9

Мухаха

преди 2 години

И как се "въоръжиха" ? Като си взеха по дълбоки шкачета ли ? За кинтите дето Мъск ще им ги изсипе ...... А той маминия , свободата на словото щял да оправя ..... хахаха . Мъск отдавна си пада по приказването... това Марс, Барс, Тесли, Месли ... беше само за загрявка на Инфлуенсъра Мъск . Сега вече ще се развихри . Като селсски бек в столична дискотека ......

8

Гост

преди 2 години

Сега,дано не получа много хейт коментари ,но ...Признавам си,нищо не разбирам а ми е много интересно,мисля че и голяма част от коментиращите също не знаят,това което ще попитам и помоля,някой който е в час ,да ни разясни .Защо Мъск е готов да вложи толкова милиарди в тази платформа,от къде ще дойде тази възвръщаемост а и като цяло как функционира този бизнес?!? Като приложението е безплатно,всеки го тегли,как се определя цената на акцията,кой по дяволите плаща на акционерите?

7

Анонимен

преди 2 години

За кво му е на Мъск да прави туитър частна компания?

6

Анонимен

преди 2 години

Какво означава връждебно изкупуване, някой притежава нещо и го продава. Колкото повече се купува, толкова повече скача цената. Може да са недоволни само първите будали и последните.

5

Анонимен

преди 2 години

Това НЕ врабдебно поглъщане. Той им направи оферта на цена по-висока от пазарната. Туитъе р една умряла платформа. Ще сгане като с Яхоо. Ппсле ще тричат борда, ама те си вземат огромните заплати и не им пука за акционерите.

4

Анонимен

преди 2 години

Мъск ми е по-противен дори от онзи оцъкления зуркел. Поне зуркела си гледа само в неговата паничка, а тоя е като за всяка манджа меродия. Изключително противна личност.

3

Анонимен

преди 2 години

Тоя що още не е в затвора със 150 годишна присъда за борсови манипулации в огромни размери!?

2

Анонимен

преди 2 години

"Той може да продаде акции на Tesla, но това ще бъде лош знак и може да намали цената им." - ДСа, ако беше през 2006-а, може бищеше да е лош знак, но днес всеки знае кой е Мъск, за какво иги продава и каквио иска да вземе, така че .. нет нема да е лош знак и да събори цена.

1

Анонимен

преди 2 години

Ограниченията на регулаторите са срещу монополисти. Мъск не притежава нито една друга социална медия. Това е публинчо търгувана компания и нямат никакви мотиви, с които да задължат съд или регулатор, да попречи на Мъск да я изкупи.