35

r3v0lv3r

преди 2 години

До БобиТака е Боби, бащицата е бил голям стратег, за да направи 50 км буфер е жертвал над 120 хиляди войници и успял да насъска срещу него неутрална държава. Също и това води до затваряне на северният път, което спомага за обсадата на Ленинград, но иначе е напълно супер добър ход.

34

Анонимен

преди 2 години

Тука некои безполезни *** в ролята на ботове. Отклоняват вниманието от темата.

33

Анонимен

преди 2 години

До 37"... руснаците винаги са били лакоми и затова разделят Полша с Германия" - странно защо Великобритания не обявява война на Русия, както обявява война на Германия? Каква е опорната?!

32

Анонимен

преди 2 години

Ми защо да ги евакуират? Вече са освободени от режима в Киев и са част от Русия.

31

Анонимен

преди 2 години

Хората си живеят там в ЛНР и си остават. Това е.

30

Анонимен

преди 2 години

Точно сега евакуацията става възможна, но вече не е наложителна.

29

Анонимен

преди 2 години

До r3v0lv3r 39. А че преди това Полша с Германия си поделят Чехословакия, за това не си ли чувал? Явно едното ти ухо не чува добре. Задай си и въпроса защо, когато после цяла Полша беше в ръцете на СССР, не я оставиха за себе си, след като дадоха толкова жертви, за да я освободят. Нещо не се връзва с твоите понятия. И поработи над правописа си.

28

r3v0lv3r

преди 2 години

До БобиОтново глупости, руснаците винаги са били лакоми и затова разделят Полша с Германия. По същото време руснаците на практика с ултиматом превземат Естония, Латвия и Литва и искат от Финландия "доброволно" да им предостави теротории. Руснаците сами обстрелват свой граничен гарнизон, за да имат причина да обявят война. Нищо не се е променило от тогава, те и 8 години Домбас обстрелваха.

27

Панчо Делиев Добрич

преди 2 години

Не са го взели под контрол а са го завоювали, защото са завоевателите на 21 век и окупатори , убийци на деца, последователи на идеите на Хитлер! Най-мразената нация със сигурност!

26

Анонимен

преди 2 години

Не е град, село е

25

Анонимен

преди 2 години

Тия 300 милиарда долара блокирани руски активи ще трябва да се изплащат от Украинците във вид на завзети градове!

24

Анонимен

преди 2 години

Украинците ще побеждават чак до натовската граница на Полша и Румъния. Украйна задържа врага, за да се намеси ООН с миротворчески сили и да пази бежанците.

23

Анонимен

преди 2 години

До 23.И пет години по късно Сталин разгромява най мощната военна машина в историята-Вермахта.10 милионната германска армия е напълно разгромена,Берлин е тотално разрушен а Червеното знаме се вее над Райхстага.Факт не можа да победи малка Финландия ама напълно разгроми силната Германия.

22

Анонимен

преди 2 години

Лъжа е това, укрите контрсатаауват и са под Москва

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21 "по телевизията на ЦРУ в България." Русофилите полека лека започват да губят всякаква връзка с реалността.

20

Анонимен

преди 2 години

До Боби "Кивската Хунта." Боби, я кажи какъв е режима в Кремъл?

19

мсм

преди 2 години

1939 г Сталин започва освободителна война във Финландия. Решил е да освобождава финландската работническа класа от гнета на буржоазно-капиталистически строй. 450 000 руска армия тръгва срещу държава с население малко над 3,5 млн. Следва терор от бомбандировки, разрушения, убийства. Финландците не отстъпват, бият се храбро. Над 120 000 руски войници загиват. Русия се отказва от освободителната си мисия и си тръгва с подвита опашка. Та това са нашите освободители

18

Анонимен

преди 2 години

До До 13Ами питай тези украинки, дето са давали стотици евро да ги пуснат украйнските постове. Наш моряк евакуирал се преди седмица по Нова каза, че украинците по постовете му казали, че ако бе руснак нямаше да го пуснат или е щял да "изчезне". Това го има черно на бяло по телевизията на ЦРУ в България. Не по Телеграф

17

Дарвин

преди 2 години

Пак ще изнасилват деца и ще крадат перални.

16

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно! Украинските войски са превзели Донецк и Сочи. И ни върнаха моряците! Не разбрахте ли от къде са минали при евакуацията си?