36

Истина

преди 2 години

Общото между всички терористични режими и групи като нацистки на Хитлер, комунистически напр.СССР, Китай,Северна Корея и съвременна Русия) и ислямски( като ИДИЛ, Палестинска автономия, Ал-Кайда, Хизбула, Хамаз, и др. са че са корумпирани, грабителски, основани на измамна идеология, вършещи беззаконни дяволски дела като насилие,измама, клевета, грабеж,убийства, терор и то без страх от Бога, в особено големи размери и срещу милиони невинни не само от собствения, но и от др. народи и срещу Бога!

35

Правда

преди 2 години

Ислямска "държава" не е държава,а както всички ислямски терористични групи са създадени по нацистки образец престъпни групи от нечестиви - корумпирани, извратени,злодеи - врагове на Бога и-слуги на дявола, които нагло вършат престъпления за пари и лъжлива идеология,безумно се гордеят с дяволските си дела и дори се мамят че ще получат награда от Бога затова че унищожават(отвличат, ограбват, изнасилват, убиват, взривяват клеветят заплашват)и др. злодейства срещу Божиите живи творения. Горко им!

34

Анонимен

преди 2 години

Като се почне от името "Ислямска държава" на ислямската терористична група от наемни подкупени извратени злодеи- убийци,изнасилвачи,терористи,лъжци,идолопоклонници и др. престъпни злодеи,лъжливо представящи се за слуги на Бога докато вършат делата на дявола и лъжливо противозаконно се наричат държава и се стигне до лъжливата им идеология, разрушителен и за техните души и за невинните им жертви култ към смъртта,плътта, парите, властта -към дявола който ги води към проклятие и Божият съд в ада

33

Анонимен

преди 2 години

Ако ИДИЛ се активизират, Люпен ще победи във Франция и джихатите ще плуват по-често в морето!

32

Анонимен

преди 2 години

Идил ли призовава или евреите ?

31

баба мара

преди 2 години

тука ще стане мазало ако се намеси идил

30

Анонимен

преди 2 години

Ей талибани първо си убрасни миризливата брада и тогава с призивите че бомби и атаки могат да се случат и по вашите географски ширини.

29

Анонимен

преди 2 години

До Star Ти и религии ли започна да измисляш? Брейй, акъл - море!

28

Анонимен

преди 2 години

Щом било аудиотеатър в телеграм, значи артистът Кадиров е направил запис по молба на Путин. Те ИДИЛ намат достъп в момента. Кой? плаши? Ами Путин, ах, палавник! Покажи се!

27

Анонимен

преди 2 години

Няма да се учудя, ако и те се юрнат да освобождават Украйна.) Ухае на фейк. Защо ислямистите ще го съобщават в в неделя в австралийски ежедневник, който не излиза в неделя?

26

Анонимен

преди 2 години

ИДИЛ винаги си е бил финансиран от Русия, там акции не правят. Сега огладняха и искат още рубли.

25

Star

преди 2 години

Тези с брадите ако ги попиташ що е казал Аллах за убийството,веднага ще ти отговорят,че който не вярва в Аллах трябва да бъде наказан.Да но за по грамотните хора е известно че Аврам е бащата на нашите религии когато е срещнал Мелхиседек! Нали така? За това се наричаме ,,Аврамическите религии''. Та по този повод да попитам: ,,Срещу кой се бори Ислямска Държава и срещу кой се бори необятна Русия? Благодаря за вниманието.

24

ДаКастрирамеПаситто

преди 2 години

В този апел прозират кървавите до лакти ръце на световните терористи - Ф$Щ и Ингилизия.

23

Алооо

преди 2 години

Явно е дошъл транша от сащ и е време вече. Може и парите от нашите самолети да ги спонсорират.

22

Анонимен

преди 2 години

САЩ активират отново Ислямска държва! Искат да разхлабят запада

21

За един преятел...

преди 2 години

Сега руснаците преятели ли са ви , след като бай Кадиров е на тяхна страна?

20

Анонимен

преди 2 години

Скоро пак ще ви подкарат, пустинни плъxoвe. Докато всички вие, които крякате аллах акбар се съберете под една палма.

19

Анонимен

преди 2 години

Лошото е ще гръмнат и копейкиновци. Терористите не правят разлика. Възраждане трябва да ходят по цял ден с червени знамена като предпазна мярка от ИДИЛ. Щото са техни хора.

18

Анонимен

преди 2 години

Някой беше питал защо не настаняваме джихадистките бежанци по хотелите?

17

Анонимен

преди 2 години

Толкова са прозрачни дружките на Пу-тьо от ИДИЛ. Явно играят с него. Дестабилизация на Европа, щото му е близо на Кремълския джандар да праи конспирации тука.