40

Аз

преди 2 години

За осмелилите се да се пробват с работа на морето, да бъдат емигранти в си собствената страна, искайте си парите всеки ден, защото няма да получите нищо, коронен номер е на местните селяни.

39

Ало Ало

преди 2 години

Да си взимат украинци ама тези дето са тук не са ги докарали те, а това е проблем защото могат и ще си тръгнат веднага като видят за кво иде реч, а като си ги докарат те вече няма мърда не щото трябва и да ги върнат и квото такова ама поне имаше, а сега ха хаа-кр в гза. Нека. Само така ще се научат както тези в Албена така и останалите хотелиери. Гърци, турци и др даже и ще почерпя.

38

роб на влаЗта

преди 2 години

И аз обещах на една мома златно синджирче но.................не го видя. Работихме на морето , видяхме и усетихме. Има много Украинци- да работят .

37

Петю

преди 2 години

Тези в Албена са толкова зле че вече и за статии си плащат. Там не отивам да работя за никакви пари.

36

Анонимен

преди 2 години

Те винаги са ги взимали хората като за роби!

35

Юда

преди 2 години

Тези в Албена се чудят кого вече да излъжа понеже всички ги научиха и никои ни иска да работи за тях. Хората за почваха и след месец напуска а работа и тия рашиха да си внасят *** с тази война нещат и на а се обърках а ги е страх пак да не ги напуснат посред лято и да се чудят кво да правят, а няма и желаещи да работят за по няма и 1000 лв/месец и то 3-4 месеца от 12. Сега лъжат и мажат щото ножа е до кокала и само обещават мабаламите вече свършиха. Ха хаа.

34

Анонимен

преди 2 години

Сумати години им плащаха жълти стотинки без осигуровки по 13 4аса на ден евентуално един един ден почивка на месец. Хората отиват на море за една седмица усещат че са на море по добре от тези дето ба4кат там цели 5 месеца от началото до край. Българските Бизнесмени!

33

Анонимен

преди 2 години

те тия днешни така наречени бизнесмени и работодатели са по-бетер от едновремешните чорбаджий,ако може деноношно да се работи па и за без пари..те за това хората се махат от страната...

32

Хахаххаха

преди 2 години

Да, бе да. Пак обещания. Я ме дръж да ме еазходите нагли хотелиери каращи поршета и даващи заплати 700 лв. + евентуален % ако уж ми стане

31

Анонимен

преди 2 години

Това са заплатите в България - 400 евро, а не 5,10,20,... хиляди евро, както се силят някакви.

30

Испания

преди 2 години

Да идеш на море и да се завреш като телешко варено в Булгарплодните им масови хотели с комунистически вид столови в които готвят абсолютно едно и също разни освинени лелки облизващи пръсти през минута и попещи ръце в манджата е толкова сладко. Сложили и басейнче отпред за да може откачените,които са отишли на море да се къпят в хлорираната им водичка пълна с отрови и 60 вида доместос.Ей тва се вика виша стерпен Ганьовизъм да си унугундур е призвание и съдба. Заплати за обслужаващ 3800 лв

29

Анонимен

преди 2 години

за под 2500 не отивам

28

Анонимен

преди 2 години

Въпрос на секунди е и украинците да осъзнаят ,че в Германия,където заплатите са от 4000 евро нагоре и в Булгаристанстан с 300 евро има съещствена разлика. Времето в което си мислите че ще прекарате няколко украинци да ви работят евтино ще ви излезне скъпо и през носа след като осъзнаете на какво са способни укрите.

27

ЧСИ

преди 2 години

И какво са 2000 лева при тия цени в магазина в момента бесмотаняциневменяеми .Трябва да си пълен малоумолунатик за да се хванеш да те тормози мутросмет за под2500-3000 лв чисти на месец с осигурена храна и квартира. Жалки подобия на капиталисти рухнете и изметете терена за нормални бизнеси.Смрадкомунистическа.Все едно дават швейцарски заплати такава статия пльоснали.

26

Анонимен

преди 2 години

Атрактивни за кого? Освен някой социално слаб или пенсионер, не виждам кой дрг би ахнал от тия заплати. Цените са ни европейски, а никъде в европа 1000 евро заплата не са атрактивни.

25

Несебърлия

преди 2 години

Аз ще бачкам келнер на Солничний Берег

24

1-н

преди 2 години

Никой не може да ви даде това, което аз мога да ви обещая

23

Стоян

преди 2 години

Обещаването не е както даването*

22

Анонимен

преди 2 години

Пак вЗеха даТрият.Осигуровки на половин работен ден 12чАнтонио Рвсио

21

Анонимен

преди 2 години

Ся ще видиму джобса