66

Анонимен

преди 2 години

Ъъъъъъъ, ми нещо за милиардите наливани в Саудитска Арабия чрез закупуването на петрол? Все пак там жените нямат права, а геювете им тежат главите.....

65

Анонимен

преди 2 години

За какво да напускат западните компании Русия: заради налудничавите искания на президентите на САЩ и на четири държави от ЕС да смажат Русия,за да заграбят природните й богатства газ,дърводобив,хидроелектроцентрали, АЕЦ, находища на цветни и редки метали, големи добиви на пшеница,царевица,слънчоглед, и силно развита тежка промишленост! Избраха си краварите един престарял, с развита деменция президент и той решил да става световен господар! И ще воюва. заедно с Урсула и НАТО с Русия и Китай?

64

The Guardian

преди 2 години

Заглавие - UK to send armoured missile launchers to Ukraine as Russian offensive beginsОбединеното кралство ще изпрати бронирани ракетни установки в Украйна, когато руската офанзива започне От статията - The 13-ton vehicles can reportedly be flown to the war on C-17 transport planes in days. Според сведенията 13-тонните машини може да бъдат превозени до района на войната с транспортни самолети С-17 до дни. Е-Е-Е ХИТРИТЕ БРИТИ - КОГАТО ПОЧНЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО,АЛА ИГРАЙТЕ СИ ВЕЧНИТЕ ИГРИЧКИ!!!...

63

Диана

преди 2 години

До Анонимен78 Каква жълта раса те гони при индиянците? Те са от самостоятелна, червена раса и нямат нищо общо с жълтурите от Азия..Явно, не си научил и този урок, значи..Лошо, лошо..

62

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЩе ги има индианците, те са вариант на жълтата раса, преобладаващото население на Латинска Америка и Мексико, са индианци, в Аляска също коренните жители са от жълтата раса - европеидни индианци и все още се срещат там! В Европа са почти изчезнали, но все още в Скандинавието и северните части на Европа, се срещат.

61

Диана

преди 2 години

До Анонимен73 Ами..какво казвам аз? Точно това! Целта е да се отнеме земята на хората и затова ги убиват като средство за постигане на тази цел..Целта не е да убият хората и затова да трябва да вземат земите им, очевидно!..

60

Диана

преди 2 години

До Диана73 Като се заговорихме за извиненията на Борис Джонсън,си спомних,че още по време на френската революция са наказвали хората на гилотината,като преди това са им давали възможност да се извинят..Извиненията са си извинения,но не променят извършеното деяние... Джонсън днес си въобразява,че може да си се извинява и да си лъже до безкрай, но кой може да му повярва вече? - особено след едно такова манипулативно поведение..За него лъжата и истината са едно и също нещо - стига да "работи"!

59

Анонимен

преди 2 години

До Диана... Никога досега в многохилядното човешко съществувание не е имало война с цел да се убиват хора. ГРЕШИШ . Прочети за Индианските войни в Америка . Правителствени войски... тежко въоръжение ... тотално избиване на индианските племена,мъже, жени, деца... и отнемане на земите им. Тези които са оцелели са били затваряни в резервати като животни. И от тогава броят им намалява със всяка изминала година . Нямат паспорти. Нямат човешки права. Нямат земя. Скоро и тях няма да ги има.

58

Диана

преди 2 години

До Митко Защо реши, че ако Путин победи ни чака 2 комунистически период? Нямаш никакви основания да мислиш така..Ние вече сме в такъв период с управлението на БСП! Тези негодници се мислят за пъпа на Земята и всеки трябва да ги слуша и да изпълнява, независимо какви глупости и лъжи говорят..Докато не махнем БСП никога няма да можем да дишаме свободно-те непрекъснато сравняват как живеят другите и как живеят те /на база пари, разбира се!/ и недай си боже някой пък и да е щастлив от "другите"

57

Диана

преди 2 години

Вулгарно е да се говори, че целта на тази война в Украйна за руснаците е да убиват украинци! Никога досега в многохилядното човешко съществувание не е имало война с цел да се убиват хора - убийството на хората е средство да се постигнат целите на войната..Какво можеш да очакваш от англичани, работещи за Джонсън? - нищо..Днес той се извинява за лъжите си, но всъщност непрекъснато демонстрира поведение, незсегнато от ситуацията - демек лъжите са си лъжи, дай да свършим работата, значи..Сме.шко!

56

Моше

преди 2 години

Хайде, някой да се позаинтересува как върви търговията със САЩ въпреки санкциите? Ще ви падне селската капа. Чрез посреднически фирми... като избягват директни договори... с благословията на правителството.. СЪЩО както при санкциите към Китай. Още тогава Американското правителство определи ЛИЦЕНЗИ за търговията с Китай. Плащаш си определена сума и фирмата ти търгува с китайците без никакъв проблем... Мухаха. Същото се случва сега и в търговията с Русия. Санкции ? - Прах в очите на простолюдието.

55

Тихомир добави:

преди 2 години

"Всеки, който прави бизнес в САЩ, косвено финансира убийствата на цивилни граждани в ЦЕЛИЯ СВЯТ !!!" САЩ са най-големия производител, ползвател и продавач на оръжие в света. Хайде сега някой да докаже че горните твърдения не са верни!Ако ще се правим на херувимчета, нека оценяваме всеки според делата му, а не всеки според това какво е лъжата на CNN за него.

54

Митко

преди 2 години

Факт е че заради собственото ни удобство загиват украинци в момента. Русофилите няма и пръста си да мръднат за тях, но и всички останали продължаваме да си живеем все едно нищо не е станало. В момента цивилизацията е под заплаха. Ако Путин успее, то ни чака 2 комунистически период, а всички знаем как свърши последния. Ще сме също като оскотелите руски войници, които грабят в Украйна и детски играчки даже... Но каквото си заслужим, това ще ни се даде...

53

Комунист божй

преди 2 години

То всички знаем, че GB няма съюзници а само интереси.

52

хахахаааааа.........

преди 2 години

българите сме ***.

51

те са по-умни от вас

преди 2 години

Според анализ на "Индипендънт" Великобритания има действащи договори на стойност поне 294 803 502 паунда с 15 мултинационални компании, които все още развиват бизнес в Русия.

50

Анонимен

преди 2 години

Така, така... Ето ви укр пропаганда. Тия са лошите, ето ви списъка с имената им, не работете с тях, защото те финансират войната.Що за малоумие?! Войната си е война, бизнесът си е бизнес. Скъсате ли сега бизнес отношения - след време - ако ги има въобще - ще са при други условия.

49

Анонимен

преди 2 години

67, по тази причина не бива да ни изненадват ходовете на някои страни от Близкия Изток. Като пример бих дал поведението на Саудитска Арабия, която в последно време все повече загърбва Пиндостан и се присъединява към съюза между Русия и Китай.

48

Анонимен

преди 2 години

Остава да преброим войните и цветните революции в Близкия Изток през последните 50 години, в които Великобритания не е участвала, спонсорирала и подкрепяла където свари. Колко са? Правилно. Нула. НАТО, ценности, дрън-дрън ...

47

дъждовна вода

преди 2 години

The Guardian преди дни: Колективният запад се вкара в капана на антируските санкции.