663

Klausspoox

преди 1 година

662

???

преди 2 години

А Румъния за 550 милиона си купи на старо 32 самолета Ф16.Кажи Боко рушвета дали беше 100 000 000 в зелено че ги платихме и авансово?

661

FalconBG

преди 2 години

Нищо никой не е отказал заради въпросните опасения, заглавието р подвеждащо. Всъщност става дума за разсъжденията на двама *** бивши министри и видни рвроатлантици, които не спряха да бълват глупости последно време. Вина за това имат тези които им дават трибуна. F 16 се бави и ще се бави единствено заради неспособността на Щатите да си изпълняват договорните поръчи( предварително платени) никаква Русия не е виновна за това.

660

Войводата

преди 2 години

Докато имаме руски доносници и народни предатели няма да ни даде САЩ и пръскачки камоли нови изтребители и системи за, ВВС.

659

ШибиРиби

преди 2 години

С толкова много предатели в полза на Русия се чудя въобще как са се съгласили да обзаведат бг ввс с ф16. Турция че е втора по сила членка на НАТО не и дават ф35 а в граф Игнатиево вече някой умник е предложил подкуп на пилота за информация за самолета. По просссти от българите едва ли има

658

Сес

преди 2 години

Да си купим самолети за наторяване поне е нещо отколкото нищо

657

Сес

преди 2 години

Пари няма да ни върнат....ние ще им дадем с лихвите затова сме били 500год.под робство.

656

Анонимен

преди 2 години

ОПРАВЕТЕ СИ ЗАГЛАВИЕТО - НЕ ОТГОВАРЯ НА СЪДЪРЖАНИЕТО. ПИШЕТЕ МНЕНИЯ И ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ НА ЕКСПЕРТИ ОТ БЪЛГАРИЯ ...

655

Сес

преди 2 години

От годините на прехода винаги сме управлявани от национални предатели соломончо разтури армията наряза ракетите евросъюза ни затвори двата АЕЦ блокове...каква е разликата от управлението през соца...прогониха хората да робуват навън,защото тука некадърни управляващи не могат да им осигурят нормален живот младите нехаят поемат по свободията а не ценят свободата

654

Слаба памет

преди 2 години

Уха далавера. Шаламанов и Тагарев да не са агенти на ЦРУ??? Предават българският интерес. Да тече неустойка пък те да преценяват кога сме сигурни.

653

Анонимен

преди 2 години

все тая , с фърчила или без , русия ако реши ще ни превземе само с духовата си музика ,само дето наринахме едни пари от нашия джоб по нареждане на кратуната

652

Северозапад

преди 2 години

Що ли ми се струва, че няма да видим нито фърчила, нито пари? Самият Каракочан в парламента си призна, че в договора със САЩ липсва клауза "Неустойки"?

651

Анонимен

преди 2 години

Задайте си въпроса защо америка не ни разреши да купим други самолети ...да изключим миговете...все едно си плащам самсунг s клас а ще го получа след 5 години...за войната в украйна са виновни америка и евросъюза...защото за сащ винаги има враг

650

Анонимен

преди 2 години

Никога няма да ни ги доставят. Само ни набутаха с кредитр.

649

Сата НАТО

преди 2 години

НЕ МОЖЕ ЦЯЛА ДЪРЖАВА ДА БЪДЕ С ПОНИЖЕНА ОТБРАНИТЕЛНА СПОСОБНОСТ, ЗАЩОТО ВИ Е СКИМНАЛО ТАКА ИЛИ НЕ ЗНАЕТЕ КОИ СА ШПИОНИТЕ. ТЪРСЕТЕ ГИ. ----///----- Понижената отбранителна способност се дължи на човешкия фактор - прости поклонници на руския фашизъм и фюрера Путин.

648

PG

преди 2 години

Само оправдания от тези джендърито беше ясно ,че ще ни ги доставят ,ама някога,кога ли

647

Сата НАТО

преди 2 години

Самолетът е Ф-16 само като планер. Всичко отвътре му е ново, най-вече електрониката и радара, който е последно поколение цифров радар с електронно сканиране и всякакви други екстри + система за РЕБ + кодовете свой-чужд. Двигателите и цифровото им управление също са по-нов модел. Всички тези неща не могат да се повервт на някакви гащници, които пият водка и се прегръщат с руските шпиони, дошли под вид на инженери, да ни ремонтират МиГ-овете.

646

Анонимен

преди 2 години

Никакви тайни няма в тия самолети. Надпреварата отдавна не там. Още повече САЩ намаляват бройките на Раптор, защото излиза много скъпо и неефективно. Ще си произвеждат F15 който е голям бърз двумоторен изтребител, и който е 2 пъти по добър от Ф16. САЩ продават стара техника на безумни цени, но у нас има кой да дава парите. Или купувате, или.....

645

Анонимен

преди 2 години

Каква линия на поведение би дала Русия на своите шпиончета в страните на НАТО - ами на крайна истерия привидно против Русия. И понеже хич нямат шпиони, та такива като Герхард Шрьодер как им свърши мандата и отиват да бачкат в Газпром... И не се оправдавайте с България, защото истинските руски шпиони са на високо ниво сред вас... После си получават доходите от руски фирми... и нищо чудно да искат България да няма авиация... да сме на колене и със свалени ащи пред Русия.

644

ШПИОНИТЕ СА УРУДИ

преди 2 години

Като нямате доверие на България, брайновци, ха доставете самолетите и си дайте ваши пилоти да ни пазят небето. Така тайните ще бъдат запазени. Разбира се пилотите да са под българско командване. ДОГОВОРИТЕ СА ЗА ДА СЕ СПАЗВАТ, АКО НИ СЧИТАТЕ ЗА СЪЮЗНИЦИ. АКО НЯКОЙ Е ШПИОНИН НА РУСИЯ, ПОДАЙТЕ ИНФОРМАЦИЯ И НЕКА БЪДЕ АРЕСТУВАН. И СЪДЕН, РАЗОБЛИЧЕН. НЕ МОЖЕ ЦЯЛА ДЪРЖАВА ДА БЪДЕ С ПОНИЖЕНА ОТБРАНИТЕЛНА СПОСОБНОСТ, ЗАЩОТО ВИ Е СКИМНАЛО ТАКА ИЛИ НЕ ЗНАЕТЕ КОИ СА ШПИОНИТЕ. ТЪРСЕТЕ ГИ.