409

РУСНАЦИТЕ ЩЕ СТИГНАТ

преди 2 години

РУСНАЦИТЕ ЩЕ СТИГНАТ ДО БИСКАЙСКИЯ ЗАЛИВ (ТАМ ДЕТО Е КЪМ ИСПАНИЯ И ПОРТУГАЛИЯ).А ПУТИН ЩЕ ПОБИЕ ЗНАМЕТО НА ПОБЕДАТА НАД РАЙСТАГА.БАЩА МУ НЕ Е БИЛ ГОТВАЧ НА СТАЛИН, А ЩУРМОВАК- АТАКУВАЛ Е СТЕНИТЕ НА КЬОНИСБЕРГ.

408

Анонимен

преди 2 години

Телеграфната агенция на Съветския Съюз ( ТАСС) продължава да работи въпреки ,че вече не съществуват нито телеграфи, нито съветският съюз... А за БТА Българската телеграфна агенция нещо да кажеш???

407

Анонимен

преди 2 години

Противните неща се лекуват с противни средства. За съжаление няма друг начин за денацификация.

406

470 олигофрен

преди 2 години

пиши на кирилица идиотКръгъл...дадохме ви азбука и култура.

405

ааа

преди 2 години

разликата от украинец и американски надрусан украински нацист е ОГРОМНА.

404

ф

преди 2 години

Украинците са ни много по-близки братя от орkите на Север от които сме видяли само зло. Неблагодарици на 24 Май няма Българското знаме НИКОГА! Никога не ни поздравяват за Съединението! ДГД

403

Baba

преди 2 години

Зеленски още твърди, че Мариупол не е превзет. Как да не е като почти го няма вече на лицето на света?

402

Анонимен

преди 2 години

Урсула не е роб на САЩ, тя си е с фамилни корени от САЩ. По-интересното за Урсула е защо на герба на вековната и фамилия грее звездата на Давид при положение, че би трябвало да са протестанти.

401

Русия в изолация

преди 2 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...

400

антилибералист

преди 2 години

Новина - САЩ и Урсула ще се бият до последният Укрофашист!!! Важно е да валят поръчки за военният комплекс /спонсорите на БайХуй!/. Месомелачката на войната е само и единствено в интерес на САЩ - на Европа не и трябва война след Ковид, но Урсула е роб на САЩ и слушка а европейците да ***!

399

Анти-трол

преди 2 години

SorosoidniteТретополовиТролове се давят в пяна от бяс - Русия това, онова! Само дето Русия има Станция в Космоса а другите държави нямат! Люксембург Санкции ама Индия и Китай /4 млрд души/ + Африка и Латинска Америка зад нея и кво стана - така е изолирана че 70% от Света /света не е Европа и САШ/ са зад нея! МекитеКитки от Европа знаят че е вредно за Гражданите на Европа, но са слуги на пропаднал и фалирал САШ!

398

България е велика

преди 2 години

България е велика, защото фактически е създала Русия като и е дала и азбуката и християнската вяра и така е направила от безпросветното руско племе народ.

397

Русия-смех...

преди 2 години

В Русия времето е спряло някъде в края на миналия век...Телеграфната агенция на Съветския Съюз ( ТАСС) продължава да работи въпреки ,че вече не съществуват нито телеграфи, нито съветският съюз...

396

Хитро, товаришчи !

преди 2 години

Какво разбираме от новините - над български пощи е имало кибератакa така, че пенсионерите да не могат да се вземат пенсиите ... Хитро, хитро, товаришчи ! ... Сега очакваме българския пенсионер да се вдигне на въоръжена борба срещу наложеното ни от запада правителство, в очакване на решителната помощ на червената армия. Някои хора (някъде на изток) сериозно мислят какво да правят с проблемa България ...

395

Анонимен

преди 2 години

Московците са монголотатари наследници на златната орда! Колкота чеченците са славаяни толкова и московците са!

394

До Анонимен 453

преди 2 години

Азбуката ни е същата щото копират руснаците, Кирил и Методий създават и тяхната. Религията са приели от византийците, около 150 г след нас. Значи сме братя и с гърците? Или бъркам?

393

До Анонимен 448

преди 2 години

Разбира се, как не се сетих. Аспарух е бил славянин. Малко история би ви дошла добре. Славяните са претопени, приобщени или разселени

392

Sexa

преди 2 години

Ако дядо ми червения плъх не беше ми казал че съм брат с руският народ ..,щеше до сега да си минал под сюнетният ритуал..,и нямаше да се възхваляваш че си прабългарин.,а начетен МиСЮЛМАНИН..,прабългарино!!!!

391

Анонимен

преди 2 години

Украинците да изтребят колкото се може повече репей, после ги почваме ние както си трябва със съюзниците ни от НАТО

390

До Sexa

преди 2 години

Дядо ти червения плъх така ли ти обясни? Че си брат с руснака? С тези от чукотка ли?Пълен смех