47

Анонимен

преди 2 години

Всъщност грандоманските проекти в Турция, а и навсякъде по-света правят народа още по беден, а олигарсите, които на практика управляват по-богати.

46

Анонимен

преди 2 години

Каква военна операция? Това си е инвазия, война и т.н. Веднага санкции.

45

Путинофил:

преди 2 години

Азерите заграбиха Карабах, там в Кавказ за първи път има турска армия от 2 г. , Швеция и Финландия имат дата за НАТО през юни. Ердо нападна кюрдите,които бяха въоръжавани от раша и на чиито лидери ФСБ на раша пробута рускини за жени. Лошо! Провала в украйна, показа, че царя е гол и всеки дърпа нещо от проваления Путифений. Хахаха!

44

западна тишина

преди 2 години

Ето работа за ЕС. Къде е Урсула, написа ли си рефератчето? Очакваме да разгроми на думи агресора и да се отегли в уютния си пристан. О, извинете, тя е безкомпомисна само срещу Русия. А и тук хората се борели със "специална операция" срещу теторизма. наново се извинявам.

43

Ss

преди 2 години

Това, че е с отрицателно търговско салдо Турция го знам по-добре от целия български народ, но това не променя фактите, че строи и произвежда. Кажи ми вие българите какво произвеждате? Едни павета не може да ги редите като хората. С Турция се съобразяват ЕС, САЩ и Русия, а вие сте проксита.

42

Анонимен

преди 2 години

Е сега вече край. Ще им наложат тежки санкции. По тежки от Руските.

41

Ss

преди 2 години

Бедна Турция има пари да води войни, да строи мостове, летища, дронове, кораби и.т.н. А богата България даже и кибрита го внася от чужбина.

40

Анонимен

преди 2 години

До Хохохоооо...Толкова си пр ост, че не знаеш в коя държава са навлезли и кой е президентът и....

39

Анонимен

преди 2 години

Тука отколюбците що не пишат че Турция води ВОЙНА срещу суверенна държава :) А да щото Турция е в нато

38

Хохохоооо...

преди 2 години

.... ТОЯ ПЪТ... АСАД ОТИДЕ..... ХАХАХААА..... НА РАШКИТЕ ИМ СА ВЪРЗАНИ РЪЦЕТЕ С УКРАЙНА И ЕРДО ШЕ СИ ВЪРШЕЕ ТАМ, КАТО У ДОМА..... ХАХАХААА

37

пешо рендето

преди 2 години

Турция дълги години харчи страшно мн пари за тези терористи, които са финансирани от Сащ. Шопистан пък краде от собственото си население. И си остава най-долната нация откъм човешки права.

36

Анонимен

преди 2 години

Недей лъга..90% от изселниците са с български имена.

35

До бг изселниците

преди 2 години

До 1989 година пеехте друго предполагам. Запомнете, тези времена пак ще се върнат и тогава ако имате малко достойнство недейте бяга в Турция, която я плюете сега. Обаче забравих, че вие не сте турци, защото 90% от вас още са с българските си имена.

34

Ердоган

преди 2 години

Санкции ще има ли???

33

О божке

преди 2 години

Турската армия била трагична? Друго си е да имаш седем пъти по-малка държава, но да нямаш и един читав самолет да си опазиш небето. Това вече е нетрагична армия, а?

32

До 34

преди 2 години

Типично по български. Има една българска поговорка, която гласи: " гладна кокошка просово сънува". Тези бг изселници се пенсионираха на по 40 годишна възраст, имат 5 етажни сгради там. Ако бяха останали в България или бяха отишли на запад щяха ли да ги постигнат тези неща, при положиние, че по-голямата част от местното население на запад живеят на квартири и едничсото им постижение е да ходят на екскурзии. И богатството на тези народи на запад е изградено върху кръв и сълзи.

31

Анонимен

преди 2 години

Българите ако си мислят, че американците или нато ще им помагат при евентуална намеса на Русия жестоко се лъжат. Единствената армия в Европа и Близкият Изток, която може да се противопостави на руската армия е турската армия

30

Bozkurt

преди 2 години

Турция да се възползва от вниманието за Украйна и да доразнищим кюрдско-шийтската *** Ирак. Трябва половината да е наша. Да им взимаме петрола и да ходят надолу към пустинята да гледат камили.

29

българина

преди 2 години

чакам коментар на някой от тези които пяха Слава Украине на жълтите павета. защо няма Слава Сирия и Ирак? или санкции за дюнержийниците в Брюксел и Берлин???? лицемерния Колективен Колхоз е една помийна яма! просто трябв да го напуснем

28

Янош Хунияди

преди 2 години

Турската работа бетер руска работа!