8

Анонимен

преди 2 години

Какво значи "превенция на хора"? Сигурно са искали да кажат "превенция на здравето на хората", но спестили думата! Неграмотници!

7

сийке

преди 2 години

гледай си ,,ала бала лечението,,-не се прави на умна

6

Анонимен

преди 2 години

КОГО ЛЪЖЕШ ТИ БЕ ЖЕНО, ИНВЕСТИРАХТЕ ЦЯЛАТА ЗДРАВНА КАСА ЗА МИЛИОНИ ЗА ВАКСИНИ ПРЕВАНТИВНО! ВСИЧКИ КОВИД ФАШИСТИ И СЪУЧАСТНИЦИТЕ ИМ СТЕ КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИ И ЩЕ БЪДЕТЕ СЪДЕНИ!

5

Анонимен

преди 2 години

Защо превенция като олигопола на аптекарите и частните болници с фондовете, много повече печели от умрели, настанени в болница по спешност или минаване на всички клинични пътеки докато се изчерпат пътеките без диагноза???

4

Анонимен

преди 2 години

Поредните хрантутници, които искат субсдидии.

3

Зачий

преди 2 години

Какво е превенцията, нищо не разбирам. Ползвайте презерватив. За да се предотврати трагедията се ползват предпазни средства, а не след това да се чудим как да го предпазим. Никой не предпазвате от нищо. Дядо ми ходи на бани и после почина, прекрасна превенция. Като пушите по 10 кутии на ден и после решихте че банята ще ви прави безсмъртни. Но нали трябва уж планетата да е населена с хора, и за какво, на Марс и Венера не им трябват хора, един ден и земята ще бъде необитаема, и остава въпросът.

2

тошо

преди 2 години

Водещите национални курорти я финансират , за да обикаля света и прокламира бизнесплана им !

1

Социаглиcт

преди 2 години

България инвестира в някои конкретни хора.... предимно в червен оттенък!