214

За нас

преди 2 години

Като демократи и радетели на западните ценности е важно православните да се избиват взаимно. Затова ще им помагаме с каквото можем.

213

П.К.

преди 2 години

Решава Русия. А не тия.

212

ББ

преди 2 години

До Глух Пор и от кога...е ценност...не харесвам съседа си...ще го убия...ако съседа ти е по силен и не те харесва...трябва ли да те убие?както правят руснаците в Украйна в момента!руски манипулации водещи към...Ада...там ще горите и децата ви и внуците ви...следващите поне 1000 г.Анатема!!!

211

ББ

преди 2 години

До Глух Поруау...Литва,Латвия,Естония са гранични на русия...членки на НАТО има армий на Натао...защитни...подчертавам защитни,ама не са заплаха и не ги напада путин защото знае ,че ще умре там заедно с бедната си държавица...обаче виж самотната Украйна била..."заплаха"...искала да стане...финландия и швеция и те вече искат...защо не ги нападнете за да умрете там?русиянците са...прокълнати са...убавит само свой?путин трябваше да обедини православните...да ги приобщи към Свободният Свят...

210

ЬЬЬ

преди 2 години

Само унгария с орбан и българия с нинова +*** и русоПилите не проумяват трагедията за света от войната на русия,коята 85% подкрепя пууутин,сиреч убийствата на деца,на майки с деца и на старци + неописуемото разрушение на живота,домовете и бъдещето на всички украинци.Само те не проумяват,че когато заговорят оръжията думите почти губят значението си и че агресията се спира само със сила.Всичко друго е приказки за наивници.

209

Анонимен

преди 2 години

Гледам реакцията на Шолц и се питам. Какво обещаха на Германия, за да обърне диаметрално позицията си. Когато някой прави такова нещо или е много уплашен, в което се съмнявам или му е предоставена възможност да кешира. Обикновено Германия го праве за сметка на останалите.

208

Глух Пор

преди 2 години

До ББ- Русия не е нападнала Украйна без повод. Нито пък Грузия. Русия не иска повече НАТО на границите си и да я оставят на мира. Това е! Когато глобалистите искат да забъркват интриги и Нов Световен Ред, Русия реагира! Питай Бисмарк! Украйна бе създадена като държава под условие да е неутрална както Финландия и Швеция и бе в Конституцията и записано и с международен договор- иначе нямаше да има Украйна.. Русия няма да посмее да напада членки на НАТО! Говориш глупости! И не харесвам Русия хич.

207

ББ

преди 2 години

явно чакате да превземе половин Европа?...или цяла?лицемерието и страха ви ще ви убият хора!така обрекоха света ни ВСВ едни страхливци и лицемери...сега повтаряте историята...за авганистан САЩ всяка година по 100 милиарда...за Украйна...3,страничен наблюдател съм и го виждам...за германия и франция не...позорно е поведението им,обаче плащат милиарди на путин за енергийни...изигра ги и ги направи зависими...тотален позор!!!

206

ББ

преди 2 години

3-та световна е решението...колкото по-бърза и решителна,толкова по-евтина...застрашени са животите на държави членки на ЕС и НАТО...путин заплаши Света ни с ядрени...това не е шега...това не е фейк...убийте к.пелето,допуската грешката както направиха преди вас с хитлер!!!

205

ББ

преди 2 години

боже, боже...имали "нови балистични",шолц с дядо,всички имаме дядовци,"убийци и главорези"украйнци...защитаващи домовете и земята си...са...фактите..Света ни приема украйнците като свой...и изгони всичко руско и свързано с путин...само факти,Света ни спря да търгува с русиянците...презря ги...съгласи се да наруши комфорта си за къс период но да не позволи на путин да ни манипулира и използво повече...относно ракетите...няма да излетят руските...ще потънат като ...мАсква...обаче нашите ще

204

руснак

преди 2 години

Не ни пука от санкции.Ние без това сме свикнали само на гречка и крупа.Важно е че имаме нови балистични ракети.

203

Чук и Гек

преди 2 години

Гледам ги по руската пленени азовци.Като им видиш изкривените физиономии ти става ясно че това са криминални престъпници и главорези.Убийци психопати. Много по зле са от SS и Гестапо,те са имали поне култура.

202

Анонимен

преди 2 години

Нищо ново .Знаете си едно и също.Санкции и военна помощ.На руснаците не им дреме.Те си карат по план.

201

Анонимен

преди 2 години

Дават оръжие,Русия им го унищожава още преди да е използвано.Тия потънаха с милиарди само от даване на оръжие ,а за санкции говорят..

200

Българин

преди 2 години

До 213 и колко много им е супер ядреното оръжие на НАТО : Русиия- 6300 ядрени глави, САЩ - 5800, Франция- 300 и Англия- 215 .

199

ааа

преди 2 години

Така ще стигнете до МИР!!!!!!!!!Или може би изтрабление на Европа?????????????

198

Stamen

преди 2 години

Какви финансови помощи на Украйна ще предоставят всички тези фактически фалирали държави? Някой задава ли въпроса, какъв е произходът на парите, които смятат да им дават?

197

Solar Power

преди 2 години

До Zoro: На слабите които се борят за свобода трябва да им се помага.

196

Анонимен

преди 2 години

Путин ще води война докато руснаците започнат да умират от глад и после ще го изметат както те си знаят. Дано има умни хора да го спрат преди това, защото светът ще се върне сто години назад.

195

Zoro

преди 2 години

Значи хем даваме оръжия, хем не се месим????