93

Роко Скиавоне

преди 2 години

Дали да не се оженя за някоя

92

Анонимен

преди 2 години

В нашите домове, а ние на улицата! Осъзнайте се бе хора ааа! Ние сме 6мл.,Украинците са 40млн.Като дойдат 7млн.и веднага ставаме западна Украйна. Както ни сменят улиците, така ще ни сменят всичко. Има ли българиииии

91

Анонимен

преди 2 години

На никой не е лесно .В скоро време войната ще свърши и ще се приберат в Украйна .Туристическият сезон не трябва да се проваля . Нали така ?

90

Къде

преди 2 години

Държавата даде думата пари по програми за къщи за гости,там да ги настанят,и по този начин ще разберат парите дали са по предназначение.ако не са връщане на пари с лихвите.

89

Вуйчо

преди 2 години

Русия да върне ядрените оръжия които Украйна и предава 1994 съгласно договора от Будапеща

88

Гошо

преди 2 години

До Любопитен .." ще потрошат хотела"За благодарност Да почват още сега да почват

87

Любопитен

преди 2 години

Как точно си представят тия хотелиери, че ще изгонят бежанците от хотелите? Като настане един вой! Далаверата с 40лв на ден ще им изяде сезона. Да не говорим, че бежанците доброволно няма да напуснат, а при изгонване насила ще потрошат хотела!

86

Сашо от Варна

преди 2 години

Търсим млада украинка,не по възрастна от 17год. Давам и лукс квартира,храна пари,спокойствие,сигурност и Любов

85

Байчо

преди 2 години

Как къде,ами в Кремъл разбира се.Нали Вожда за тях се е загрижил и за туй бомби ли бомби наред.И какъвто си е човечен, ще отстъпи на хорицата своите палати а той като истински мъж ще се устрои некаде из тайгата в Сибир.Та дечицата на бежанците (ако са останали живи) да подскачат щастливо на Червения площад по случай 9 май.

84

Айшето от Сливен

преди 2 години

Даа им построат един голем квартал и един ден като си одат да са настаними ние

83

Истината

преди 2 години

Ами има толкова много обезлюдени села.Ще имат покрив над главата,да хващат мотиката и гладни няма да останат.Как я карат хиляди наши пенсионери?!Или те не са истински бежанци- лъскави коли,хотели по морето и много претенции,а?! Как я карат арабските бежанци

82

Анонимен

преди 2 години

Откъде накъде само по курортите. Има обезлюдени, благодеарение на демокрацията села, там им е мястото. Спокойствие и каквото си изкарат. Стига са им раздавали народни пари.

81

Анонимен

преди 2 години

Много самотни бг мъже си биха взели украйнка и да живият с нея на семейни начала.

80

Асенчо

преди 2 години

Даа ги настанът у американските бази,нали они много се затичали да ги защитават....има и алтернатива,или по старчески домове или при наште ора у Столипиново,Филиповци или у Кремиковци и мини Бухово

79

Анонимен

преди 2 години

Еми това не трябваше ли да се помисли по раничко, а не да пускаме толкова хора. Сега и за тях зле, и за нас.

78

тя

преди 2 години

В бежански центрове !

77

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

У Свети Кремиковци...у Светата Пещ ! Там ке ги настаним тия евреи гнусни фашистки азовски и бандеровски!

76

Анонимен

преди 2 години

Сами виждате че БСП и И3раждане работят срещу интересите на България. Вместо да дадат оръжие на Украйна за да прогонят руския нашественик-окупатор и украинските бежанци се върнат в родината си, те правят точно обратното за да останат бежанците у нас колкото се може по-дълго. После като им кажеш на тия че са предатели и българомразци започват да подскачат като ужилени, че те билли много големи патриоти.

75

северозапад

преди 2 години

България не е само на морето и Банско ,толкова празни къщи има по селата ,да заминават там който иска работи ще гледа стари хора ,на полето и каквото намери стига да иска. Море и курорт не сме виждали повече от 20 години ,а стига толеранс и глезотия за чуждите ,а ние мизерстваме.

74

Za Родину

преди 2 години

Ако са от Азов във Сибир ! Останалите от където са дошли.