18

Анонимен

преди 2 години

Някой се опитва да открие топлата вода,Китай повиши отдавна цените на своите стоки повече от 50% в които беше калкулирано новонапечатаните трилиони след"Ковид -добавките"по света,сега очакваме следващите 50% увеличение в които ще бъдат включени добавките "наказанието на Русия"

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Американската борса ще се срути, оттам и долара." Ще се срути амо чак когато топките на коча паднат на пътя докато ходи по него.

16

Анонимен

преди 2 години

Световната икономика ще се оправи едва след като Украйна натупа Русия и си възстанови териториалната цялост от преди 2014 година.

15

Анонимен

преди 2 години

Американската борса ще се срути, оттам и долара. Продадох всички акции в американски компании и с доларите си купих франкове

14

Асан

преди 2 години

Майната му на Айфона той не е купуван тука :)))

13

анонимен

преди 2 години

Кученцата(русофилите) си лаят,керванът(човешкият технически прогрес) си върви.

12

Анонимен

преди 2 години

Лошо, много лошо за напечатилите милиярди хартийки без покритие. ЕС пак яко вътре.

11

до 3

преди 2 години

и от къде са го внесли, от украйна? това е операция на цру, праща рускоговорящи, хвърля вината на руснаците. нищо няма да излезе

10

Що"Да"Вида

преди 2 години

EU дела ти е напечатани пари подкрепени от инвазиите на НАТО, без тях Европа е фалит, скоро ще видиш какво са истински протести из ЕС.

9

Анонимен

преди 2 години

Eй ся останаха европейските отворковци без "западно-европейски високо технологични стоки", произведени в Китай. Китайците ги питат: Кво прайм ся? Още една вЪлнЪ? Да поиграем пак на тестове? Кво да ги прайм ся тия маски? Ще чистим ли планетата после от маските? ЕЙ ТАКИВА МИ ТИ РАБОТИ В ТАЗ СТАТИЙКА. Сега пък зависимост имало от китайските заводи, освен от руските горива. Май Китай и Русия на някого все пречат, докато тероризира останалия свят.

8

до 1

преди 2 години

До българина,абе важното е на Вуте да му е зле,нали така,не се виждаш,тръгнал да злорадства,толкова сте жалки

7

EU

преди 2 години

Всичко си произвеждаме в Демократичния Свят и качествено. Много изнесени предприятия си връщаме от Китай,а от Русия си изтеглихме всичко почти всичко след началото на войната. Вдигаме оборотите и нищо не може да събори една икономика,даваща 70% от Световната. Още ще увеличим нашият дял. Това е силата на Демократичното Общество.

6

noFreeman

преди 2 години

ама не казвате за боевете по улиците нощем с белите престилки дето носят автомати... скоро града ще изригне и ни една армия не може да ги спре

5

от 7

преди 2 години

"Поредна стъпка към "голямото зануляване", за което се споменава през 02.2022" - имам предвид 2020 година...

4

Анонимен

преди 2 години

Поредна стъпка към "голямото зануляване", за което се споменава през 02.2022 на световния икономически форум (месец преди Запада да въведе първите локдауни). Друга стъпка е войната в Украйна и санкциите, които ще доведът до драстичен скок на цените на горивата т.е. на всичко, а сега явно Китай наливат допълнително масло в огъня... :) ... "До 2030г. няма да имате нищо и ще сте щастливи." ... Подчертавам дебело, че последното изречение е цитат!

3

Анонимен

преди 2 години

В тая ситуация най-добре са руснаците, скотовете са свикнали с мизерията. В развития свят инфлацията е повод за дълбока тревога, докато в Русия голодомора е повод за зараждане на националната гордост. Както казват, ние СССР преживяхме и с това ще се справим. Цивилизационни особености, добре че сме в НАТО и ЕС.

2

СЕЛЯНИН

преди 2 години

Остава да се замислим, дали Китай не крои шапка на САЩ, като предизвиква допълнителна инфлация ? Умен ход, зад който може да стои и самият Путин. Хитро ...!

1

българина

преди 2 години

такива новини ме радва, така скапания ЕС ще приложи всички мерки които 32 г ни обясняват че били непазарни комунистически сталиниски и недемократични! референдум за излизане от нато и ес, иначе оставаме за втори път от кофтито страна на желязната завеса