44

Анонимен

преди 2 години

Фирмите да се разплащат с работниците. Работниците нямат договор с държавата. Ще фалират корупционните фирми и техните семейства и мафии.

43

Анонимен

преди 2 години

пак трoлът "Аз, лъжата" :)

42

Анонимен

преди 2 години

НА ВСИЧКИ ЗЛОБАРИ ДЕТО ПИШЕТЕПРОТИВ ДЪРЖАВАТА СИ ПРОТИВ БЪЛГАРИ КОИТО РАБОТЯТ И СИ ТЪРСЯТ ИЗРАБОТЕНОТО ЗЛОБАРИТЕ ДЕТО ПИШАТ ПРОТИВ БЪЛГАРСКИТЕ ФИРМИ ВИ ПОЖЕЛАВАМ ТАКА ДА ВИ СПРАТ ДОХОДИТЕ И ДА ВИ НАРИЧАТ ВСЯКАКВИ НА ВАС И НА ЦЯЛАТА ВИ РОДА ЩОМ ЗЛОРАДСТВАТЕ НАД ЧУЖДИТЕ БЕДИ БЪЛГАРИТЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ ВСИЧКАТА МИЗИРИЯ ТУК

41

Мдаа

преди 2 години

Естествено,че ще са пред фалит.Затях остават трохите,при толкова много комисионни в правилното чекмедже.И пътищата пълен леш.

40

Героите на завоите

преди 2 години

Първо си оправете дупките и тротоарите, а после сменяйте табелите.

39

Анонимен

преди 2 години

Най големия им трън на "новите управляващ" беше пътното строителство. Най много простотии се изприказваха там от всевъзможни "експерти". Една шефка на АПИ рева по телевизията, че не може нищо да не се плаща за пътища в България. Сега ги тресе страха, какво ще кажат другите, за тези милиони които трява да платят. Комисия и да ги проверява, какво да види, решения и договори и с много подписи.

38

Анонимен

преди 2 години

Всичките фирмаджии от строителството на пътища, стадиони и градинки в ЗАТВОРА !!!

37

Анонимен

преди 2 години

Оставка и съд за некадърното правителство на Петков!

36

Анонимен

преди 2 години

Блокирайте цялата страна, само така комунистическото правителство на Петков ще клекне!

35

Анонимен

преди 2 години

След всичките МИЛИАРДИ които окрадоха да кажеш че са на ръба на оцеляването си е хипер НАГЛОСТ !!!

34

Анонимен

преди 2 години

А когато събирате парите авансово без да сте свършили нищо, не ревахте? Нали са ви платли да свършите работа. Айде сега се хванте и свършете, за което вече ви е платено.

33

Анонимен

преди 2 години

Е, колко да са на ръба. Собствениците им ровят по кофите ли :)

32

158

преди 2 години

Ох, горкичките пътни фирми.. Те достатъчно окрадоха. Освен това при криза, първо спира строителството, така че да влагат откраднатото другаде.

31

Чери

преди 2 години

Като сте дали парите на който трябва за да печелите поръчките, хайде сега идете да си ги търсите от този, на когото сте ги дали. И вие сте толкова корумпирани, колкото онези, на които яко плащахте и не ви интересуваше нито качество, нито срокове, нито пътна безопасност.

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29 Така си и мислех :) Нищо не можете да обясните, само обиди можете да пишете, типичен гербав трoл. Не съм ничий фен, но ако трябва да избирам между новите и баце ви, избирам новите, защото от вашите нагласени търгове и ОП с безобразно крадене и пилеене на пари, ми дойде до гуша. Плащаме за ремонт на новопостроен път повече, отколкото в Германия струва нов да се построи и ще ми обяснявате за Слави. 12 години крадене на Слави да ги пишем, така ли.

29

Gogo

преди 2 години

Пътните ни фирми са пълни некадърници! Строят като аборигени! Да фалират! Закривайте ги! Викайте западни фирми да ни направят читави магистрали! Едни португалци да извикате ще е 100 пъти по-добре от нашите пишман пътищари!

28

Анонимен

преди 2 години

Вие умните дето не сте от ГЕРБ докарахте Славуца наркомана с Тошко, БСП, просто Киро, Ицо хазарта и други такива на власт та само плюене по ГЕРБ не ви прави умни автоматично. Ако си фен на Слави и се мислиш за умен няма проблем, ама кажи си аз съм фен на Слави че да може ние да преценим

27

6

преди 2 години

Чайков открадна от Монтажи АД милиони. Жена му също . Сега няма пари. И ремонтирани язовири няма. Герберски крадливи ***.

26

Анонимен

преди 2 години

До До 23 26 Не Ви се занимава, а това работите :):):) За първи път чувам нещо да може да се обясни само на "правилните хора" :):):)

25

До 23

преди 2 години

Е явно симпатизираш на по добра партия но е очевидно че не искаш да кажеш коя е. Защо така, срам ли те е, айде кажи си и ще ти обясня за ремонтите. Не ми се занимава с тролчета