10

До 4 и 8

преди 2 години

Я кажи нещо Ирак, Либия, Сирия, Афганистан, Сърбия, Виетнам, държавните преврати в Латинска Америка, атомните бомби срещу цивилни над Хирошима и Нагасаки!

9

Анонимен123

преди 2 години

Тази вечер, по Нова тв. Започва сериала Слуга на народа, с участието на зеленото човече.. Т,,,,ъ,,,,ш,,,,,а,,,,к си правят вече медиите с него.. По добре да го премахнат от програмата си, ще стане хептен за подигравка..... и клоун.

8

молотов

преди 2 години

***

7

Анонимен

преди 2 години

Та пропаганда драги путиняги е да бомбардираш някой и да лъжеш че му пускаш хуманитарна помощ и да лъжеш че освобождаваш а избиваш и грабиш както руснаците винаги са правили.

6

Анонимен

преди 2 години

Хаха и Нова тв почва промивка на мозъка със сериала на зеленото джудже. Гледайте какво става, българи! Помнете го и го разказвайте на децата си, защото иначе ще ги направят жертва на пропагандата.

5

Анонимен

преди 2 години

Фашистки филми не гледаме!

4

Анонимен

преди 2 години

Абе не стига че ката ден ни навирате в очите "комедията"на оня клоун безродник,та сега трябвало и да си плащаме за това!

3

Анонимен

преди 2 години

Как само путинистите се оплакват от пропаганда. Името на коктейла Моло*ов идва от финландците през втората световна война когато руснаците са бомбардирали Финландия и външния министър Моло*ов казал по руското държавното радио че там пускат хуманитарна помощ за гладуващите съседи. Та така са руснаците, света се променя а те си стоят в блатото на миналата ера и лъжат както винаги са лъгали и все са бедни и изпаднали и все се мъчат и другите да дърпат в калта.

2

Жан Валжан

преди 2 години

Не, благодаря!

1

Анонимен

преди 2 години

Бааааа, стига бе, тия стават хипер досадни вече... на сила ще ме накарат да захаресвам Путин, да ги ***!