19

Анонимен

преди 2 години

Медицинска сестра съм. Работила съм в ясла. Знам отлично какво е натоварването, както и отговорността. Ако ми плащат 1800-2000лв се връщам веднага на работа в ясла. Но не би!

18

няма мед. сестри за

преди 2 години

ДЯ, защото леля сестра работи 8 часа, гледа и обслужва бебета и взема до 1000 лева. Госпожите т.е. учителките работят 6 часа, образоват деца над 3 години и вземат 1 500 лева.

17

Еми

преди 2 години

Никъде го няма - на ясла и медицинска сестра .

16

медЕцински сестри

преди 2 години

Язък ви за образованието!

15

Анонимен

преди 2 години

Докато управляващите не разберат, че най-ценното в една държава са хората и не започнат влагат най-големият ресурс в тях - за здраве, образование, добри заплати, скоро не само медицински сестри, ами жива душа няма да има в тези сгради и по тези пътища!

14

петееее

преди 2 години

научи правописа ве,джорналюго продажна!МедИцина а не медЕцина!Как ви вземат на на работа такива...

13

Анонимен

преди 2 години

Освен ако статията не е преведа от гугъл транслейт (който оправя грешките автоматически), то следва пълна трагедия...

12

Анонимен

преди 2 години

Отидете да си извадите медЕцинско, че не сте иддиотти, неграмотници

11

мак

преди 2 години

Оправете си заглавието. Кво ще рече "медЕцински"?

10

.!.

преди 2 години

Бе то в най-скоро време в БГ ще останат само пенсионери и бежанци! Само гледайте! Другото е, че тука се иска за заплата от 400 айде 500лв. да правиш чудеса! Третото е, че явно ако не вземаш големите пари тука в БГ ти си никой! Дори няма да те заплюят като те подминават! Еми при това положение какво можем да очакваме!? Ама нека се чудим още малко пък то може накрая и да се сетим нещо! Ха дано ама ...!!!

9

До 3

преди 2 години

И какво толкова смешно има в "медЕцински" корена идва от "медЕк" демек "лекЪр".

8

Св

преди 2 години

Когато няколко сестри от немалка община и областен град взимаха по 400 лв. чисто и си плащаха да изработват безумните материали от джоба си, пътни, доклади и т.н., никой не го видя това. Тези жени вече са преквалифицирани, взимат си над 1500 лв. с други професии. Отделно началника в тази община, отговарящ за детските градини, открито им се подиграваше и ги унизяваше. Сега си гризе ноктите и се чуди как да покрива недостига.

7

Анонимен

преди 2 години

До няколко години ще се пенсионират всички от качественото образование и ще останат само копипейстърите, където изкарват дипломи с кражби от интернет без да учат.

6

Анонимен

преди 2 години

Учители също няма да има и то много скоро. Тази година се пенсионират 1959г. родени учители и те ще са около 4 000. До няколко години ще се пенсионират всички от качественото образование и ще останат само копипейстърите, където изкарват дипломи с кражби от интернет без да ичат.

5

Анонимен

преди 2 години

Всъщност е работна общината да осигури медицински персонал. Като се слушат такива оплаквания излиза, че общинарите са просто некомпетентни, мързи ги да работят или не виждат лична далавера.

4

Анонимен

преди 2 години

Медицински Медицински Медицински Медицински Грамотни та пушек се вдига.. ама снощи ме блокирахте за няма нищо, че написах истината за Киро.

3

Анонимен

преди 2 години

"Медецински сестри" - ха-ха-ха.

2

Анонимен

преди 2 години

Освен недостиг на медецински сестри в яслите, очевидно има и недостиг на грамотни журналисти, гъмжи от *** , които две думи не могат да напишат без правописна грешка.

1

Питър

преди 2 години

"Медецински сестри"? Явно има и недостиг на коректори и грамотни жОрналисти