172

Анонимен

преди 2 години

ТОЗИ ХОЛАНДЕЦ ЗАЩО НЕ Е СИГНАЛИЗИРАЛ И ШПИОНИНЪТ ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН НЕ Е ЛИ ОБУЧЕН ДА ПАЗИ ТАЙНИТЕ?

171

Слав

преди 2 години

Омръзна ни от дезинформацията на краварите и гейропците. Забраниха тихомълком и "демократично" много сайтове.Сега скалъпени истории за фенове на Холивуд

170

смешно

преди 2 години

И тази партенка ни я пускат за да оправдаят че ни запалиха с Ф16 долните американци, ми то това е нелепо, тоя т*пак пилота да беше казал че са го питали на руски поне ))

169

А бе...

преди 2 години

Рашките се интересували как е направен Ф35, че има толко катастрофи с него по целия свят!

168

Анонимен

преди 2 години

До Тенгри Канtova se otnasq za vas kumonistite

167

Анонимен

преди 2 години

Ф-35 ще си остане един прототип. Идеята беше да замени Ф-16, но много проблеми комбинирани с огромните разходи по него, го оставят на нивото на един добре замислен прототип.

166

Анонимен

преди 2 години

Тлавният прокурор на трибунала в Хага който от няколко дни е в Украйна се хвана за главата от понсеместните руски военни престъпления и обяви цялата територия на Украйна за място на военни престъпления. Случаите които се разследват надминаха 6000, а все още няма достъп в южната част на местопрестъплението и зоната Донбас на местопрестъплението Украйна.

165

Тракс

преди 2 години

Пилотът е пилот, не е механик, не е инженер, какво пък толкова може да знае за "тайните" на самолета. Нашите "партньори" лъжат най-нагло.

164

не може да бъде

преди 2 години

То според гръмогласната руска пропаганда, американците крадат технологии от руснаците и освен това Су57 който все още е само картинка е на светлинни години напред пред Ф35, така че защо им е на великите руснаци да търсят информация от изостаналите във времената на пещерните хора американци.

163

Анонимен

преди 2 години

И какво от това? Какво го дирят окупаторски войски на наша славянска земя? Имат късмет че им предлагаме пари а не куршуми.

162

Тенгри Кан

преди 2 години

България бе приета в ЕС заради територията, но не и заради населението! Територията им трябва и за да е чиста, населението трябва да бъде ликвидирано чрез отнемането и разрушаването на държавността, която е основата на неговото съществуване. Никога западнпка не е имал доверие към нас, нито ние сме имали доверие към него. Това ще продължи и занапред. Проблема е как да излезем от ЕС, без да бъдем прикачени към другата сфера на влияние. Защото всичко това е еднакво вредно за нас.

161

Шаши

преди 2 години

169: Пак опираме до това, че има хора, които правят всичко. И са много повече от пилота. Те са пъзела, имаш ли парчетата ще го сглобиш. А още по лесно е всичко накуп.Не са опряли до холандски пилот в България . Ако им трябва пилот ще си го вземат.

160

ОТ СССР В НАТО

преди 2 години

БЪЛГАРИНА Е ДОСТОЕН И ГООРД БАЙ *** - ПРОСИ С КАНЧЕТО ОТ ВСЕКИ ЧУЖДЕНЕЦ И Е МНОГО ГОСТОПРИЕМЕН. ПОСРЕЩА НАВЕДЕН СЪС СВАЛЕНИ ГА ЩИ И С КАНЧЕТО В РЪКА!

159

Анонимен

преди 2 години

*** *** си мислят, че войниците на НАТО ще предадат тайните, все едно са руските алкохолици които крадат дамски превръзки.

158

Докога

преди 2 години

Закони няма ли в тази държава за шпионаж и продажничество смърт или доживотен затвор Те затова премахнаха Спец прокуратурата

157

Анонимен

преди 2 години

Явно немогат да смогнат да му платят в копейки, ще му трябва джъмбо джет да ги изнесе от БГ в Холандия, хахахах

156

Cartman1912

преди 2 години

На нидерландци вяра не трябва да се има. Арогантни индивиди, които подхранват чувството си за превъзходство с подобни статии. България има много ясна позиция срещу Русия и вероятно прави повече от Нидерландия за Украйна. А Нидерландците освен да създават напрежение в съюза не виждам с какво допринасят за подобряване на ситуацията. Сигурно много ще се радват да изгонят България Румъния и др от ЕС, но после Русия, като ги прилапа и погледне на запад ще има да реват!

155

Striker

преди 2 години

Нека да позная - предложението е дошло от тъпоумно изглеждащ индивид с фамилия, завършваща на опейкин, а пък поръчител е тавариш Профанова? :)))

154

Анонимен

преди 2 години

До ЕЛКЕЕЕЕЕ Какво ти е виновна жената бе? Притесняваш се че издаде русофилската чета ли? Ами притеснителното е че нямате грам мозък в главите си а не какво е казала Ееллка.

153

Анонимен

преди 2 години

При положение,че руснаците имат по-добър самолет от ф16 защо американците се правят на луди?Ердоган и Путин нали се прегръщат всеки път като се видят.Колко му е турчулята да им шитнат един ф16 даже си ги произвеждат самички.