16

Анонимен

преди 2 години

Тези яйца -златни. Да си вземе кокошки на балкона да се самозадоволява.

15

Анонимен

преди 2 години

Това не се чете бе, хора. Когато "редакторът" (както сте го титуловали) е функционално неграмотен и действа първосигнално само с копи-пейст и гугъл преводач, се раждат такива нелепи "новини". Вие си знаете, де. Аз лично не успях да го дочета докрай.

14

Айде

преди 2 години

Стига бе, това са лъжи и западна пропаганда ! Всичко е нагласено като в Украйна - това са артисти, които се правят на болни ! Китайската Комунистическа Партия отдавна победи коронавируса, и даже направи тържествен парад със заря по тоя случай !

13

От Азия

преди 2 години

От Китай се внасят активните съставки за повече от лекарствата и много от съставките на други продукти. Криза в Китай би довела до още по голяма криза в Европа.

12

10 плоскоземниИдиоти

преди 2 години

като теб могат да вегетират единствено около рушкияПародиен център.

11

Анонимен

преди 2 години

Колко хиляди пъти разгневени читатели трябва да пишат, че лицето *** Христова е функционално (и конвенционално) неграмотно? Коя уважаваща себе си медия упорства в използването на подобни драскачи, които не са в състояние да използват дори машинен превод, защото не разбират какво значи граматично съставено изречение и не се интересуват от смисъла на писанията си? Какво се чудим тогава на неграмотните коментари под подобни новини? Жалка история.

10

tozi

преди 2 години

Абе Вие НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ? Worldometer, апликация с реални данни в реално време, такива каквито се дават от правителствата, там КИТАЙ за ЦЕЛИЯ ПЕРИОД ОТ 2019_та г. до сега имат РЕГИТРИРАНИ ОБЩО: 203 000 случая - ОБЩО за периода, къде ги извадихте тези 350 000 от март до сега. Публикувайте моля източника на информацията ВИ - официален такъм ако е възможно, а не западен жълтурко.

9

До 8

преди 2 години

Ти пък къде се слагаш в А група бе трроле да коментираш неплатени коментари? А каква е действителността в България? Няма мерки, няма ковид.

8

Хаха

преди 2 години

"Войната" в Украйна и цирка в Китай са част от плана за Новия световен ред. Целра е ясна - високи цени на тока и горивата, продоволствена криза и спиране на доставките. В Китай тази година няма да сеят ориз, щели да внасят отвън, и то заради "вируса" хахаха. Унищожават се посевите на селяните, избиват се животните, дори кучетата и котките. От друга страна жито и въглища от Украйна не се очакват. Путинчо и Зеленчо играят просто един цирк, Думата тихомълком въвежда цифрова рубла.

7

Кое по точно

преди 2 години

"Не ви ли омръзна....." твоетоТролене, или действителността в Шанхай?

6

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли омръзна, ама честно? Жалки сте.

5

Газ, мас и оцет

преди 2 години

Имат въжки (2)

4

ОК

преди 2 години

До Александер, Александерчо, грешката ти е, че си правиш труда да четеш статиите в тази "медия". По принцип нормалните хора, от години само прехвъргаме заглавието и подзаглавието и цъкаме на коментарите да си правим смех. Бахахаха

3

Анонимен

преди 2 години

Следващият път може ли да не си превеждате пропагандата с google traнslate, а да си наемете преводач? Не друго, ама поне няма да умра от смях, ако го направите.....

2

Александър

преди 2 години

Интересни ми е - поне малко срам за тази медия - директен превод с Google translate - поне да го бяхте прочели и редактирали - поне аз приключвам с вашата медия

1

Sansung galaksi

преди 2 години

Тези клr парници от снимката защо са облекли тие чували? Бълхи ли имат?