189

Анонимен

преди 2 години

Този говори грешни и опасни приказки. Страшен експеримент на ФАЩ.

188

Анонимен

преди 2 години

Който дращи в защита на укрите, да бъде така любезен да си вземе поне пет от тях у дома си. А не курдисани по българското Черноморие, в нашите курорти, да мрънкат, че трябва всичко да им е без пари. То така им е без пари, за сметка на българските мизерници. Хайде проявете патриотизъм, аз не съм патриот на васална държава. Затова : Укри, чупката!

187

Анонимен

преди 2 години

Краварите поне малко да бяха грамотни и да познаваха историята и географията на света, а не само на своето ранчо или гето. България и Румъния , и Чехия през втората световна война са от лагера на фашистка Германия. А фашистка Германия не се е пръкнала от нищото, нейни кукловоди са били янките от Краварстан. Чехите са имали добра индустрия защото са ремонтирали танковете на Вермахта, същото което се гласят да правят сега на бандеровците. Та с тези нации видите ли, Путин щял да прави империя!хаха

186

Големия памперс

преди 2 години

Краварят по-добре да даде ясен отговор на въпросите, защо Русия е обградена от военни бази на САЩ, защо са искали да разполагат ракети в Украйна и да правят военни бази в Крим, защо дрогираното *** на байДън е било на казан в Украинската компания за пренос на газ от Русия за Европа, участвало ли е *** във финансиране на биолаборатории на територията на Украйна, какво са разработвали и с каква цел?

185

Анонимен

преди 2 години

Едва ли ще изгражда нова Руска империя-Путин не е толкова глупав.Но е прав,че НАТО няма работа толкова близо до Русия.Изобщо що за безсмислена организация е НАТО? САЩ тръгва на война в Ирак и хайде и бг батальон?!Всяка държава трябва да може сама да подсигури сигурността на границите си-всяка суверенна държава.Ние в момента не сме-чакаме да ни пазят съюзниците ни.

184

Анонимен

преди 2 години

по скоро ще заколя всички българи русофили преди България да стане руска!

183

Анонимен

преди 2 години

Не е лошо, когато говорят за Имперска Русия, янките да попрочетат малко история, че стават смешни.

182

Анонимен

преди 2 години

Нищо против.

181

До смешни Путинисти

преди 2 години

Смешни ,смешни , ама ако знаеш що руски знамена има във България (без мен) няма толкова да ги подценяваш ,виж само Коцето и БСП-то и ще видиш на следващите избори колко ще дръпне копейчо .....всяка една издънка на това правителство и нищо правенето срещу герб им налива вода във мелницата ,народа чака калашника вече да му помогне ,по демократичен начин се вижда ,че съда не съди, а хората искат справедливост и някой да си плати за разграбването !

180

Анонимен

преди 2 години

Когато създадеш привлекателна държава и общество, страните и хората в тях, сами ще дойдат при теб. Тази Русия / СССР не разбра вече 100 години, че насила нищо не става. Трае най-много няколко десетилетия и толкова. Тези от Конго не ходят в Норвегия заради климата и северното сияние. Пr0сти руски неандерталци

179

СМЕШНИ ПУТИНИСТИ!

преди 2 години

Почитателите на джуджето у нас/до един от село/ имат много смешни и абсурдни надежди, че Уби..ецът на деца със стара от миналия век бойна техника ще възстанови измислената от юдо-хазарите колониална империя като победи във война Свободния свят, предвождан от Космическа Америка.То бива неграмотност, но червените клакьори са неспасяеми ...

178

Анонимен

преди 2 години

ТАКА Е, А ЯНКИТО ВЗЕ МАНГИЗИТЕ, ПОДХВЪРЛИ НИ КАРТУУНЧЕ С F-16 И РЕЧЕ ЖА ВИДИМ!!!

177

фейк сте

преди 2 години

Аз друг, който да иска империя под ботуш освен Америка не виждам. Всеки си стои в своя кръг на влияние, само Америка прелита като бухал из земята и прави навсякъде поразии, включително и в Украйна сега тя воюва.

176

да бе

преди 2 години

Глупости, не би си мръднал пръстта за нас, освен да ни прати някоя ракета, ако американските бази у нас му създават грижи, даже и войници няма да прати, просто ще ни изравни със земята. Това обаче американуцът не ви го казва нали...Той си иска повече пушечно месо и територии, където да се вихри и воюва с Русия.

175

Вън Русия

преди 2 години

Никога не съм искал руснаци, никога не съм искал тяхната мизерия, асвабабеждение, не искам да съществуват изобщо. мразя ги

174

FCKPTN

преди 2 години

Смърт на Путин!!!

173

Анонимен

преди 2 години

НАБУЧВАНЕ НА КОЛ ЗА *** НА СНИМКАТА !

172

Анонимен

преди 2 години

Не грамотен американец. Нищо не им разбират главите. Освен оръжие, краварите нямат нищо. Тъпите Дизни филми не струват нищо. А сега - дрън-дрън, че и Бг и Румъния щяли, моля ви се, да са част от империя... Пълни безсмислици!

171

Анонимен

преди 2 години

Да вървим с Русия! Слава на Путин! Ама пак ще гледаме празните щандове по магазините и ще чакаме ред за руски Лади по 20 години. И режим на тока пак ще има. И пак ще ни лъже комунистическата пропаганда за какво ли не. И в петък - руское телевидение. Мизерия ни чака ако сме заедно с руския сатрап!

170

Путиннопиттек

преди 2 години

Путин се опитва някак си да излезе, че е мъж в очите на света, но на всички им стана ясно, че една жена е по-мъж от него в пъти повече. Само "мъжете" с изключително малка чурка имат такива комплекси като Бункерния Жужи.