95

Куманизма

преди 2 години

Слава на куманизма смърт на капитализма и фашизма дай боже да се върне по бързо Куманизма аман от алчни капиталисти Слава на Русия майната на другото по времето на куманизма всички бяха равни а се га какво фашистите станаха богати капиталисти само куманизма ще сложе световен ред и дисциплина майната на ООН и Европейски съюз да духат супата всички равни пред закона слава на Братска Русия

94

Анонимен

преди 2 години

Няма да има, защото Украйна няма герои, а само наркомани нацисти, които се крият зад мирното население като терористи

93

БЪРЗО

преди 2 години

ВСИЧКИ НАРКОМАНИ, БЪЛГАРО ПРЕДАТЕЛИ И ГЪЗОДАВЦИ ОТ МОСКОВСКА ДА ПОДАВАТ ОСТАВКА !

92

Украинците са герои!

преди 2 години

Да, те имат чест и достойнство, чест и способност да го защитават! Затова се отнасям с уважение към украинския народ, който запази чувството си за народ и принадлежност!Ние, българите, имаме много качества, но самоуважението, достойнството, чест, единството на нацията не са между тях! Мнозинството са ветропоказател, на страната на където духа вятъра! Какво значи тук някакви си ценности, далаверата е важна! Затова сме и на опашката на

91

ДА

преди 2 години

НЕЕЕЕЕЕ!

90

в този ред

преди 2 години

на мисли, да преименуваме булеварда при Израелското посолство на Героите на Хитлер, а улицата пред посолството на САЩ на Героите на Саддам и Асад :)

89

Анонимен

преди 2 години

"Героите на Украйна": "По-дяволите, отново сме до Руска земя. Отново ще ни тъпче руски ботуш и руско точке. Кой *** ни сложи тука? Ну, Зайо, ну ,Цицин, погоди!"

88

БРАВО

преди 2 години

На ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ!Един човек с топки и акъл!Общинарите начело с фънДУПкова-долу!

87

да попитам

преди 2 години

а алея на героите на България няма ли да има ?

86

Голям гаф на Найо

преди 2 години

"Героите на Украйна" лежат мъртви в краката на Митрофанова и Митрофанова може всеки ден да тъпче "Героите на Украйна" и кучетата и да ги използват за тоалетна.

85

Анонимен

преди 2 години

Приехме бежанци и се грижим за тях. Това е достатъчно. Стига пропаганди и знамена и имена само и само да се харесаме на Запада.

84

Анонимен

преди 2 години

До колегата по долу. Вярно че кораба им потъна но руснаците ще го изтеглят.

83

Анонимен

преди 2 години

Айде който се чувства умен и красив скакауец, да ходи да скача под прозорците областния. Старите ... умни и красиви скакалци също да не се спотайват, да си припомнят как подскачаха през 89-та. Вземете си ***, вувузели ... каквото ви дойде на акъла, да се подложите, пардон - представите добре, пред най-новите си господари.

82

Анонимен

преди 2 години

Какви герои бе ? Те избягаха от страната си !

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68"Десен депутат"? Я пак? Децата на комунистическата номенклатура"десни"? "Десен"в България означаваше пак комунисти, но противници на БСП. Модел, създаден от Държавна сигурност контролирано да раздели народа. И да го управлява. Сега и това вече не означават, защото са в една коалиция с БСП. Сега са грантаджии на САЩ.

80

Ламята

преди 2 години

Тва слава укрине,направо го напишете на герба.Така потупването по пуделските ви главици и няколкото лай.ня.ни долара,ще са сигурни.

79

Анонимен

преди 2 години

Бързата *** слепи ги ражда. Пропагандата побърза да ги обяви за герои и победители. Нещо като сметка без кръчмар. Но който се смее последен най добре се смее. Не е смешно, жалко и тъжно е.

78

Анонимен

преди 2 години

Имаше фериботи - Героите на Одеса и Героите на Севастопол. Съветските бяха Героите на Шипка и Героите на Плевен

77

Анонимен

преди 2 години

Аз съм съгласен. Но на табелите до името да фигурират и свастиките от знамената и емблемите на "героите".

76

Анонимен

преди 2 години

Още малко и на 09.05. крайна ще си покаже истинското лице. Ще видим какво знаме ще развее.