142

Анонимен

преди 2 години

Само ООН може да помогне на Украйна чрез влизане за хуманитарна операция в Украйна. Путин твърди, че прави специална операция и не убива цивилни, ООН веднага трябва да влезе в Украйна с войски и да изпълни желанието на Путин да не убива цивилни и да защити бежанците. Украинската армия се бие в Източна Украйна, ООН трябва да влезе в Западна Украйна за хуманитарна операция.

141

баба мара

преди 2 години

ние длъжни ли сме да храним 100 000 бежанци в наи бедната страна на всичкотоотгоре да дадем и военна помощ сащ да дават пари и да прибират бежанците какво печелят от продажбата на оръжие колкото по дълго се задържи конфликтатолкова по добре за тях хаиде стига с това англосакс лицемерие

140

Анонимен

преди 2 години

Това нашето АмерикНофилче,ха се излъже и даде нещо на Украинчето с Румънско име БСП ще се оттегли и раздели коалицията!

139

ГОЧО

преди 2 години

дайте му един калашник1 и една шапка патрони 1и го пращайте на фронта1 ! само да му обясните от коя страна се държи чифтето1, да не вземе да се нарани!

138

Станислав

преди 2 години

Нинакви уръжия за Украйна. Правителството трябва да се вслуша в обществото.

137

бл.134 в Zап. парк

преди 2 години

Аха , пращайте армия ! Н Ка да си върнем столицата на Кубрата - Златна Фанагория. От понеделник пълна мобилизация на всичко живо! Затворете границите .Никой да не бяга на вън

136

П.К.

преди 2 години

-Имаме какво да дадем??? /// Ти, лично имаш ли пълномощия от БЪЛГАРСКИЯ СУВЕРЕН, да плямпаш и да правиш внушения без пълномощия? Кукли на конци... Монтирани от задкулисието за предаване, за заличаване на БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ, НА СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ. БЪЛГАРСКИЯ СУВЕРЕН НЕ ТИ Е ДАЛ ПЪЛНОМОЩИЯ. И НЯМАШ НИКАКВО ПРАВО ДА ПРАВИШ ФАЛШИВИ ИЗЯВЛЕНИЯ. ТОЛКОЗ.

135

Анонимен

преди 2 години

Забележете че политиката на украинците е да се вклиняват между страните и народите и да се опитват да ги скарват. Между руснаци и чеченци, между руснаци и турци, между руснаци и израелци, между руснаци и китайци. Сега се опитват да вкарат и нас в схемата но дано да не им се получи. Нема начин.

134

Цъ

преди 2 години

А пък Ф75 били толкова секретни, че даже секретните отдели на тяхния държавен департамент не знаят, че съществуват.

133

Фъ

преди 2 години

А Ф65 кога ще почнат американците да произвеждат. Те ще сигурно с още по-секретна технология.

132

Анонимен

преди 2 години

Наблюдател ти лично с какво си допринесъл. С ежедневно висене по форумите. Русофилите не пишат за пари а по убеждение. Троловете които пишат за пари са от маргиналните слоеве да използвам твоя израз. Може да си наблюдател но не си наблюдателен. Вгледайте се в себе си и в останалите русофоби дето сами се имате за умни и красиви но дали е истина.

131

Бъ

преди 2 години

Украйна да даде парите за 8-те Ф16, които България е платила на нас и след това да чака Америка да и достави самолетите на нея.

130

Анонимен

преди 2 години

Кой стреля по кораба??

129

A

преди 2 години

Да им дадем чертежите на F 18 ( които Боко поръча). А новите бройки, които ще поръчат ПП - сигурно американците няма да си направят труда и чертежи да дадат, но можем да дадем на Украйна на сметката, по която ще бъде отпуснат новия заем - да правят вноски.

128

Анонимен

преди 2 години

Нарочно се опитват да ни скарат още повече с Русия и да ни натикат и нас във война без да имаме вина. Правителството и президента са отговорни за България. Ако не дадем военна помощ какво те ли ще ни нападнат нали ще им се види истинското лице. То всеки им го вижда

127

Анонимен

преди 2 години

Тоя първо да беше казал "Благодаря и извинете за безпокойството"... наглец... а някой ще му потърси ли сметка за нашите моряци...

126

юлиян

преди 2 години

Никакво оръжие за Украйна.Който иска да помага,да събира багажа и да заминава за Киев.Така ЛИЧНО ще може да помогне.

125

Фъ

преди 2 години

Червенски и Кулеба - не означава не. Няма да получите и една прашка от България за да се биете с нея срещу Русия.

124

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ги разбиха. Направо ги смазаха и тоя дойде да реве за помощ. България е бедна и няма как да ти помогне. А и да можехме пак нямаше да ви помогнем, защото сте нацисти и лъжци и не заслужавате помощ. Айде сега чемодан - Вокзал - Киев. Вижте му лицето на тоя. Това е лице на подлец. Махай се от България, Кулебан! Не си желан в родината ми. Обирай си крушите.

123

Бялъ

преди 2 години

Русофобски амеби в България, толкова сте прости, че даже не можете да разберете колко сте прости.