64

Гадове

преди 2 години

Да пращат и да не се спират !!!! Докато не паднат руснаците.

63

Анонимен

преди 2 години

Запада показа истинското си лице!

62

Шаши

преди 2 години

За сметките в банките, няма никаква сигурност, вече. С началото на Ковид се започна и конфискуването на пари по сметки. Никой не е застрахован за такъв обир. Скоро може и по области да почнат. Или по махали

61

Дрът Пърч

преди 2 години

Имаше статия където анализираха кой ще пострада най-много при евентуална ядрена война. Това е Канада, защото там ще свлят част от ракетите.

60

Ади

преди 2 години

Хора, уважаеми, ако Таня "може би воден от естествения хабитат" има ли изобщо смисъл да си губим времето с някаква "Таня", която пък видите ли е "воден". Аз отказвам да чета неориентирани, крайно некомпетентни и язвителни индивиди.

59

Русофилчета

преди 2 години

Що си мислите ,че на обикновените руснаци им се воюва ,тоест мре.Явно не гледате колко от тях пускат рапорти и се отказват да служат на джуджето руските майки си търсят децата от Кораба те даже не смеят да им кажат къде са ,Ами на дъното на морето са.Това ми било държава .Човека там не значи НИЩО,а вие им се кланяте

58

Русия

преди 2 години

И тия са за мира.

57

Анонимен

преди 2 години

Англосаксонците наливат бензин в огъня с надеждата този конфликт никога да не свърши.

56

ДО таня

преди 2 години

До ТаняСигурно сме лаици по Вашето тврдение, ама я идете и си купете напр. български селски домати или домати от САЩ. Не бради на малки момиченца или гърди на момченцата ще пораснат - ад настава, ако мислим като Вас. Вашата компетентност е огромна загадка за мен. Предпочитам да съм лаик, ако такива "експерти" като Вас ще ме оценяват.

55

П.К.

преди 2 години

Щом западняците продължават да подаряват оръжия, означава само едно: Тях лично, не ги интересува жертвите, разрушенията, мъките на обикновенните хора. Те искат войните и ужасите от тях да продължават. Ако е възможно, винаги да има войни. Толкоз.

54

Сата НАТО

преди 2 години

В Бог, имах предвид.

53

Сата НАТО

преди 2 години

Всеки, който поне малко разбира от генетика и антропология и вярва в Ног, вижда, че Путин е един шитхед, генетично обременен и въобще тупиковая ветка. Затова и се е обградил с подобни нему - индианци, алкоголики, шизофреници и пр. ***. И закономерно ядат кютек.

52

ЗАЩО ИЗПРАЩАТ?

преди 2 години

РУСНАЦИТЕ ЩЕ СТИГНАТ ДО БИСКАЙСКИЯ ЗАЛИВ (ТАМ ДЕТО Е КЪМ ИСПАНИЯ И ПОРТУГАЛИЯ). А ПУТИН ЩЕ ПОБИЕ ЗНАМЕТО НА ПОБЕДАТА НАД РАЙСТАГА.БАЩА МУ НЕ Е БИЛ ГОТВАЧ НА СТАЛИН, А ЩУРМОВАК- АТАКУВАЛ Е СТЕНИТЕ НА КЬОНИСБЕРГ.ОТ КАНАДСКИТЕ ОРЪДИЯРУСНАЦИТЕ ЩЕ ИЗКОВАТ ПЛУГОВЕ , МИР И БОГАТСТВО ЩЕ ДАДАТ НА ХОРАТА!

51

Анонимен

преди 2 години

КОВИД го създадоха руснаците и го пуснаха в Китай за да обвинят Запада.

50

отговор

преди 2 години

До Добро утро, БългарияВЕЛИКДЕН предстои!- да се честити предварително е лоша поличба. Дръж лошото в себе щом ти харесва.

49

Анонимен

преди 2 години

Ковид нaцucтuтe (Канада, САЩ, Австралияа, Австрия и останалите от ЕС) подкрепят нaцuзмa в О'кpaйнa!

48

Анонимен

преди 2 години

Китай разследва внасянето на Ковид в страната им от руските служби. Не ми се мисли какво ще стане после.

47

Анонимен

преди 2 години

Как се казваше следващият руски корабль, който ще потъне. Май беше "Слава Путину"))), галено Славик или Славка.

46

До 67

преди 2 години

Хмм, а не значи ли и че китайската и изобщо световната икономика спира? Защо само тази на САЩ? То 95% от използваните в индустрията чипове са щатски.

45

Таня

преди 2 години

Изключително ограничени сте. САЩ произвеждали навсякъде по света, значи произведеното не е тяхно :) Няма как да водим този разговор, ако познанията ви са толкова лаишки.