122

Поредния фейк

преди 2 години

Откриха онова, което англичаните и американците са казали на украинските фашаги, че трябва да бъде открито...

121

Боби

преди 2 години

Хубава приказка за лека нощ. Но не е истина, а поръчкова приказка...

120

Руски диваци

преди 2 години

Дано поизмрат повече руснаци в Украйна

119

Пешо

преди 2 години

Най-продажната от всички *** се оказа Люба Кулезич от Евроком. Докато със Сашо Диков громяха баце им вярвах, но сега, когато започнаха едностранчиво да отразяват събитията в Украйна изобщо не отварям предаванията им.

118

Анонимен

преди 2 години

До 137Анонимен Ми не можеш ли да се сетиш защо е всичко това.Защото никой не иска да живне в такава държава с такова дивашко племе.Ако не вярваш *** и виж извън Масква и Петербург.*** ако имаш пари и до морето -има ги и там. Но май нямаш пари и ти е далечно селото.Ти ако си неук и трост поне си изучиш децата ако се сетите.

117

Българин

преди 2 години

Примитивни пияници азиатци, управлявани от кремълския к. асапин !

116

Г. Раковски

преди 2 години

Георги Раковски още преди повече от век и половина е написал черно на бяло, че Русия е дива и варварска страна, страна на крепостници, страна на роби.Ей такива нови крепосници Путин напъха в танковете при минус 12 градса. В тези условия и малкото човешко изчезва, крепостникът се превръща в див Zвяр белязан със Z на танка и на челото преди срещата, я с байрактара, я с джавелина. Но в обширните диви пространства на Рашия има още тава Zверове и Путин ще ги пуска срещу свободния свят.

115

Знайко

преди 2 години

....ако погледнем разликата между Гостомел и Хостомел можем да разберем откъде е приписан материяла и кой плаща грантове за рапростарнението му! И не само това! Виждаме и кой в България получава грантове! Браво, ве печалбари! Евала-ашколсун-аферим-иу ар грейтест!

114

Анонимен

преди 2 години

Ежедневно ни занимават с индивидуални истории. Един човек си разхождал кучето и станало така и така, друг карал колело и го хванали. Една баба простирала и видяла ракета в небето. Разглеждайте тези военни действия по-мащабно. Екип на СNN бил в гората и намерил едно тефтерче...това е несериозно! Отговорете на въпросите: Защо започнаха военните действия, каква е целта и на този етап какво се планира?

113

Авраам Бакалина

преди 2 години

*** превода .......

112

бръмбаров

преди 2 години

Солдат не жалеть, бабь! еще наражают!

111

Анонимен

преди 2 години

Вън руските фашисти от свободна и независима Украйна!

110

Анонимен

преди 2 години

Много литература съм прочел за втората световна война.И от съветски и чуждестранни автори и участници.В България коментарите винаги са били еднопосочни и предпазливи.В литературата са описани факти даващи по-ясен образ на войната.Военноначалник номер едно (след Сталин разбира се) маршал Жуков не е щадял войниците.Хвърляйки ги в безумни атаки той той е виновен за смърта на над милион войници.Предупреден че не пази хората той цинично отговаря.Хайде стига жените пак ще народят войници.Маталитет

109

До До 124 Руско куче

преди 2 години

А ти защо не си в Украйна?

108

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 години

Помогнете, братя! Свърших рублите, станах хуманоид и извращетец, неям нерви! Дайте некой гривень, че аман-заман! Рамазан! Дармадан!

107

1234

преди 2 години

"Небето бръмчеше от ниско летящи хеликоптери, от които скачаха руски войски, докато валяха ракети"...Прочитайки това се отказах да дочитам поредната *** пропаганда написана от някой който дори и военен филм не е гледал.Няма как да пратиш хеликоптери и в същото време да обстрелваш с ракети.Тъпо е.Тъпо като написалия статията срещу 50$

106

Анонимен

преди 2 години

Руснаците влязоха в Киев като Аслани и си тръгнаха като Н.а,с,р,а,н,и!

105

Анонимен

преди 2 години

Единственото което постигна путин от тази война (някой знае ли какво печелят руснаците?) е да си навлече омрзата на хората по света срещу руснаците за поколения напред, включително и в русофилска българия: руснак става символ на изостанал човек, действащ по правото на силата, мародер, убиец и окупатор.

104

Анонимен

преди 2 години

Руснаците влязоха в Киев като Аслани и си тръгнаха като ***!

103

До 124 Руско куче

преди 2 години

Като си толкова загрижен за Россия, какво правиш в България, а не си в Москва!?