100

Анонимен

преди 2 години

Само при горивата и олиото виждам голямо повишение на цените, но те не са единствения критерии за общата инфлация. При мен инфлацията за една година е около 1%.

99

Д-р Исня

преди 2 години

НСИ е живо доказателство, че както Математическата гимназия, така и цялото образование е гола вода! Изкараха, че почти няма инфлация, а като отида до магазаина и давам с 40% повече пари за същите б0клyци! Да не говоря като отида на бензиностанцията - от 120 лева, вече съм на 200. Това колко процента увеличение е? Или математиката на НСИ е от "наще"?! Ще подскажа - 66 процента и 6 в период! Но като го подстрижем малко, окастрим от тук и ми мяза на 12... Лъжат заради индексацията на заплатите!

98

Усмихнатия Киро

преди 2 години

Хм, ще трябва ПРОМЯНА в ръководството на НСИ. Явно това са кадри на ГЕРБ саботиращи ПРОМЯНАТА с тази инлация.

97

Анонимен

преди 2 години

Хляба стана от 70 стотинки на 1,40 в края на управлението на Бойко Борисов. Сега колко е ....

96

Анонимен

преди 2 години

Това е инфлацията до март 2022, но какво означава март? Средни цени за месеца или цени в края на месеца? Няма основания да се съмняваме в данните на НСИ. Аз лично не усещам много тази инфлация с изключение на цените на горивата и застраховката на колата. Цената на хляба се повиши много още по времето на Бойко Борисов и спрях да купувам хляб. Купих си хлебопекарна и сам си го правя. Брашното съм го купил преди време и още не е дошло време пак да купувам

95

Анонимен

преди 2 години

Пълни измишльотини, типовият хляб стана от около левче миналата година, на 1.40 тази. Това не са 12% инфлация, а над 30%. И това важи за всички хранителни продукти. Как точно са я осреднявали тая годишна инфлация - между този и миналият януари? Или това са производствените цени може би? Защото в супермаркетите определено не идват на тия цени нещата.

94

защото

преди 2 години

Продължава "промяната", продължава подмяната, продължава панаира.

93

Анонимен

преди 2 години

НЕВЕРЕН СБОР ОТ НЕВЯРНА ИНФОРМАЦИЯ. ЗА ТОВА СЛУЖИ НСИ!!!

92

споко

преди 2 години

ВСИЧКИ ЩЕ ГРИЗНЕМ ДРЪВЦЕТО!!! !

91

Анонимен

преди 2 години

Докато си траем и си чатим по форумите ще ни мачкат!

90

Анонимен

преди 2 години

Ахахахаа Я сравнете със 2020 година да видите че инфрацията е над 20% скапапа информационна журналистика .... Само за последните 3 месеца е 12.5% ахахахаа .Много добре ... промяната дойде

89

Анонимен

преди 2 години

А Радев беше казал, че като той дойдел на власт вече нямало да се краде, а?

88

ядосан беден

преди 2 години

Нафтата от 2.2 на 3 лв си е 36% както и да го смятам ,хляба от 1 на 1,4 лв си е 40 % както и да го смятам,каймата от 6 на 7 лв са си 16,67 % както и да го смятам.Всичко друго са ЛЪЖИ.НИЕ НЕ ЯДЕМ ДОМАТИТЕ С КОЛЦИТЕ !!!!

87

казах ви

преди 2 години

Че ще видите къде змуват раците! Прав съм бил! Тези дето не савиели досега и те ще видят, но малко по късно!

86

българин

преди 2 години

Жан Виденов ряпа да яде в сравнение с тия

85

За инфлацията не зна

преди 2 години

но аз отчитам повишени данъци от 1ви април. И не, не ми харесва да ми вземате още от парите. За това и скоро ще си ходите! Омръзна ми от солидарност с нищоправещи и нищоможещи!

84

Анонимен

преди 2 години

Да му мислят тези които имат да изплащат кредити и особено ипотечни.

83

1

преди 2 години

Никакви 1,4 %. Инфлацията е над 50 %. Пример горивата - преди 9 месеца 2.10 за литър гориво сега 3,10. НСИ лъжат очевадно е.

82

Анонимен

преди 2 години

Тук е момента да се запитаме, защо в Украйна където се води война е доста по евтино от тук и няма такава инфлация ?

81

Да се знае

преди 2 години

Всеки, който е гласувал за ПростоКиро, Кокорчо, Пинокио и т.н. носи отговорност за грозното настояще и бъдеще на децата си и тежката участ на родителите си. Отговорността за живота на близките им е техен избор...