17

Анон

преди 10 месеца

Еб*ло си е мамата... За какво ми е това обезщетение... Да ми върнат парите от билета. Това е безсмислено. Ако можех да ги осъдя за по-голяма сума щеше да е друго. Сега седиш като *** по гарите и даже не те информират .

16

Анонимен

преди 2 години

Държавата това сме ние, като събереш 40хил тюфлека дет до обяд още изтрезнявят - няма как да имаш работещо мвр. Същото е и с БДЖ-то-събрани куп озлобени некадърници дето само се оплакват от заплатата, обаче не мърдат защото знаят че ако отидат другаде ще са "аут" на втория ден

15

?!?

преди 2 години

Да се напомни на министър Еконт, че е лесно да се говори. Друго е да можеше а трето фа го направиш. Иначе паричките в джоба знае как да слага.

14

Мяу

преди 2 години

Няколко дни подреди пътувах и всеки ден влакът ми закъсняваше. Веднъж излязох извън нерви, когато в разстояние на 75км закъсня с 2 часа. Осмелих се да поискам обезщетение за това, че аз платих цялото разстояние, а не можах да си свърша работата ,за която бях направил този разход. Поисках обезщетение от началника на влака. Препрати ме в гарата. Там казаха, че и те не били виновни. Държаха се безобразно грубо, едва не ме пребиха на влака, който потегли, докато слизах. Отврат. Мръсотията е другата

13

БДЖ

преди 2 години

Беше то, когато имахме държава. Сега, жална ни майка.

12

Анонимен

преди 2 години

А Старчето от Еконт разправяше, че ще построи няколко високоскоростни линии, къде са сега те?

11

Не че нещо

преди 2 години

Мой близък, ЖПеец преди години ми разправяше "ЖП-то е като слон. Трудно е да го събориш. Ама още по-трудно е да го вдигнеш след това".

10

Анонимен

преди 2 години

15ти, незнам помниш или само си слушал, но през соца и гориво имаше, и почети всяко семейство кола. Влаковете бяха редовни, сравнително чисти и удобни. Дали с кола или влак до морето времето беше същото. Да не говорим, че имаше полети малко над парите за 1 класа и стигаш за 1ч. Като дете съм летял сам до Търговище за всяка ваканция или с експреса в 6ч.

9

Bp

преди 2 години

При омразния соц имаше 2_3в града с коли. Гориво нямаше. Къде ще отидеш освен на влака. Сега всеки седнал сам в колата. Мъжът си има кола, жената си има кола, децата. Имат по 4_5 коли в семейство.

8

Bp

преди 2 години

Трябва да плащат обезщетение за закъснение във всяка гара, не само в първата.

7

Анонимен

преди 2 години

А при омразния соц в БДЖ имаше вагон-ресторанти и вагон-бюфети. Ама, ех демокрация гиди-гиди...

6

Зеле с ориз и гъби

преди 2 години

В Япония случайно чух по радиото, годишното закъснение на една от скоростните ЖП фирми 46 секунди. Не се шегувам, Радиото e SWR3, репортаж във връзка с един зъкъснял за работа дългогодишен работник с 1 мин. Едн минута! Хората имат съвест и достойнство, както и уважение. Много хора трябва да си дадът сметка да е кжа един цял полуостров, Балкански например.

5

Анонимен

преди 2 години

Ако се краде по-малко , нещата ще се оправят!

4

Анонимен

преди 2 години

Как ли не се мъчиха да го съсипят, за 30г целенасочено. Депутати собственици, на автобусни фирми и камиони, лобираха за авто транспорта.

3

Хемус

преди 2 години

Два от новите 'ханове' сдали багажа!

2

Анонимен

преди 2 години

Онзи ден един пишман политик каза, че БДЖ бил транспорта на бъдещето в България. Ако това е бъдещето, аз съм трабант.

1

Анонимен

преди 2 години

Браво