24

Анонимен

преди 2 години

абе знете ли как се настаняват тия бежанци в германия ...физкултурен салон с преградни паравани и трябва дас си готвят и да си чистят мръсотиите сами , а тук какво 4 звездни хотели ?!? , кажете ми колко пенсионери разполагат с 40 лв. на ден ,че не мога да се сетя

23

Joko

преди 2 години

Ба си НЕгррамотните джурналя. Едно заглавие не можете да напишете без правописна грешка !

22

taschunka witko

преди 2 години

Тези уклайнари ще си живеят райски в България по курортите без да работят

21

Анонимен

преди 2 години

Абе нещо не мога да разбера. Защо поддържниците на Украйна не посрещат украинските бежанци на границата и не ги водят директно в къшите си, където лично да ги хранят и обгрижват? Защо ние, които не сме съгласни сукренските фашисти и не викаме "слава украини" трябва участваме наравно? Някой да ни е питал съгласни ли сме данъците ни да отиват на кино?

20

Анонимен

преди 2 години

Настаняването на бежанци в хотели и разполагането им по черноморските курорти е груба грешка. Трябва да са равномерно разпръснати из страната. Няма честна комуникация по въпроса с българския народ. Медиите грубо изкривяват картината като правят пропаганда и отразяват едностранчиво нещата както при Ковида. Ние се лъжим взаимно. Това е много жалко.

19

Анонимен

преди 2 години

40 кинта/човек/ден, не на стая, демек като набута 3-*** в стая стават 120. Колкото и да изпотрошат, избиват се загубите за няколко дни. Такива високи цени и през лятото не е имало...

18

Анонимен

преди 2 години

Мммм дааа, интересно ще бъде по морето тази година.

17

Весо

преди 2 години

Парите идват от неусвоени евро проекти от 2020 година. Не ги взимат от нас. От бежанците реално сме на печалба. Тръгнали са с по един куфар. Сега ще пазаруват на поразия, от паста за зъби и джапанки до лекарства и наеми на апартаменти. Не са бедни като арабите. Най-ценното за една държава са хората, купуват продават ДДСто си върви. Сега имаме 80 000 допълнителни консуматори. В чужбина са повече и затова не само оръжейния бизнес имат интерес да ПОДКЛАЖДАТ войната.

16

Анонимен

преди 2 години

Живея на Слънчев бряг от 2016г.интерсно е че украйнките с големите устни вече са повече от руските джуки и гърди ,вероятно украйнките бежанки имат повече пачки бря ,та ПП и коалиции е нужно да давате пачки и на българките за джуки )

15

Анонимен

преди 2 години

Спомняте ли си Меркел като каза Добре дошли бежанци. Но дори и французите забравиха Ница и искат пак макрон. То Ница напоследък и с друго се прочу. Позор.

14

Анонимен

преди 2 години

Хора Киро черпи вие плащате.

13

Анонимен

преди 2 години

Това е вопиюща ужасна несправедливост каквато няма никъде по света. Това не може да е така. Освен законност трябва морал и етика. Много българи от години не са ходили на почивка или ходят по квартири и дори не са влизали в хотели...

12

Анонимен

преди 2 години

Махнете чуждите сини знамена и жълти знамена. Тука е България, знамето ви е бяло, зелено, червено. Никакви натовски сини звезди и месечини и украински парцали.

11

Анонимен

преди 2 години

Какъв специален фонд бе.. Този фонд да не е от луната. България внася дял в европейските фондове. Я не се прави че не си разбрал бе нпотроль.

10

Анонимен

преди 2 години

Мисля че българският народ няма да е съгласен с цялата постановка и ще изригне в един момент. Ставащото е унизително за българите. Едно е да се приемат бежанци друго е да ги превръщат в туристи.

9

Анонимен

преди 2 години

До 7. Най-бедни са, защото са неуки, мързеливи и завистливи. Лош матрял. А парите за украинските бежанци да от специален фонд, не излизат от джоба на Нане злобния шоп.

8

Анонимен

преди 2 години

А българските пенсионери могат ли да кандидатстват за украински паспорти?

7

Анонимен

преди 2 години

Парите да се вземат от заплатите на министри и депутати. Июа доста празни поделения дето можеха да ги настанят. Хотелиерите пак нови коли ще карат

6

Лекар

преди 2 години

А вие събирайте капачки

5

Анонимен

преди 2 години

Хранете всякакви нацисти, чужди армии, евреи, канадци, пък после се чудете защо сте най-бедни.