42

Много просто

преди 2 години

Отклонени средства, неправомерно харчене, сексуални престъпления, агент на чуждо разузнаване - знаем ги ние похватите на лицемерите за дисквалифициране на политическите противници. Ако и това не сработи, следва интензивно гласоподаване по пощата. Ако и това не помогне, никога не е късно за организиране на корупционен скандал

41

тя

преди 2 години

Марин льо Пен - президент !

40

Ало

преди 2 години

Няма начин да й измислят нещо.Тия избори, както и нашите са предварително решени

39

Анонимен

преди 2 години

аууу точно между двата тура на президентските избори... колко случайно...

38

Анонимен

преди 2 години

ЕП построи сградата в страсбург за 1 милиард евро без търг. Имаше съмнения за корупция и приятелски фирми. 1 милиард тогаз е вероятно 7-8 милиарда сега.

37

Марин и Весо Нафтата

преди 2 години

Марин льо Пен идваше в България да се ръкостиска с Марешки докато обиждаше българските имигранти, че били втора ръка хора. Взе на Марешки, мафиота негодник, мръсните пари да си финансира кампанията, това е.

36

Ха ха ха

преди 2 години

Тия от ЕП действат като шпиц команда! Някой да не им пее в хора и хоп злоупотреба в правилния момент!А да попитам , какво става с договорите между УрсузА и Пфайз***р?! Нещо покрай войната затихнаха неудобните въпроси!!!

35

Боби

преди 2 години

Тук рyшляшкитe трoлове яко се мобилизирали - "гендари", евроатлантически ценности, Орбан. Цяла плеяда от опорки, омешани като спагети - на кой както му харесва. Че Макрон не е стока, напълно съм съгласен, за нещастие опонентите му са далеч под нивото му. Чак да си кажеш, че е планирано, ега си.

34

Taню

преди 2 години

За побързалите да се изкажат - безпорно пр екипът на госпожата не пести тези и разпалване на страсти. А за пр екипи и ивенти, колко още повече се раздава, не е истина. Тази чуваемост и осигурява поне 5% процента балон нагоре (по в. "Фигаро"). А плоскомислещите не питат, откъде тези средства? Защо един Земур с по-ясни тези и формулировки остана далеч назад? Щото го няма "на телевизора" и има ограничен бюджет, който харчи да надъхва провансалците. А щерката обеща рай за сенегалските гета, например

33

Анонимен

преди 2 години

Страх тресе Макрон и копания, щом стигнаха до тук. Дано да го изринт тоя, че и Европа да се отърси малко. Но Макрон е по угоден на гоподарите.. все още

32

Ламята

преди 2 години

Айде започна се с моделирането на "правилните" мнения и настроения, преди изборите.

31

Анонимен

преди 2 години

До 34А на американски марионетки? Или викаш то това е същността на дмокрацията, ид'ио'те?!

30

Анонимен

преди 2 години

Няма лошо. А от предишните и сегашни ръководства на еп и ек КОГА?

29

Анонимен

преди 2 години

До 35 АнонименА аз неодобрявам наркозависимиГендари да имат власт или да участват в властта. Те трябва да бъдат ефтаназирани понеже не са полезни за света а само хабят кислорода на планетата

28

Анонимен

преди 2 години

Мм да аааа ! Нормални евроатлантически предизборни фалшификации и очерняне ! А къде са така наречените евроатлантически ценности ?

27

До Таню

преди 2 години

Малко поне се осведоми преди да грачиш,избори за президент във Франция 2012-19%,2017-21.5%,2022-23.1%,2022-51% прогнозни резултати в балотажът,дай боже всекиму такова недолюбване!

26

аз

преди 2 години

До Taню - не знам как реши че франсетата не я долюбват. на последните избори взе 23% което е малко повече от колкото Тиквун завоюва последно.

25

Bill

преди 2 години

Обвинението, хвърлено точно в този момент си е жива намеса в изборите.Пък дори после да бъде оправдана-загубата на изборите никой няма да я компенсира. Важното е Франция да остане в НАТО, което е основна цел на САЩ, а ЕК отново действа като тяхно зомби. И после някои наричат тази система Демокрация?!!!

24

аз

преди 2 години

Пак ли бе? Виждате че на избори не можете да я биете и почвате с глупостите. Предния път беше някакво изказване в Туитър 10 години по-рано. Жалки сте!

23

Taню

преди 2 години

Има ли учудени? Тая популистка от десетилетия живее на чужди пари, затова и франсетата я недолюбват, не само заради глyпави тези...