30

Кико

преди 2 години

А нещо добро дали са направили???

29

Z heil V heil

преди 2 години

Унищожени са и 12 училища пълни с "нацисти", 25 хрущовки с "нацисти", 10 кметства с "нацисти", 155 леки автомобила Лада и Шевролет Авео на "нацисти" и 35 селски къщи на "нацисти". Денацификация и демилитаризация.

28

Анонимен

преди 2 години

Майтап бе Уйли! Треснали 2 походни ке-не-фа и вече то бугове, то мигове, то мокри сънища.

27

MR Buch

преди 2 години

Каква стана тя? Питаха се къде е авиацията на Русия, а те просто изчакаха да се концентрира техника, включително и подарената от Целия ЕС и САЩ и сега им нанасят удари и то май доста прецизни. Дано по бързо да приключи тази трагедия, защото в Украйна останаха само бедните и онеправдани хорица, а мутрите и олигарскинте си веят м*д*ти по Златни пясъци и Варна

26

пЪрцал

преди 2 години

...Ракети с прецизно насочване... Смях !

25

Как мислите?

преди 2 години

От какво ще умре Путин? От куршум, въже или отрова. Хитлер се е отровил например.

24

Путлер капут

преди 2 години

Абе какво стана с Маша , говорителката на външно. Преди войната казваше че тия които твърдят че ще има инвазия били луди. Тук чета как се радват колко още бомби ще изсипят върху суверенна държава рашистите. Ако не сте ботове или плод на съветско българската любов , трябва да сте сбъркани в главите или генерично увредени да се радвате на чуждотп нещастие

23

до Гражданин

преди 2 години

На война като на война..Няма място за излишни морални скрупули..

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25. Скоро няма да има рубли за теб.Замисли се какво ще правиш.

21

Анонимен

преди 2 години

Това е официалната информация, която и Путин ще получи. Реално са стреляли сватбарската на харабията пък каквото стане. Утре ще започнем да четем за поредната порция ликвидирани чеченци и руски генерали и броя на войниците дето няма да се върнат ще нарасне на 25000. А украинските трактори има пак да влачат трофейна техника.

20

Анонимен

преди 2 години

Артилерията не ги е взела на прицел тия 1260 укр. позиции и обекта, а ги е избомбила нущеска! Също така избомбени са и цитираните 1214 места на концентрация на военни (жива сила) на укр.армия. Концентрация, концентрация... по 10 души да е имало у всяка такава точка, то значи над 12,000 души са били изметени оттам пак нущеска! Ето защо руснаците примамиха укрите в степите! Няма кво да се мотат с тях в разните му там градове

19

Анонимен

преди 2 години

И аз си помислих дали не е български този МИГ. Защото прави впечатление, че нямаме наши самолети на въздушния патрул. А все пак имахме 2 или 3. Сега ги няма. Жалко за птичката. Но изглежда руснаците са доста решени да доведат нещата докрай, особено след като от седмици няма никакви мирни преговори. Явно е станало ясно, че война ще има, защото третите страни не дават цялата история да прилкючи без унищожаването на Украйна. Жалко. А можеше всичко да свърши преди седмици.

18

Гражданин

преди 2 години

Със сигурност Русия е бомбардирала и обстреляла с ракети и снаряди множество жилищ ни блокове,гари,обществени места ,много инфраструктура и тук-там някой военен обект :)) Колко жалко,че има хора,които се връзват на руската официална пропаганда ,а тя от първия ден на войната до днес бълва само лъжи ?! Аз пък как можах да си помисля такива неща за най-човеколюбивата армия в света,кйоято вече над 50 дни поздравява цял един народ със снаряди,бомби,ракети,куршуми ...?!

17

Анонимен

преди 2 години

Бляя бляя бляяя ,ще почакаме да видим, колко генерала пак ще ритнат камбаната

16

Слава на Украйна

преди 2 години

Пак вдигат пушилка азиатските орди на бункерния пергиш, но като се поразчисти дима пак ще гледаме позора и кретенизма на ревящите сополанковци и слабоумните им генерали. Маскве где?

15

Анонимен

преди 2 години

Вовата ще смачка фашагите

14

Хлебни дъждове

преди 2 години

ВС на РФ, ВКС РФ, Черноморският ВМФ РФ и опълченците от Донбас пристъпиха към ликвидирането на мощната 100-хилядна бендеро-нацистка групировка, затворена от началото на СВО в котел с център Краматорск-Славинск и ликвидирането на друг по-малък котел с център Авдеевка.

13

До 9

преди 2 години

Че България си е в около началото на 19 век. Къде ще ни връщат. Просто *** ще стане по голяма.

12

Анонимен

преди 2 години

Веднага разбираш какво нещо е бил СССР и социализма - цял месец бомбене и ракети и нямат край заводите и техниката.... Предсатвете си какво сме затрили за последните 30 години...

11

Що"Да"Вида

преди 2 години

Ами очевадно Мига е нов, надявам се че не е Български поне.Летища работещи нямат, но самолет може да излети от много места импровизирано.