19

kire

преди 2 години

Е колко глупави трябва да сме, за да повярваме, че намаляване на ДДС ще доведе до по-ниски цени. В учебника по икономика пише:"Цената на стока или услуга се определя от търсенето и предлагането и цената на която се срещнат". Елементарно уравнение за 2-ри клас. Ако някой е достатъчно глуупав и не го разбира, да остави всяка надежда и да отива на фронта.

18

Анонимен

преди 2 години

Всъщност за за да се повиши покупателната способност на хората, трябва да се вдигне ДДС-то, а не да се маха. Така дебеловратите бизнесмени демократи ще трябва да намалят печалбата си, за да могат да си продадат стоката, т.е. на същите цени, а парите от ДДС отиват в държавата и под една или друга форма се връщат при нас, освен ако ГЕРБ не го открадне.

17

Анонимен

преди 2 години

Преди войната видяхме на алибегов хоратаНамалиха ддс те вдигнаха цените

16

Анонимен

преди 2 години

Хамбар вие арменците сте нагли и голями предатели .В момента за ДНР и ЛНР има над 20 000 арменски бойци .Вие Хамбар и Бибикян и всички арменски глави да се спасите от турското клане идвате и правите золуми .Продажби сме Хамбар взимай си арменците и с еднопосочен към Ереван.

15

Анонимен

преди 2 години

Няма да изчезнат бе,Хампо,ох,откъде го измисли това име.Складовете са задръстени със стока,не се притеснявай.Никой не е луд да си държи стоката непродадена.

14

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Хампъ.рдицион,вън от Майка България! Еврейско арменско ч..уче..л.о гнусно! Сran турска арменска ОКУПАТОРСКА!

13

Erik USB

преди 2 години

Като махнат ДДС-то ,не си мислете че цените ще паднат. Ще се облагодетелстват единствено производители , но цени няма да падат. Оли" го"фре"ни само може да мислят че ще помогне това

12

чети внимателно

преди 2 години

До Сахар "....Идеята е да произвеждаме повече стоки и услуги, предприемачите да наемат повече хора и заплатите да се повишават, каза от своя страна банкерът Левон Хампарцумян."по правилно е този ошмулен, назначен от мафиоти банкер, какво произвежда, защото напоследък е дежурен абонат в студиата на сервилните медии.

11

Сахар

преди 2 години

Искам да пита Ваня Григорова тя какво точно произвежда?

10

Цеко

преди 2 години

Пука му на богаташа, дали ще има хора които гладуват.....То ако му е пукало, няма да е богаташ. Гледат да скубят от народа и това , което няма.Оня е нагласил казана и го е подгрял добре, чакате!

9

Анонимен

преди 2 години

Да да, ей сега ще почнем - с такива цени на тока и горивата..

8

Joko

преди 2 години

Няма да мине и месец след премахване ( намаляване) на ДДС-то и цените ще се НОРМАЛИЗИРАТ връщайки се на предишните нива. И тогава какво ще правим ?

7

Наблюдател

преди 2 години

Във Великобритания няма ДДС върху основните хранителни стоки. Това е от години и всички са доволни. Иначе за производството на повече български храни и стоки съм категорично съгласен.

6

Анонимен

преди 2 години

Очевидно трябва да се регламентира МАКСИМАЛНАТА НАДЦЕНКА, например 2,5 -3 %, вместо да си праскат каквито си искат надценки. Цена на борсата 2,60, цена в клекшопа 18,90. Брак, мухлясало, старо няма, всичко е годно Изедници.

5

Анонимен

преди 2 години

Според Пъмпърцумян кетокозунакът на Петковица ще поевтинее и ще има опашки от пенсионери за него

4

Анонимен

преди 2 години

според да трябва ама нищо не се прави. кой ще работи за 600лв? никой. намаляваме с 90000 всяка година и всички искат да са IT или крадливи депутати. В БГ всички са експерти и търсят 5000лв заплата. Сега ще го ядете и ще ви се услажда - най бедната държава в ЕС а скоро на нивото на Сомалия.

3

Хръцпръцумян

преди 2 години

Що пък изобщо го питате тоя милионер Пръпръцумян нямаш представа от обикновения живот на мравките бе?

2

Анонимен

преди 2 години

Типов хляб 1,75 лв.

1

А вие си пишете

преди 2 години

В България се изтезават и убиват Българи по поръчка на политици, а вие помагайте на Украйна!Пернишки изр.оди Екзекутират Българи!