9

Анонимен

преди 2 години

Кои цени са били замразявани досега в БГ, че тоя говори, че щели да изчезнат? Да посочи цената на 1 стока или услуга, която е били замразена през последните 30 год.? Тоя прокарва лобистка политика. Богатият- още по- богат, бедният- още по- беден.

8

Гост

преди 2 години

Нейков да не говори. Видяхме какво може през 2000г, като беше соц.министър в кабинета Костов.

7

Анонимен

преди 2 години

Либертарианската политика и икономика е само в Африка, Индия, Латинска Америка и носи крайна бедност, престъпност, корупция. Нейков е либертарианец, замества Каролев.

6

За мен

преди 2 години

Моята аналогията с приказката за "Тримата братя и ламята", е "Радев и четирима лукави крадци".

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 3400 лева при тая инфлация са с 700 лева по-малко след 1 г.. СМятай ако се запази висока инфлация за 3-4 години все едно нищо не си внесъл.

4

Анонимен

преди 2 години

пяна му беше излязла на устата да реже пенсионерите,до сега само той даваше напътствия ,затова сме на туй дередже

3

Анонимен

преди 2 години

Цените на тока и водата може да ги контролират а другите не може. Ами нека контролират бг цените а международните просто ще се намали или ореже вноса на вносна стока. Това го правеше и Живков. Бензина само ако има евтин от Венецуела Ирак или Русия, Като няма бензин, остава БДЖ и метрото или каруци по селата. Южен поток директно с Русия също за доставка на газ трябва.

2

Анонимен

преди 2 години

Не знае ли, този правещ се на експерт човек, че в европейските страни се борят с крайната бедност. Това е в пъти по важно от средния доход. За целта минималната пенсия трябва да е по голяма от линията на бедност.

1

ГУГАЛО

преди 2 години

Тоя нехранимайко е безсмислено да се коментира