ми се ще дори една Рожба на Русия да умре в тази Последна война срещу фараоните аврамови ! Напред , Българи! Просто се инкорпорирайте в редовете на Безсмъртието

38

Анонимен

преди 2 години

Не всички държави са лоши и фашистки или колонизирани робскиКочини. Имало е и все още има свободни държави, които са много близки до съвременното разбиране за анархия и комунизъм - Атинската демокрация, Швейцарската демокрация, Първата френска република, Исландия, Венецианската република, ранната Флорентинска република. Харесайте си някоя и просто й въведете модела на управления в Чалгария, за да не живеете в робска колония, като африканци.

37

до 54-55

преди 2 години

Явно сте млади,разбираем е този идеализъм..Живота е наистина кратък..зарежете тия 1300 години и дрън дрън,на кой му пука!?И,ако това с първата българска държава е опората в живота ви,жалко.