35

Анонимен

преди 2 години

До Алекс - И ТИ ли си " цивилизования " дето не различаваш цветовете на светофара , караш в аварийната лента , не спазваш елементарни социални норми ,нямаш задръжки и елементарна култура за нищо , и гледаш само какво можеш да излъжеш и да откраднеш от държавата - Ти ли си цивилизацията бе ИНДИАНЕЦ ЖАЛЪК ! Само ти ли не си разбрал още че не си никакъв "член" на каквото и а било а си само РОБ за експерименти и КОНСУМАТОР ?!

34

Кико

преди 2 години

Фурнаджийски лопати!

33

Анонимен

преди 2 години

Ами да ни подкрепят, че и ние после да им подкрепим макетата и албанците! Но първо на нас дължат подкрепа да преодолеем комунизма, който е маскирано сръбско и руско влияние във вардарската бановина! Вместо да търсят нашата подкрепа- те при сърбите търсят под вола теле!

32

Анонимен

преди 2 години

Крайно време беше да ги притиснат. Ако може и от БЮРМ да се разкарат би било най-добре.

31

до Българка

преди 2 години

Явно не си наясно с историята! Сърбите винаги са били ШОВИНИСТИ.

30

пак

преди 2 години

ЩЕ ИМА БОЙ ПО КАСКАТА !

29

Българка

преди 2 години

Сърбия винаги е била с Умни политици, за разлика от България. Ходя при тях и мога да ви кажа, че са по добре от нас

28

Българка

преди 2 години

САЩ Световния полицай",настоява"Сърбите са националисти не са като нас марионетки, те никога няма да забравят натовските бомбардировки.

27

Паню Баирски

преди 2 години

Оставете го тоя нещастен заблуден комунист да върви при главореза Путин-не виждате ли, че за нищо не става!

26

евала

преди 2 години

на сърбите ,не са продажници Помнят как би бобмадираха безнаказано за разлика от нас които забравихме кой ни бобандира

25

Анонимен

преди 2 години

Много държави сега трябва да избират - дали да се подчинят на англосаксонците и да въведат санкции срещу Русия или да са свободни държави.

24

Алекс

преди 2 години

Политиката на Тито за лавиране между двата лагера днес е неприложима.Сърбия иска да го играе баш тарикат,но няма да им се получи.Налага се да заеме ясна позиция.Или е съюзник на фашистка Русия,или е част от цивилизования свят.

23

Анонимен

преди 2 години

Сърбия иска да яде и да пие от две маси едновременно, без да плати сметките. Накрая търпението на западняците ще свърши и ще й наложат отноно, ембарго

22

ВънСатаНАТО

преди 2 години

Бомбандирайте ги още "демократично", ваща мама краварска!Опожарете и избийте "демократично" още села с мюсюлмани и ги припишете пак на Югославската армия,ваша мама краварска!

21

Анонимен

преди 2 години

Някога сърбите бяха баровците на соца. След това се вързаха на руските глупости.

20

Анонимен

преди 2 години

ТСВ е в ход, а ционистките господари бързат, понеже ресурсите са на привършване...

19

Анонимен

преди 2 години

18 Това няма да стане, просто ще наложат ново ембарго на Сърбия. Светът блокира Русия, само Сърбия, още седи на два стола, ползвайки пари и пазари от ЕС.

18

анализатор

преди 2 години

До: номер 18 Мечтай си! Това е невъзможно да се случи - САЩ не е Русия, и Байдън не е Путин! Толкова ли нямаш мозък да го осъзнаеш? Всъщност, смятам скоро да се разходя до Сърбия за ден два. Обичам да ходя там на кулинарен туризъм. Изобщо не ме е страх от твоите безумни брътвежи! Сърбия не е Украйна - в Сърбия е мирно и тихо.

17

Анонимен

преди 2 години

19 Днес няма суверенни държави. Особено такива, които получават пари и пазари от ЕС и САЩ, каквато е Сърбия. Да не говорим за подаръците от Русия, във вид на изтребители и военна техника, оръжие.

16

Анонимен

преди 2 години

Получавайки пари и пазари от ЕС, САЩ и търгувайки с Русия, Сърбия директно подпомага агресора Путин, и войната му в Украйна