258

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

За желаещите да научат състоянието на ветрове, вълни, барометрично налягане, влажност на въздуха и пр. на фаталната дата 14/04/2022 да прескочат до ventusky , за да проумеят българската поговорка, "На лъжата краката са къси".

257

Анонимен

преди 2 години

ако всеки руски мародер излезе с плячката си от Украйна - ше стане парада - ама не на руска, а на украинска тейника

256

Анонимен

преди 2 години

Мародери на парад.

255

Дарвин

преди 2 години

Да покажат колко перални са откраднали.

254

Анонимен

преди 2 години

Доста ще е рехава показухата тази година. Украинците им плениха повечето парадни танкчета, хавата ще е - квото са остъргали от складовете. 131 единици модерно оборудване - това включва ли перални, климатици и друга измародерствана модерна техника?

253

А пък

преди 2 години

Ние, целокупният демократичен запад ще им отговорим с множество гей паради!

252

До 'Замълчете&#

преди 2 години

Ако не е бил десантът в Нормандия, Русия щеше да сънува победа!!!! Добре, че сама си приписва заслуги, защото иска да обира ларвите сама!

251

Анонимен

преди 2 години

Мислех си, че тая армия само за паради става, ама като им изгасна арматата, се изясни, че и за паради не става.

250

Анонимен

преди 2 години

Путински СССР - напълно изкукала работа. Бетер Северна Корея - хората умират от глад, те дрънкат железа. Диктаторчета - хвани единия, удари другия.

249

Анонимен

преди 2 години

Армия за показуха... ха-ха. Нищо не става от тая армия.

248

Анонимен

преди 2 години

Тези са тотално безмозъчни, сега го разбрах окончателно!Войниците им убиват и безчинстват в чужда страна, както и тях ги убиват и пристигат в ковчези при семействатаси, но за Путин е важно да си покаже шоуто за "великата и непобедима армия" пред света, великият мит, съчинен от ВОСР от времето на Ленин. Ами като е толкова непобедима, да беше им завзела Украйна досега, а не да се мъчи с треторазредни градчета

247

Анонимен

преди 2 години

Ще има огромна видеостена, на която ще плава крайцерът Москва

246

Анонимен

преди 2 години

Тая армия май само за паради става...

245

хе-хе

преди 2 години

Всички мислехме, че съветската армия е втора по сила в света. Тя се оказа втора по сила в Украйна.

244

Анонимен

преди 2 години

ще излиза на парада Путьин с червило и рокля както го пускаха наскоро по БНТ и Нова

243

Анонимен

преди 2 години

До 262Престани да лъжеш, чак в последната година им помагат с малък процент стоки за Русия и след войната - Русия плаща за това със злато чак до 1970 година, а е трябвало освободените европейски държави да плащат, а не Русия! Освен това е трябвало да бъдат осъдени крадците на маса руски ценности, даже и цялата кехлибарена стая и царските принадлежности са били откраднати от нацистите!

242

хаха

преди 2 години

Видяхме им мускулите в Украйна. Всички очакваха за една седмица да прегазят Украйна. После се оказа, че руската армия е силно, ама много силно надценена. Че тях в евентуална конвенционална война НАТО ше ги попилее, дори и без САЩ.

241

Замълчете!

преди 2 години

Харесват ли ви Хитлериските концлагери? Ето това ви очакваше в Европа и по света - нацистки концлагери, ако не се беше намесила Русия и дала около 27 милиона руски жертви, за да живеете свободно! И не е вярно, че само евреи са били вкарвани нацистките концлагери, всякакви народности са били вкарвани! Щяхте да бъдете преработвани като животни за мас, сапyн, кожа, коса и т.н., жестоки опити и експерименти на хора, ако не беше Русия, която даде кръвта си и хората си, за свободата на всички!

240

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До Край------крайцерът вече се казва ''Подмосковие''

239

Анонимен

преди 2 години

И в Украйна ще има парад на руската военна техника. Ще гледаме колони от украински трактори, как влачат руски танкове :)