30

Анонимен

преди 2 години

До 30 Анонимен бензин 95 ще мине 3 лева за литър, а беше 2лв. т.е инфлация 30%... . . . . . . . Къде си учил математика процента е 50% защото 50% от 2 лева е един лев прибавен към старата цена три лева! Ей на такива искам да им давам заплати! Ясно останалите в България са и яко необразовани разбира се както винаги с малки изключения!

29

Анонимен

преди 2 години

Русия винаги е била агресор и винаги е губеща

28

Анонимен

преди 2 години

в гр Бобов дол системно се изтезават хора от мутрите на Гешев и Борисов тези мутри тормозят и деца цял Бобов дол се страхува от тези мутри агетират хората да излизат на протест срещу правителството и после да гласуваме за ГЕРБ но хората не искат.! Преди месец след арестита на Борисов тези мутри станаха още по зли хората не могат дори и да спят онзи ден в село Мала Фуча пребиха младо момче! Тукб в Бобов дол е по страшно от Украйна

27

Дяконът

преди 2 години

А на Московския садист козунак да му заседне.Да хлъцне и с яйце да се задави.С крачета да зарита.С почести да си го изпроводят.Света да се зарадва.

26

Вуйчо

преди 2 години

Русия да върне ядрените оръжия които Украйна и предава 1994 съгласно договора от Будапеща

25

Уил Смит

преди 2 години

Бензина е нормално да е 3- 4 лева литъра, инфлацията не е стршна и показва че икономиката е жива

24

Анонимен

преди 2 години

Русия да не ни връща дипломатите , по добре да ги прати в Китай , тук не ги искаме

23

Анонимен

преди 2 години

бензин 95 ще мине 3 лева за литър, а беше 2лв. т.е инфлация 30%...

22

от Унгария

преди 2 години

След ускореното приемане на Украйна в ЕС, Европа ще може сама да тръгне към изграждането на достатъчно мощтна армия, която да и гарантира сигурността включително със собствен ядрен арсенал. С парите с които разполага Съюзът и икономическият му потенциал, това няма да отнеме повече от едно десетилетие!

21

Клоунът Зеленски

преди 2 години

Зеленски разиграва с фейкове европейските политици като марионетки, а те му се връзват. Но ще дойде време да се позамислят. Със санкциите вредят все повече на собствените си избиратели. Стигна и до нас - вече бензин 95 е почти 3 лева за литър.

20

Какво следва

преди 2 години

Колко време ще издържи Западът на санкциите, които сам наложи. Русия е не само най-големият износител на енергоресурси за Европа, но и най-големият износител на пшеница, олио и суровини за западната промишленост. Трябва им на западняците време за да се опомнят. Засега Зеленски ги разиграва с фейкове като марионетки.

19

Малко за политика

преди 2 години

Благодарение на Русия и Китай светът не е еднополюсен и това е добре за държави като нашата. Ако ги нямаше тях, САЩ щяха да имат тотален контрол над целият свят и можем само да гадаем как щяха да злоупотребяват с това.

18

Анонимен

преди 2 години

До21 Точно в десятката,светът си научи урока! За зло куче-Зъл прът!

17

Анонимен

преди 2 години

Путин е руската Урсула, 100% си епилира краката и си боядисва косата

16

До 14

преди 2 години

Но Кремълското жуже има и педигрипалски глас и една гнуснаа, записана, перхидролна косица. Косицата се боядисва, а гласчето е нежно от многото ботокс

15

отговора е прост

преди 2 години

наглосаксите се страхуват само от отровни гъби. ако не искаш да те демократизират имаш ракети... иначе скоро ставаш колония

14

Анонимен

преди 2 години

Никаква гаранция че саможивец в Кремъл с 20 хил. охрана и с видеовръзка с министрите му няма са натисне някакво копче!

13

един бг патриот

преди 2 години

През 19 век: "Свобода или смърт";През 20 век: "Не сакам свобода, да живеят Сталин, Тито, Димитров"През 21 век: "Не сакам свобода искам олио и руски газ"

12

Анонимен

преди 2 години

Накрая всеки ще си получи заслуженото. Някои изкупуват чужди грехове, други своите... И Вие ще си го получите, мамини сладки :)

11

Анонимен

преди 2 години

При еднополюсен свят към който се стремят САЩианци нещата за контрол и възпиране стават невъзможни!Когато има да речем три или четири центъра на геополитика в света се предполага че всички сателити които гравитират около всеки един от тях могат по лесно да бъдат контролирани,жаждата за еднолична световна власт на САЩ е на път да превърне всеки един несъгласен с това евентуален притежател на ЯО нещо което ще се окаже пагубно за света в даден момент!