32

балък

преди 16 години

еи хора тия дет дигнаха тая патардия ни отвличат вниманието,та да не се усети народа за инфлацията 15% за тока 18% и тн тн ха помислете

31

преди 16 години

Виждате ли как един нищожен *** и негодник може да ангажира вниманието на толкова хора. Ако сме нормална доржава тоя моментално отива до живот в затвора и никой не го удостоява да се сети, че е имало такова нищожество...

30

един българин

преди 16 години

До каквото се е докоснал този ***, всичко е изгоряло... Типичен български политик, бивш вицепремиер, бивш депутат..... Боже, боже, каква *** ни управлява боже... Затова сме на този хал боже!

29

xvalio

преди 16 години

Трябва,да се процедира,както е направил генерал Пиночет в Чили. Събират се всички отворковци на стадиона ,начело с "Лупи" и се задава простичкия въпрос. - Къде са парите ? При отговор , не,не знам- главата на тезгяха и толкоз.............................

28

Елена

преди 16 години

опозори ни предостатъчно,да вземе да се извини и да се гръмне.Не проумявам настящото му поведение

27

преди 16 години

"С ю р г ю ч" означава резултата от стомашно разстройство.

26

преди 16 години

Че Лупи е за затвора, спор няма. Иколкото за по-дълго, толкова по-добре. Ама и този *** Батков (той и като адвокат е ***), като не успя чрез футбол, започна доста успешно чрез " " номера да бие ЦСКА. Как перачниицата на пари, наречена ЛЕВСКИ, излезе суха и до момента от всичките "строги" комисии в БФС ?!?

25

недоразбрал

преди 16 години

моля те, открехни ме какво означава "с ю р г ю ч а", че довечера няма да мога да заспя.

24

преди 16 години

MAISTOR E

23

преди 16 години

освен томов има още 1 лапач там, гергов!

22

преди 16 години

добре бе, този глупав ли е? на негово място бих си сменил и името и държавата! ама тоя нагъл та нагъл! томов, томооов, *** си братче!

21

преди 16 години

За затвор е. Престъпно недоглеждане ми харесва като израз. Всички в управителния съвет на ЦСКА са били наясно какво става. Не видяха ли как оня със слоновете източи Кремиковци и се покри ? А Томов колкото повече говори, толкова повече се оплита, след някой друг ден няма да знае какво е казал вчера.

20

преди 16 години

Заглавието е велико!

19

преди 16 години

А джипката, дето я кара колко струва? Излиза, че момчето работело без пари, пък колата му само за 200 000... Или и неговата баба е правила ковьорчета заедно с тази на Ванко1?

18

jmi4ko

преди 16 години

бас ловя че и батков..може би не пряко е замесен а определено лупи си е там

17

преди 16 години

ами нормално да откаже заплата 5000 лева,като е откраднал 1-2 милиона лева каде ще се занимава с кокошкарски работи !

16

преди 16 години

В този случай Батков няма никакво отношение. Не се опитвай да прехвърляш на други гпандиозния скандал, който направи Томов. Само на Лупи могат да се сърдят от ЦСКА. Не отклонявайте темата в друга посока, защото в конкретния случай Лупи е виновен за всичко, което се случва в ЦСКА.

15

Мислител

преди 16 години

Познавам доста негови съученици и от тях знам, че още тогава прякорът му е бил "с ю р г ю ч а". Много показателно.

14

Аз му вярвам

преди 16 години

"Още с избирането ми за председател на Надзорния съвет съм отказал заплатата от 5 000 лв., която ми бе предложена. По време на мандата си не съм получавал никакви хонорари, комисионни и премии, което е видно и доказуемо от счетоводните документи.", подчертава Томов. ТОЙ ПРОСТО Е ОТИШЪЛ В ЦСКА ЗА ЧЕСТ И СЛАВА , него пари му не требат , а наи странното е че народа неще да му верва , брейх *** народ бре :)))

13

chiva

преди 16 години

Но да рагледаме човека Томов?? Освен дефект в говора, нямате ли усещането че е леко дементен, силно еуфоричен понякога и поведението му като цяло е за жълта книжка?? Да не е психчно болен човека?? Има един вид психическо заболяване, което много трудно се диагностицира. Човек може да живее уж нормално, да има работа и тн..казва се "гранично разстройство на личността"Съвсем сериозно. Друг с подобни подозрения има ли?