19

Некъф

преди 2 години

Докато в Южна Корея строят здрава икономика и нормален начин на живот, тия хаховци от Северна Корея умират от глад но си дават всички пари за бомби и въоръжаване. Един и същи народ като едните са водени от нормалното, а другите от лудостта на един ***!!!

18

Анонимен

преди 2 години

В сравнение с България тези са на светлинни години отдалечени - напред. Имат индустрия, ракетостроене, машиностроене, софтуерна, електротехническа, химическа и хранителна индустрия, каквато е възможна по тези географически ширини а и най вече си има армия! Да и България имаше, но благодарение на прозиращите или беше презиращите български политици сме се освободили от тези индустрии и се концентрираме върху чаршафосменящата и нищоправещата се индустрии и това с успех! Вижте пример диктатора Орбан

17

Анонимен

преди 2 години

Руската плака се нанесла и върху тази новина.

16

Леле

преди 2 години

Тоя и китаецът, ако тръгнат съвместно, всички ще се скрият по бункерите.

15

Ракета

преди 2 години

Тоя откога не го интересуват санкции и непрекъснато се въоръжава, остава да видим накъде ще ги изтреля

14

Анонимен

преди 2 години

Подготвят му тест на бате Кими.

13

Анонимен

преди 2 години

Ей тоз може да оправи нещата, да думни по погрешка Владивосток,Москва и Санкт Петърбург

12

КИМИОН

преди 2 години

Две такива ракетки и всичкото укро-наци туш!!!

11

ужас!

преди 2 години

Нали си отбелязвате факта, че всички освен Ким имат готови тефтерчета и химикалки... Ако големия Вожд каже нещо - незабавно всеки да си води записки... Това е толкова болен и съсипан народ... Комунизъм ли? Нищо подобно, тоя има власт над народа си каквато и кралят-слънце не е притежавал... Че и по наследство си я предават... Може да трае няколко стотин години но ще изгрее слънце и за Корея, да се обедини и да изхвърли тая гад и всичките и роднини до десето коляно

10

Гумичка

преди 2 години

Който трие, може да изкара и лунатяните виновни за всичко. Особено, КАТО може да си цъка минусчета/плюсчета, че да имитира обществена активност, полезна за доходите ;)

9

Някои други,

преди 2 години

от другата страна на океана са под сериозен "натиск".

8

Анонимен

преди 2 години

А България, както винаги е на страната на губещите! Един е лозунга: Терора долу! Съюз с СССР!

7

Анонимен

преди 2 години

Тоя няма да смеят да го барнат, че загива много народец от околните. Барабар с оня склеротик, дето се ръкува с извънземните невидими човечета.

6

Анонимен

преди 2 години

Кими си знае работата най добре. Удри Бай Кими.

5

Анонимен

преди 2 години

Поредната рекета подарък към САЩ )

4

Анонимен

преди 2 години

Как се радва, все едно му белят яйце. Учените са доказали, че злупотребата на наркотици променя структурно мозъка. 100% злоупотребата с власт има същия ефект - всички са с идентични отклонения - то, Орбан и той натам се е запътил.

3

Анонимен

преди 2 години

Един прекрасен ден Русия в момента пържи фашистите от Азов в Азовстал, Китай е на път да влезе в Тайван, Ким си изстрелва ракети сватбарски а джендърите от сащ, НАТО се пенят от безсилие. Новия световен ред идва и ние пак сме от страната на губещите.

2

Анонимен

преди 2 години

Ами на психично болни като този и джуджето това им е радостта в живота

1

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

На прасчо му трябват ракети за да пази народа си. Пази ги от това да не виждат как живеят хората в Южна Корея, защото ще го издервт жив. Там най-добре се вижда рвзликата между демокрацията и комунизма.