34

Анонимен

преди 2 години

11111

33

Анонимен

преди 2 години

Дрънкате си наволя щото не ви се обръща внимание! Най малко се задържат в България поради разнообразни причини! Кви са тия петзвездни хотели дето всички украинци са настанени? А как поляците да ги настанят в петзвездни хотели като там има 4 милиона бежанци а тук на 40 хиляди? Значи там са 100 пъти повече! Русофилите са основно скучаещи безделници и npocтu raмeнчeтa!

32

Анонимен

преди 2 години

Нали разбирате че по време на война тези украйнци могат да се измъкнат с убийство или с кражба без да има правно наказание за тях.

31

Анонимен

преди 2 години

От Полша се връщат ама от България надали някой ще се върне обратно.Много им харесва кой не иска на хубав хотел,хубава храна и сладък живот.Вие ако бяхте на мястото на бежанците щяхте ли да се върнете от България.На кой няма да му хареса такъв хубав живот а и лятото се задава....

30

морски

преди 2 години

Някои?! Много от дошлите на крайбрежието са католици от Западна Украйна, богаташи са, държат се нагло...Промити мозъци със мания да владеят други в Европа.

29

Анонимен

преди 2 години

Не е журналистика пропаганда е ама малко се превръща в обратен ефект в антипропаганда.

28

Анонимен

преди 2 години

Хубав хотел,добра храна,на първа линия.Идва лято,плаж,море слънце.Кой не иска такъв живот по цял ден да си почиваш на слънчевите лъчи.Човек му се иска да е бежанец в България завинаги.

27

Анонимен

преди 2 години

Това не е статия това е пропаганда. Фалш илюзия. Нещо като нашите умни и красиви без покритие само че по зле. Още много ще страдат. Жалко много жалко и за руснаците тоже.

26

Анонимен

преди 2 години

Защото продължават с непремеренето говорене и горделивост аз не предвиждам нищо добро за този народ. Скоро и на запад хората ще разберат защо бяха нападнати. Те мислят че могат да тъпчат както в България. Да видим Румъния Австрия Полша колко време ще им търпи горделивостите.

25

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Много украинци и...украинки ще останат в България на...вечен курорт.

24

Защото

преди 2 години

Там е родината им ! Във всяка страна има хора, които искат да си живеят винаги по родните места ! Толкова ли е странно и трудно за разбиране ??!

23

факт

преди 2 години

Дано се събудят от наци съня си и разберат че Зеленски ги продаде за пушечно месо на сащ и нато.И свалят кървавият па.лячо Зеленски.

22

Толкоз им е акъла!

преди 2 години

Тука защо пишат такива статии? - по същата причина!

21

Може би

преди 2 години

не искат да живеят в палатков лагер с афганци и нигерийци? Все пак, само в погатите държави като България ги настаняват на първа линия на плажа. В по-скромните страни като Швейцария, Норвегия и Германия, тези бежанци минават на общи основания.

20

Дарвин

преди 2 години

За да си пазят пералните от източните неандарталци.

19

Анонимен

преди 2 години

защото видяха ква свинщина е в полша,затова се връщат!

18

Росен Плевнелиев

преди 2 години

Да направим един гей парад с плюшени мечета пред руското посолство срещу агресора!!

17

Анонимен

преди 2 години

Така е на Златни пясъци говорих с една украинска бежанка.Била от едно село в Украйна и като дошла в България за пръв път в живота си видяла море.Каза че било много хубаво в хотела било супер,храната хубава и не искала да се връща в Украйна повече.Много и харесвало.

16

Хемус

преди 2 години

Тука във Варна се говори,че след като мине Великден екскурзиантите се връщат в Одеса!

15

Анонимен

преди 2 години

Не само в Полша, никой освен нас не го настанява по 5-звездните хотели за сметка на своите граждани,които им плащат този лукс чрез данъците.Да знаете,че нашите тука скоро няма да се приберат,живеят си мн.добре в България.