6

Анонимен

преди 2 години

Ако културният клуб имаше друго име, нямаше да има проблем. Някой съзнателно създава проблеми и вражда между двете страни. Ванче Михаилов е бил фашист и терорист.

5

Анонимен

преди 2 години

До 2 Ванче Михаилов, ако е бил фашист и хитлерист, щеше да бъде арестуван и съден след ВСВ живееше в страни в Западна Европа напълно свободно.

4

До 1

преди 2 години

Направо да забраним двойното гражданство, който иска български паспорт да решава, а не да се прави на интересен в чужбина с два паспорта в дисагите и да се хвали как бил взел българския само, за да работи в ЕС.

3

Анонимен

преди 2 години

Тия макета почват яко да омръзват. Като претоплена манджа са, дето я вадят през 2 месеца от фризера. Какви са фактите? Говорят местен говор от шопското наречие на западните български диалекти. Цар Самуил е български цар. Имат за втори официален език албански (не го знаехте, нали?). Кирил и Методий са гърци. Александър Македонски е грък и обратен. Наричат ни татари?! Много интересно при един ДНК тест какво ще излезе. И сега сме били фашисти? Кажете го на спасените евреи от Борис 3!

2

Анонимен

преди 2 години

Защо бе Кире направи такъв гаф? Не прочете ли какво има в интернет за Ванче Михайлов? Сега всички приказки за ветото отиват в кошчето!

1

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се анулират всички паспорти издадени на граждани и селяни от РСМ.Примерно, след приключването на годноста им да не се издават нови, вместо това, да им дават карта за принадлежност към бг етнос. Тази карта да има сила на бг лк на територията на България. Така всички мъкедонци, сдобили се с Бг документи, за да работят в ЕС, ще увиснат. Не е нормално при 100хил.мъкедонци с бг паспорти, на последното преброяване, само 3500 се писали българи