89

баба мара

преди 2 години

а в лондон непрекъснато се набират доброволци за воината на страната наукраина не разбрахме от българия колко са отишли да подкрепят нарко-мана

88

Сашко

преди 2 години

Скъпи съграждани!Факт е че Зеленски,Кличко и цялата им администрация продадоха и предадоха украинския народ!Факт е че неонацистите в Украйна избиват собственият си народ!Факт е че армията на руската федерация се опитва да запази животите на мирното населения....Мислите ли че полет от Сто самолета на ВКС от Русия до Полша и обратно няма да изравни Украйна!!!!Не спорете кой каква мощ имал..а погледнете обективно истината!Нашите моряци бяха спасени от...руската армия...факт!

87

Анонимен

преди 2 години

До ЛУ - Границите на НАТО отдавна граничат с Русия. САЩ граничи с Русия. Това цялото нещо с "НАТО се приближава до нас и нас ни е страх затова избиваме хиляди цивилни" е *** пропаганда от Кремъл, която от години повтарят за да оправдаят неоимпериалистките си амбиции за териториално разширяване на Русия.

86

ЛУ

преди 2 години

Абе човеко ти чувал ли си за БРИКС, чети малко извън тези медии. Малка част от страните, които подкррпят Русия са: Иран, Израел, Мексико, Бразилия, Аржентина, Северна Корея, Китай, Индия, Южна Африка и това е малка част от държавите, я им сметни населението и ми кажи пак, *** САЩ не са умрели от страх.

85

Перчо

преди 2 години

САЩ оставиха на талибаните модерно оръжие за 80 милиарда долара.Тия с джапанките ги натириха с 200.

84

ЛУ

преди 2 години

Руснаците просто отблъскват натовските граници, защото знаят, че САЩ чрез своите буфери ще застрашат националната им сигурност, и да ще си завземат областите, които искат със сила, нямат амбиции за цяла Украйна.

83

До ЛУ

преди 2 години

Истината, е че Русия нападна Украйна, за да изпълнят имперските амбиции на бункерния гном. НАТО и САЩ не се бият срещу Русия, Украйна се бие срещу Русия, ако НАТО и САЩ се биеха срещу Русия, войната щеше отдавна да е свършила. И не Русия не побеждава. Русия вече загуби войната според собствените им критерии какво за тях означава победа, а именно пълна Капитулация на правителството в Киев и цяла Украйна под Руски контрол. Това никога няма да стане. Максимум да вземат 1 област, тоест всички губят!

82

Перчо

преди 2 години

Някой беше написал нещо интересно.,,Бай Гън казал-всички емигранти незабано трябва да напуснат Америка.Излиза един индианец и казва,ти сериозно ли,кога заминаваш.

81

ЛУ

преди 2 години

Истината е че НАТО И САЩ, воюват срещу Русия на територията на Украйна, заради Украйна и з амоме та Руснаците пибеждават, колкото и да е кофти.

80

ЛУ

преди 2 години

Истината си е истина, ако не беше нападнала тя, щеше да бъде нападната, я опитай да сложиш далекобойни ракети в Куба например, да видиш САЩ ламво щеше да стовари на Куба, ама не мислете. И да ви кажа няма официално обявена война от никого, защо знаете ли или поне замисляте ли се кухи ***?

79

До ЛУ

преди 2 години

До сега не си казал нито една истина. Само пропаганда и полу-истини. Марш в тундрата!

78

ЛУ

преди 2 години

И вече е много модерно американофилчетата да слагат етикета русофил на всеки, който казва истината, така е по-лесно като неможеш да обориш истината. Не не съм русофил, и те и хамериканчията не ни мислят нищо добро, но истината в момемта е такава, че всеки държавник на мястото на Путин щеше да постъпи така. И за моме та руснаците размазват натовците в Украйна!

77

До Лу

преди 2 години

Правилно си го казал: ..."Русия нападна..." Понякога казвате истината, без да искате, от вълнение след *** "перманентни победи". Lol

76

До ЛУ

преди 2 години

Ох все едно чета RT или телевизия Россия - заучени фрази и пропаганда дето се повтаря от 1989г. Русофилите все повтаряте едно и също вече 33г без да вложите и секунда усилие да помислите за малко. Бягай у Рассия и остави България на Българите. Националните предатели вече не ви слуша никой. И колкото и да плюете запада откакто решихме да тръгнем с лошия Запад и да почнем процедурата за НАТО и ЕС през 2001-ва БВП-то ни нарастна 400% от 14.5 млрд долара на 70 млрд. долара. 10г с Рассия беше глад!

75

ЛУ

преди 2 години

Май забравяш миграцията от азия до преди няколко години и колко хиляди минаха през БГ и останаха тук. Така нарешените бежанци от всипки терористични държави, къса памет, помните каквото ви кажат по жълтите фей медии, като тази м/у другото

74

ЛУ

преди 2 години

Ако разбира се скъпите ни американци, нашите "ПРИЯТЕЛИ" решат да поставят ракетни установки или модерно оръжие в нашата държава, тогава вече ще ни изринат със земята и нас, като Украйна

73

До ЛУ

преди 2 години

Кой ги е създал няма значение. До преди Путин едва се промъкваха в Европа по 10-20 човека и с 3000 зора намирана 2 пушки и една граната. Благодарение на *** имат танкове, автомати и взривни материали за терористични актове за следващите 200 години. Благодарим на "братска Русия" че донесе тероризма по нашите земи!

72

ЛУ

преди 2 години

Хора, които нямат првдстава защо Русия нападна и не осъзнават, че ние БГ не представляваме никаква опасност за Русия, по-добре да не пишете, само си тровите нервите глупчовци

71

ЛУ

преди 2 години

С клетви само си усложняваш сам положението, и помисли и провери малко тези терористични организации, които изброи кой ги е създал.

70

Анонимен

преди 2 години

Русофили кажете голямо САПСИБО на другаря Путин, че внесе в Европа и даде оръжия на 20 000 терориста от ИДИЛ и Боко Харам за да избиват цивилни. Само да ви питам едно нещо. Нали не се заблуждавате, че тези терористи ще се върнат обратно по дупките от които изпълзяха или ще спрат с кланетата когато свърши войната в Украйна? Искам да знаете, когато взривяват тук стадиони и зали, че вашия лобим господар от вашата безценна любов Русия ви го донесе на главите. Дано вашите деца са първи!