15

ПроСоТо

преди 2 години

щом са декларирали "отказ" от такива оръжия това означава,че са подготвили масирани опити с такива!!!!!!.."МИЖИ ДА ТЕ ЛЪЖА!"..Пускат ЛЪЖАТА,после дават я на Мъск,я на некой друг разтропан "джентълмен" да бъде "ФРОНТМЕНА" на далаверите,именуват опитите като.."Нова стъпка за осигуряване на евтин интернет за африканските племена",и ето ти:-И вълкът си върши работата,и агнето си остава изядено....Как па не успя светът да мръдне на милиметър бе?!?!..

14

Анонимен

преди 2 години

нато е в мозъчна смрт наистина, кой би си жертвал живота за такъв главнокомандващ, хора, тези наистина са колос виртуален, мислете реално погледнато.

13

Анонимен

преди 2 години

На САЩ, нито самолетите, нито ракетите, нито корабите, нито артилерията им работят без спътници. Да не говорим че съвременните янки пехотинци и карта немогат да прочетът.

12

Мишо

преди 2 години

Отказват се от изпитанията, защото няма какво да изпитват!Ще продължат с разработките до като не са готови. Тези терористи правят само това, което им е изгодно, удобно и от полза.

11

Боби

преди 2 години

Американците лъжат.Потопиха крайцера "Москва" от космоса със супермодерни ракети.А сега се правят на невинни....

10

Анонимен

преди 2 години

Да, да те и машина на времето имат и пътешестват, и бази на луната и марс имат, само че защо казват че и Русия имала и тя бази там... много интересно...

9

Анонимен

преди 2 години

Тази възпростичка полунегърка беше отишла в полша и хвърли в недоумение и тих ужас поляци и всякакви други с неадекватно хилене като тийнейджърка посред военните съобщения от фронта. Цирк някакъв американски... с тези войничета...

8

...

преди 2 години

Американците отдавна имат такова оръжие, даже преди 10ина години бяха ударили сателит от кораб.

7

Анонимен

преди 2 години

Никакво слугуване на сащ, изключено, не са познали, точим ножове денонощно ...

6

Анонимен

преди 2 години

Лъжат най-безсрамно както винаги, на американци никога не трябва да се вярва. Търсят наивници да ги баламосат, а скришом си вършат мръсотиите. Биолаборатории в украйна...Ще помагаме на Путин всячески срещу тези изродди и техните слуги.

5

Анонимен

преди 2 години

сащ са най-големият замърсител на околоземното пространство с боклучавите си военни спътници, около тях винаги смърди на всякаква измeт, и тълпи тъппи дебели кyppви.

4

Таня

преди 2 години

Нормално е да имат интерес. В земната орбита има около 4000 спътника. Около 3500 са щатски, държавни и частни. Руските са 9. Първичната реакция на дивака е да троши, не да създава.

3

ЖалкиНищожества

преди 2 години

Де да имаха,краварете не биха се поколебали да го използват .Изпепеляване му е майката - на световния терористичен Краварник!Що демократични ракети взривиха по света срещу хората,не приемащи краварската демокрация!Що народ изпотрепаха демократично!Слава на Путин!

2

много точно

преди 2 години

'Като заподозряха САЩ в лицемерие." - това си е и самата истина.

1

Анонимен

преди 2 години

С други думи, руснаците сами са се похвалили, че са изпитали успешно такова оръжие, но реват за това, че американците са направили подобни успешни изпитания. Има ли изненадани от лицемерието на руснаците, че и наглостта им да обвиняват други в лицемерие?