104

вещер

преди 2 години

Никой няма вяра на днешните, събраха се едни палячовци, някакви повлекани, неадекватници и го удариха на оргии ,опиянени от влстта. Тези не правят разлика между управление и клоунада...

103

потрес

преди 2 години

Всеки втори не може да свърже логически, че години наред се е крало като за последно и нищо не е плащано и всичко се срина от пирамидката и всеки на който му е обещано си търси парите... в допълнение към ковид и военна ситуация и последвалата икономическа глобална криза... Та не сочете с пръст лекомислено този който се опитва да оправи кашата а съдете този/тези които са я създали.. не бъдете толкова краткопаметни...

102

Курт Доколенков

преди 2 години

По-добре киро да остане министър - председател, защото ако той се махне ще дойде стефан янеф, а той е руска пoд*лoга.

101

Анонимен

преди 2 години

Мдааа докато не напуснем ЕС и нато няма да има промяна . Тука кви глупости сте писали за други съюзи с Русия ????????????? Как може да лъжете че Англия излязла от ЕС за да прави съюз с Русия :))))))))))) Мноооого плоски охлю.ви сте . Никой не излиза от ЕС за да влиза в друг такъв съюз . А и не виждам с кво е по зле сега Англия ? С това че не трябва да плаща зелени емисии вноски и глупави изисквания ????????

100

Силно преувеличено!

преди 2 години

Не по-малко от 90% са недоволните. Тези, които са новоназначените и техните близки сигурно са доволни. Досега не съм срещнал човек, който да е гласувал за ПП, а сега да е доволен от правителството.

99

али

преди 2 години

Само не пак избори ........

98

Анонимен

преди 2 години

Време е за Възраждане!

97

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен При ГЕРБ си бяхме МНОГО ДОБРЕ ! Тези лъжливите ни докараха за почти година до тази беднотия и БЕЗНАКАЗАНОСТ ! Как няма няма да има безнаказаност,след като за първия в правителството няма закони,няма конституция,които да спазва ! ТОВА Е ПРИМЕР за подражаване ! Е,как да сме добре !???? защо не се говори за това ? забравихме ли?

96

Анонимен

преди 2 години

Атаките на статуквото част поредна. Дръжте се момчета мутрите натискат яко

95

ДЕ БИЛ

преди 2 години

ПППП НА КИРЕТО САМО ЛЪЖАТ, НО АЗ И ОЩЕ ДВАМА ИМ ВЯРВАМЕ.

94

В КАНАЛА НА WC

преди 2 години

РЯЗЪК СПАД НА ДОВЕРИЕ КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО - ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ИМ ВЯРВА, НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА, НИКОЙ НЕ ГИ ПОДКРЕПЯ.

93

Анонимен

преди 2 години

48 процента спад доверие и на друго изследване втора пол сила лъжи лъжи астроложките са по точни

92

Хаха 2

преди 2 години

И къде и кога правихте анкети за членството ни в ЕС и НАТО като всеки втори , който попитам е против това членство? Ясно е, че има голяма дупка между МС и народа. Кирил знае какво всъщност е отношението на българите към Русия и затова си трае, но така дразни господарите си и те ще му бият шута скоро.

91

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ЕЕЕЙ, КАКВИ ОПАШКИ ЗА АГНЕШКО? НЕ МОЖАХ ДА СИ ВЗЕМА - СВЪРШИ ПРЕД МЕН! ПОНЕ 20 ПЕНСИОНЕРИ ОСТАНАХМЕ БЕЗ АГНЕШКО ОДЕВЕ В БИЛА И С 70 ЛВ. ДАДЕНИ ОТ КИРЕТО НЕИЗХАРЧЕНИ. МАЙ СЕ БЪРКАМ? БЯХА 50 ЛВ. И БЕШЕ ПРЕДИ 2 ГОДИНИ, ПРИ БОЙКО!

90

СПАСЕНИЕТО Е БОРИСОВ

преди 2 години

ДЪРЖАВАТА ЗАГИВА, НАРОДА ОБЕДНЯВА, СПАСЕНИЕТО Е ДА ЗАСТАНАТ НАЧЕЛО ЗНАЕЩИ, МОЖЕЩИ, ОПИТНИ И ОТ ПЪРВИЯ ДЕН ДА ТУРЯТ РЕД В МИНИСТЕРСТВАТА, АГЕНЦИИТЕ, ОТРАСЛИТЕ, ДА УСПОКОЯТ ЦЕНИТЕ, ФИРМИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ, РАБОТНИЦИ И ДЪРЖАВАТА КАТО ЦЯЛО! ТОВА ГО МОЖЕ САМО ГЕРБ. ИМАТ ПОДГОТВЕНИ ХОРА ЗА ВСИЧКО В ДЪРЖАВАТА И 12 ГОДИШЕН ОПИТ! ДА ДОЙДАТ ДРУГИ - ПАК ДА СЕ УЧАТ НА НАШ ГРЪБ, КАК СЕ УПРАВЛЯВА И КАК СЕ КРАДЕ - ГОДИНА, ДВЕ И НАС ВЕЧЕ НЯМА ДА НИ ИМА!

89

Анонимен

преди 2 години

просто киро + кокорчо + евро*ейски съюз = дефоллт за нашата територия тиа двамцата се отказаха от суверинитет

88

Хаха

преди 2 години

Първо, за да е всеки втори недоволен това означава, че не 48%, а 75% са недоволни. Второ не сме доволно не заради раздорите в коалицията, а заради лъжите , които Канадку дърдори и най-вече заради принудителната-задължителна ваксинация (да, да не сме забравили), заради предателската политика спрямо РСМ, заради развалянето на отношенията ни с Русия, заради празните приказки за под балканските пътища, магистрали, мостовете на Дунав и още... Всичко помним. Нищо не е забравено.

87

Bp

преди 2 години

Д,е,м,у,т,р,и,з,а,ц,и,я,т,а се извършва много бавно, защото прокурора е от тях.

86

ЧЕ КОЙ Е ДОВОЛЕН?

преди 2 години

48% недоволни и като махнем римляните и турците които са без мнение, остават 15% доволни! Доволни са баджанаците, любовниците, съучениците и роднини на ПППП. Кирето ги назначи на отговорни постове да лапат, но това не било корупция?

85

Bp

преди 2 години

Драматизацията се извършва много бавно и дава възможност на г,е,р,б,е,р,у,н,г,е,р,и,т,е да искат власт, която никога няма да я видят.