22

Перниканец

преди 2 години

Те презряват и се скапват на 3-тия ден. Понякога узряват от магазина до трапезата. Тея начини са безмислени. Виж, ако има начин да ги запазим зелени, пиши.

21

Асан

преди 2 години

Пари ми дай за банани акъл не ми давай :)))

20

Анонимен

преди 2 години

Бананите се берат съвсем зелени, карат се в този вид до склада, и преди да се докарат в магазина се обработват със силни химикали, които за часове ги правят да изглеждат узрели, а след два дена са презрели и тъмнокафяви. Вижте в Лидл, най-много личи там - винаги бананите са мокри, но не защото са ги мили. Като купите връзка от лидл, ако я измиете, ще премахнете част от химикалите и ще издържи дни повече, преди да презрее и изгние. Но по-добре да не се ядат изобщо, вероятно е доста вредно.

19

Анонимен

преди 2 години

Дядо ми беше кмет 18 години на нашето село и 12 години партиен секретар. Добре си живяхме при социализма, дядо две къщи ни построи, апартамент му дадоха в София, за 45-годишното му членство в БКП. Бяхме с привилегии нашия род.

18

До Анонимен

преди 2 години

Много злоба... Това ли те научи Бай Тошо? Кво ти липсва? Режима на тока? Бананите разбрах че не са? Друго? Чакането 8-9 години за кола? Правенето на нищо, изпълнени петилетки, пък и некой лев взел. Истината е че, онова време липсва на некадърните и мързеливите. Екстра беше нищо да не се прави и да се взимат пари. Четирима на щат, работа за един

17

До Анонимен 23

преди 2 години

Яко. Ти си само за Корея пич. Там е за теб, нещата които описваш там са мираж. Направо се чудя, кво търсиш още тук!

16

До Анонимен 21

преди 2 години

В грешка си драги. Остани със здраве :)

15

До Анонимен 19

преди 2 години

Е, за теб има екстра място. Куба е ОК, там още са роби, но щастливи. Мен, не ме мисли, не чакам деня за заплата с нетърпение. Обиколил съм половината свят за удоволствие

14

До Анонимен 16

преди 2 години

Що? Малко ли е?

13

До Анонимен 15

преди 2 години

Абсолютно съгласен! Фруктозата е бич. Един банан през 2 дни е перфетно. Полезен и алкален!

12

Анонимен

преди 2 години

Яжте зеленчуци. Не се тровете с банани, пълни са с фруктоза. Всекидневния прием на фруктоза води единствено до наднормено тегло, неалкохолна чернодробна цироза и газове.

11

Анонимен

преди 2 години

Търся девойки, които да накарат банана ми да узрее по-бързо.

10

Ура другари !

преди 2 години

Руските банани - най-узрелите банани ! Руските джуджета - на-големите джуджета ! Руските часовници - най-бързите часовници !

9

До Анонимен 10

преди 2 години

Сега мога всичко да си купя, да отида където искам, да кажа каквото искам, да ходя облечен с каквото искам. Имам свобода

8

Реалности

преди 2 години

Вече ще са дефицитни в Русия в рамките на добрите стари соц. традиции !

7

До Анонимен 1

преди 2 години

Банан на дървото не узрява бе пич! Трябва да е откъснат и от само себе си узрява, отделяйки етилен и азот! По корабите ги карат с хладилници, за да не узряват.

6

До Анонимен 5

преди 2 години

Той беше осигурил бре! По 2 кг на човек, не повече. Изреждахме се цялото семейство за едни скапани банани. Надявам се никога повече да не го видя!Бай Тошо е символ на 50г седене на едно място! Забравих...и 3 фалита междувременно

5

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСеляните от СДС-ДПС нямаха банани в селския магазин и за това си отмъщават на столицата като Данчето Фандъкова!

4

Анонимен

преди 2 години

До До 4Естествено био банани с вкус и цвят от Куба, имаше ги от Коледа до първи април, бяха толкова евтини ,че купуваха на децата с кашони и за това свършваха като олиото в Метро!Това което се продава в немските бакалии има вкус на лайнянн продукт и цената е такава,че повече от 1-2 кила никой не носи!

3

Анонимен

преди 2 години

Бананът е символ на пропаднала България. От мерак за банани през 89-та година провалиха България. Тодор Живков и без това щеше да осигури банани.