45

Владо

преди 2 години

Чомски е с корени от Украйна. Естествено е да защитава Зеленски. Това, че много украинци бяха убити заради същия Зеленски не го интересува.

44

Цар Киро

преди 2 години

Прав или крив. Силен или слаб. Агресорът си е агресор и убиецът си е убиец. Съд, каторга и до живот ринене на сняг и цепене на дърва. Той и неговата шайка. Един път в месеца свиждане с майки на убитите деца. Да му олекне на душата.

43

Вуйчо

преди 2 години

Русия да върне ядрените оръжия които Украйна и предава 1994 съгласно договора от Будапеща

42

Анонимен

преди 2 години

Щом слагате САЩ и Русия в един кюп, защо искате да съдите само Путин?

41

Въпрос към Путин

преди 2 години

Защо внасяш главорези ислямисти от Либия и Сирия в християнска и православна Украйна? Руското мислене е азиатско - дори техните жертви нямат значение, човешкия живот няма стойност. Затова Втората Световна Война германците пленяваха по милион руснаци на операция първите 2 години. А какво направиха със сънародниците си в Московския театър 2002-ра година....

40

Джонсън

преди 2 години

Този Чомски правосъдие раздава от позицията на силния! Защо не каже САЩ от къде го има този имунитет, САЩ е за Съдене : Виетнам- клане 20 г.; Куба; Сърбия ; Косово; Ирак; Авганистан; Либия; Руанда. Парестина, Ливан. Сеят разруха , за да могат могат да грабят ресурсите им. Тези хора толкова ли са *** та му обръщат внимани.

39

Евреин или не...

преди 2 години

Практически Чомски е прав .....ЗАЩОТО ПУТИН Е ОЩЕ НА ВЪРХА В МОСКВА!....Бият ли го в Украйна ,ще ПАДНЕ и ще бъде съден със сигурност ....КОЕТО Е ТВЪРДЕ ВЕРОЯТНО , ЗАЩОТО ЦЕЛИЯ СВЯТ Е СРЕЩУ НЕГО , КАТО ПРИ ХИТЛЕР И САДАМ!..../Като всеки евреин ---Чомски е умен и практичен.../

38

Анонимен

преди 2 години

И понеже дъртия евреин се надсмива на слабите ,се пита докога тия ще формират общественото мнение в света.Щяха да спират една игра по БНТ за една реплика.Долни хора.Путин води войната и за това.Не може повече тия ненормалници да водят света,разберете го вече!Не може те да казват кое е добро и кое-зло.Точно те-не.

37

Анонимен

преди 2 години

Това,което стария евреин иска да ни каже всъщност е следното:Ние силните няма да бъдем СЪДЕНИ за престъпленията си!Иска да се надсмее над слабите.

36

дада

преди 2 години

чичо Томовата колиба чели ли сре я а? а къде се развива действието а в САЩ нали.?

35

Анонимен

преди 2 години

Само като прочетох,че Буш е в компанията на Хитлер и Путин ,ми стана ясно,че човека е шарлатанин.Буш е християнин консерватор свалил една ужасна диктатура избила милиони.Този кого се опитва да лъже.Ненормален дъртофелник!

34

Русия стана парий

преди 2 години

Руснаците все говорят, че ще спасят света с тяхната култура. Русия може да е дала Толстой, Достоевски и много други творци, но повечето са от преди 150-200 години. От 30 години руската култура дава назад - правят сериали за гангстери, правят кичозни палати където смесват стилове от цял свят, навсякъде можеш да ги познаеш по кичозните дрехи, особено жените. Нищо няма да спасят, само влошиха положението буквално в целият свят. Путин светът ще го запомни с престъпленията над съседен славянски народ

33

До33

преди 2 години

Момче ти четеш ли и след което да направиш някакъв опит за мисловен процес?Чомски казва-"Само слабите и победените са обект на процеси заради престъпленията си"

32

Анонимен

преди 2 години

Ама без войните няма ИСТОРИЯ!

31

Анонимен

преди 2 години

Това е история бе хора.Вие какво искате,без римляни няма да има християни,например.Да съдим египтяни,асирийци,римляни,християни ,араби,кръстоносци,конквистадори,революционери и тн ,че...правели история. ами това е животът откак сме се пръкнали на този свят!Това правят човеците.Спрете да забранявате грешките,без тях няма голове както се казваше във футбола.Смешни сте!

30

Слава на Украйна

преди 2 години

Чомски като ХУМАНИСТ ЛИБЕРАЛ смята, че военният престъпник вова трябва да бъде изправен пред съд. Точка! Не знам профанизираните сектанти от Свидетели на Вова нео-нацистчето какво пак халюцинират и бълнуват за казаното недвусмислено от него.

29

Анонимен

преди 2 години

В главата на Путин има ако.

28

Анонимен

преди 2 години

Евреите като Чомски обичат да съдят,но откак осъдиха Христос нямат никакъв морален авторитет.Пък и този с силен,току виж той ви осъдил.

27

До Анонимен 27

преди 2 години

Пионката-Зеленски дори и да има уши с които да го чуе от него НИЩО не зависи!Безродникът е само една маша в ръцете на големите играчи и техните интереси а страдалците са Украинците!

26

Анонимен

преди 2 години

Един троцкист подобно на Сорос.Не се спряха.Ще съдят Хитлер,Буш,Путин...Все хора с морал ,за разлика от тях.За разлика оъ тях тези хора правят история, която тези се опитват да стопират и унищожат.Болни мозъци!