54

Истина

преди 2 години

Ислямските терористи отдавна вършат нео-нанациски дяволски престъпления- агресия, терор. ограбване на чужди земи и собственост,отвличане,изнасилване.убийства геноцид както Русия сега срещу Украйна,Армения,Грузия и др.християнски народи и то срещу много др. държави и народи като срещу Сирия,Израел,Ирак и др.но ЕС и ООН вместо да осъдят на международен съд ислямските диктатори лид на престъпни групи противозаконно ги узаконяват и подкупват като Палестинска автономия ИДИЛ и приемат в НАТО (Турция)

53

Правда

преди 2 години

Турският диктаторски режим пак си показва истинската терористична същност вършейки пак агресорски престъпни дела срещу други народи и държави, както преди срещу Армения,Сирия,Либия, Израел в съучастие на други ислямски и комунистически престъпни режими и групи като Палестинска автономия Азербаджайн,Ислямска 'държава" и др. терористични нео-нацистки групи, които подкрепя с оръжия и средства, обучени терористи,така че е крайно време Турция също да бъде осъдена от международен съд и санкционирана!

52

Илхан ага

преди 2 години

Ще ги мачкаме и това е ако има някой да ни каже нещо да заповяда на бойното поле а не да реве

51

Гитлер Капут

преди 2 години

Много модерно стана да се криви думата войнаДори и германците дълго казваха за авганистанската война kriegenliche Zustände, демек: войно-подобни ситуации.

50

Реално!

преди 2 години

ЕС да прати военна помощ на Ирак срещу агресора Турция! Всички да си сменят флаговете в у фейса с иракски флаг.

49

Анонимен

преди 2 години

Секнаха новините от Украйна защото ще бъде много очевидно по колко новини се пишат на ден за Украйна и как само със два реда е отразена новината от днес,че Турция член на нато нахлу в Ирак!

48

profetey

преди 2 години

Сега Иракчаните и Сирийците трябва да вземат пример и да изценират своя Буча и да обвинят Турция. Не ме разбирайте погрешно, смятам че има цивилни жертви в Буча, които са погребани, то това с улиците не го вярвам. Да попитам също ще ЕС ще праща ли оръжие на Ирак също или ще продължаваме с лицемерието за подобни дейтвия на 2 различни държави - на едната да викаме "аргесор" и какви ли не обиди от нашите управляващи, а на другата "умиротворител" и да няма никакви дейтвия срещу агресията.

47

Анонимен

преди 2 години

Оръжия и милиарди евро помощи ще изпраща ли САЩ и ЕС на Ирак или Урсула ще им носи въпросника?!?

46

Къде е ЕС?

преди 2 години

Санкции до дупка докато увяхне полумесецът.

45

Анонимен

преди 2 години

Много оскъдни новини по повод инвазията на Турция в Ирак! Що така господа евроатлантици?! Ирак официално обяви ,че това е инвазия но всички мълчат сега защото не става въпрос за Русия а за страна членка на НАТО!!!!

44

В невидение съм

преди 2 години

Очакваме инструкции от американското посолство кои знамена да развяваме - украинско, иракско, кюрдско или турско?!? Ако може по-бързо да излязат с решение, че ме сърбят ръцете да развявам знаме!

43

Анонимен

преди 2 години

Значи Русия не прави военна операция а води война,а Турция напада чужда суверенна държава и това се нарича военна операция. Е как да вярваме на дълбоко подкупните и цинично лицемерни същества от ЕС и САЩ,като виждаме двоен стандарт?

42

Анонимен

преди 2 години

Това не е ли инвазия в Ирак? Защо го наричат военна операция? Няма ли санкции за агресора (Турция)? ООН няма ли да има събрание?

41

Анонимен

преди 2 години

Твърде много са се наплодили препечените по тези територии. Няма как да няма конфликти при толкова *** на камилата

40

...

преди 2 години

Каквото и да си говорим най-мирните времена за близкия изток са били времената, когато са управлявали турците. Даже и евреите си го признават, 400 години мир и спокойствие в светите земи. Примено турците са създали система в която през 5 години се е сменяло управлението на Йерусалим, трите религии, за които това са били свети места са си сменяли управлението. Сега целият близък изток е хаос.

39

...

преди 2 години

Да сравняваш военната операция на турците в планините и пещерите на северен Ирак и операцията на Русия, която унищожи сумати градове и села, трябва да си с айкю на русофил. Сравнявайте ми ги, когато турците почнат да бомбят градове, а не пещери и когато почнат да мародерстват на 5км от Багдад, включително и с разграбване на магазините и къщите на хората, неща за които има стотици доказателства, че пияните солдати правят.

38

Анонимен

преди 2 години

Какъв го търсят да ходят до коллят кюрдите? Не е кюрдски терорист а кюрдски хайдутин. И не е военна операция, а незаконно нахлуване в чужда държава. Турски башибозукк

37

Анонимен

преди 2 години

Сега от ЦК на ЕС и посолството на САЩ да пуснат веднага инструкций ние кого да подкрепяме и кои знамена да развяваме,щото малко почнахме да се объркваме...

36

Сега искам всеки

преди 2 години

да окичи иракското знаме на терасите си и да си го сложи на профилната снимка, както и да приюти по едно иракско семейство заедно с братовчедите!!!

35

Дочо Булгуров

преди 2 години

Пpасета не може, а кучета и котки може!