27

3G

преди 2 години

Трите G точки, grozen, glupav, glamav.Ето такива хора трябва да ни управляваt, според плановете на фащските ни господари.

26

баба мара

преди 2 години

не забравяи че сме в нато и ес без референдум и не сме задължени на никои с нищопърво са националните интереси после са тези на така наречените демократичниорганизации демократичната общност трябва да апелира към преговори и мира не към оръжие и санкции това не е дем общност а сборище от убии-ци коитотрупат печалби от смъртта на хората по света

25

НеРазбрал

преди 2 години

Какви интереси на ЕС, защитават укрите, кажи си в прав текст , кой стои зад тази вакханалия. Кажи си и как те подковаваха и теб, пъпешко, когато ходеше на опреснителни курсове зад океана. Каквото кажеха краварите, това и правеше, сега и синият е същата кукла на конци.

24

Алекс

преди 2 години

Какво разбира кадър на ВИФ от национална сигурност?

23

има да

преди 2 години

и то не е от вън а е от редиците на костя копейкин които могат да получат достатъчно финансиране и снабдяване за да направят държавен преврат, срещи тях няма никакъв план, за от вън да ни нападнат няма вероятност, 2-3 ф35 са достатъчни да унищожат остатъка от т.нар армия номер 2

22

Кура ми Янко

преди 2 години

И главата на политическия великан Р за Б Цецо Гуменката ще удари с юмрук по масата и коалицията ще сеНасере на момента и ще прати цялата БНА да се бие в Донецк

21

Байдръд

преди 2 години

Демонократският подход и общност води България към пропаста на поредната Национална Катастрофа. Вече не важни особи търсят безпрецедентно внимание и някакви девиденти.. Белене е с голям потенциал и места има.

20

Натовеца

преди 2 години

Жив ли си още бе физкултуирник!???Как е партията "републиканци за България" 200 гласа с рднините ведно събирате ли ??Ръкавелите пазиш ли си ги продажникккк!??За апартаментите няма да питам втори личен асансьор прокара ли ???

19

Умник Многоважнов

преди 2 години

Толкова много глупости събрани на толкова малко място и при това изговорени от един човек досега не бях чел. С това си изказване Цветанов прави много силна заявка за титлата Г.Л.У.П.А.К Н.А Г.О.Д.И.Н.А.Т.А..

18

Бонго Бацил

преди 2 години

Тоя още ли не е продал апартамента?

17

Пепи

преди 2 години

Слава на Украйна Долу Израждането !

16

Анонимен

преди 2 години

Може да изпратим батальон теляци! Вече сме го правили! За какво оръжие се говори!

15

Анонимен

преди 2 години

Това вече и децата го знаят ,само от ПП и коалиции и НС се правят на ощипани повод нахлулите украйци тук които превзеха черноморието с предателите правителство ,толкова нещастни и бедни хора ме бях виждал с скъпи коли и джипове които ни изкупиха маркетите на Жанет и младост в Сл.бряг ,оставка ПП

14

Qanon

преди 2 години

Ей тоя е най-големия национален предател откак почна да снася на тайните служби на ФАЩ!

13

мак

преди 2 години

Медиите само такива изкопават, които се правят на най-можещи, а всъщност са едни мижитурки и критиканти като тоз плъх или плевня. Те добре са наизустили клишета, че само демократични страни дават оръжие на Украйна и че трябва да дават. От какъв зор? Изглежда, че един да заблее в стадото и го следват останалите и това е демокрация, а да имаш различно мнение не е демокрация.

12

Щирлиц

преди 2 години

Този да се качва не евротрабанта на Паси,и да вървят на ....си.

11

Км

преди 2 години

Още един физкултурник-военен експерт.

10

Анонимен

преди 2 години

И какво сега, ще се биете ли срещу Русия за апартаментите на Цветанов и за чекмеджето на Боко? Ето това е атлантизма, даМрете за тяхното богатство, което натрупаха от вас.

9

Един властолюбец

преди 2 години

беше прав, че ако не беше мафията Цветанов сега щеше да вдига гиричките в някой физкултурен салон.

8

Ужас!

преди 2 години

Най-големият мафиот, крадец и измамник, който ни набута в кризата на САЩ, се изказва! И ни дава акъл на другото отгоре.