7

Очакват..

преди 2 години

Само набодени с 4 и повече бустера, ако до лятото не излезе някоя нова вакЦина, която веднага става задължителна за гърчолята и препоръчителна за туристите. Ако я няма някой турист-10денвна карантина в колата..

6

Анонимен

преди 2 години

Най-ярката новина днес не е нито очакваното от Гърция удвояване на туристите тази година, нито предаването в плен на групи бендеро-нацисти от "Азовсталь", а заявената от байДжо готовност да се кандидатира за нов президентски мандат през 2024 г. Голям оптимист е този байДжо. Чейнето на Хюсейн Обонго направо увисна от удивление.

5

54

преди 2 години

Ами нормално, нашето море не само е нацвъкано с грозни мутрешки хотели ами сега на всичкото отгоре е и минирано...

4

Живко от Варна

преди 2 години

България ще се оправи на кукуво лято ! Щом като правилният човек който трябва да управлява България го мислите за болен, значи истинска и оригинална оправия с България няма да има ! Жалко, но факт !

3

хахахаха

преди 2 години

В Гърция туристи, които плащат а в България бежанци на които ние плащаме!!! Хвала на тез ЕвроПедерасткиСоросоидни ценности!

2

fact

преди 2 години

нема да им простим терорйт със сертификати и маски. съгъ, хитро ги махнаха, ама винаги може да продължът да те изтезават. БОЙКОТ ГАДНИ КОВИДОЛЮБЦИ!

1

Смях

преди 2 години

А родните хотелиери очакват морски мини. От тези, дето се активират сами при допир с човек :)