316

РУСУФИЛИТЕ

преди 2 години

В КРЕМЪЛ

315

КОЙ НЕ Е

преди 2 години

С НАТО И ЕС НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРИЯ

314

ПИКАЯ НА ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 2 години

ТАЯ "ПАРТИЯ" НЯМА МЯСТО ТУК

313

Антинатовец

преди 2 години

Време е Възръждане , Атака и Русофили да направят коалиция и да изметат цялата *** смрат от страната . Стане ли това народът забогатява осезателно защото чуждите монополисти ще бъдат изметени за винаги от страната , ток, вода, злато всичко остава в български ръце а само от златото можем да задминем Катар по жизнен стандарт. Всичко друго е пропаганда фалшива от *** телевизии и сайтове като БНТ,БТВ , Нова и други. Народе опичай си акъла до като още шаваш по земята че скоро си чао.

312

Анонимен

преди 2 години

Това е сметката без кръчмаря - партията на Стефан Янев, която ще отвее всичките партии.

311

Анонимен

преди 2 години

Според това нещо, мутрите са с 21,7%, а антимутренските партии са с 37,7%.

310

плащат ли ??

преди 2 години

До сега не са дали нито една прогноза, където ГЕРБ да не са първи... що така? Най-голямо одобрение Кирил Петков, сред всички избиратели - най-висок процент, а сред гласуващи ГЕРБ ... нямат срам ...

309

do 16

преди 2 години

Само Възраждане

308

КрумСтрашни

преди 2 години

А бе при ГЕРБ си е най-българско май аааа искате си го пак надушвам ви

307

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 337 Никаква масирана атака от ГЕРБ. ГЕРБ ще чакат подменящите тотално да се оакат и същите дето ги избраха сами с камъни да ги изгонят. Още не е време за белия кон.

306

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 339Гербаджийте пратили България в кома? Я пак? Има яка статия за парите на България в 24 часа от Никито Василев. Та кой, кого е пратил в кома..... Прави впечатление, че ГЕРБ и на избори, и в социология си стоят с една и съща бройка на последните няколко избори. При други са "изненадите". Толкова за "най-честните"избори в историята на България.

305

Анонимен

преди 2 години

Това няма никакво значение. Единствено е важно какво казват машинките на Сиела.

304

Анонимен

преди 2 години

Изфабрикувано! Няма никаква истина в тази статия. Нищо не е реално тук. Гербаджиите пратиха държавата в кома - народа ги иска пак. Тия новите, инсталираните излезнаха най-разрушителни - 18%??? Що за овца е тоя народ??? Как не разбрахте, че няма избори които да не се фалшифицират? На всичкото отгоре и не изисквате прозрачност? Допуснем ли Евро-то, вече можете да не се интересувате кой ще е на власт.

303

Striker

преди 2 години

Нищо не се е променило. Процентите са същите като преди година, просто Кимчен Петков спечели с измама и пак беше на косъм. Ако не бяха манипулациите с машинния вот, ГЕРБ щяха да са първи. Идиотското е, че има едни 7-9% които биха дали гласа си за национален предател като Копейкин. Тези индивиди би следвало директно да се изпращат на почивка в Якутск.

302

Анонимен

преди 2 години

Масирана атака от герб, яко натискане за избори. Все едно някой ще управлява с тях. Вече хората не ви искат, изпечени крадци.

301

Анонимен

преди 2 години

Все тая е кой ще е 30г чакаме промяна, а пък тя все не идва и не идва. Каквото кажат от Козяк и ЕС, това става. Няма да има промяна и след тези.

300

Селяк

преди 2 години

Чалга наивниците огладняха и пратиха Славчо в историята щото то само с чалга и обещания не се живее, требе и хляб! За съжаление са останали доста харвардски наивници ама и те ще огладнеят, щот при Баце уж крадяха ама гладни нямаше пък тия уж не крадат ама всички реват!

299

Само Герб!

преди 2 години

Единствената нормална партия, всичко друго е трагедия!!!

298

Ghost

преди 2 години

Герб просто са най-добрите. Колко и на Радев и ДБ да не им харесва :). Относно ПП и ИТН - партии еднодневки!

297

Анонимен

преди 2 години

Държавния резерв днес е 250 милиона лева, на цялата държава! Имат пари за 1 ден. Кики проби дъното но е втори, евалата ганиовци вие сте омер едно в еуропата