33

Анонимен

преди 2 години

Американското разузнаване е дало информация на властта в България, че армията на РСМ е струпала двата си танка подарени от България и пехотна бригада на българската граница и се готвят да нахлуят в България и да ни денацифицират и унищожат фашистическата държава! Така че да внимаваме.

32

Дидо

преди 2 години

Ами нека България ви налага вето 27 години да видим как ще влезете в ЕС

31

Анонимен

преди 2 години

Тия са по-зле и от украинците.

30

Глас от Скопие :

преди 2 години

Много сте малки за да попречите за нашто членство! Влизаме и това е! Ха, ха, ха, ха,ха

29

Алооууу,

преди 2 години

...севрномакедонецо, точно вие ли бе , рожби на Коминтерна, клекнали на сръбските тайни служби и пропаганда, ще ми говорите за Путинисти! И не намесвай Левски,малък си!

28

Северомакедонец

преди 2 години

Ние заслужаваме повече от вас бугарите да сме в ЕС и НАТО! Вие сте предатели! Предадохте Васил Левски! Предадохте Германия през WW2! Сега сте путинисти!

27

Анонимен

преди 2 години

Ванче Михайлов е последният ръководител на ВМРО, когато област Македония, се нарича ВАРДАРСКА БАНОВИНА и води борба срещу сръбските окупатори в защита на българското население и е бил винаги за истината и българите. Така че какво мисли сърбокомуниста Пендаров за него няма никакво значение! Преговорите с тези сърбокомунисти трябва да бъдат прекъснати, а имената на всички 120 000 които са с български паспорти да бъдат обявени.

26

Джордже Балашевич

преди 2 години

Какво има да се говори с психически нестабилна шепа хомоидиотос, представящи се за управляващи РСМ ( българска територия)! Колкото повече внимание се обръща на тази пасмина ( управляващите РСМ), толкова повече си вдигат цената! Тези заслужават изолация и пренебрежение!

25

Анонимен

преди 2 години

Грешката на оная жаба дето призна македония е тотално непростима...

24

Дидо

преди 2 години

Да гори в Ада Стево Пендаровски и цяла Македония.Те са наши врагове

23

абе

преди 2 години

до кога ше ни занимавате с измислената държава македония ?

22

sofeto

преди 2 години

"македония" е гръцка област"..... тази територия с иключение на колонии по брега на Черно море никога не е била гръцка област а територия отвоювана(681г.) от българо-славяни-траки-македонци, от "многонационалната имприя Византия", учи история!(Орфей, Евредика, Спартак са тракийци), Филипополис(Пловдив) е столицата на Филип Македонски. Атина е столица само на сторогръцкият пашалък!

21

Българин

преди 2 години

Иван Михайлов за "македонската" нация/в интервю със Кеворк/... "Това са си чисти българи! Що не отворят архива на Османската империя, и да видят имали такова понятие македонци"? Според Стево, турските Султани и те са били "фашисти", щом не са ги замислили като нация!

20

Анонимен

преди 2 години

По ирония на съдбата таксито пилот на Пендаровски го разкарваше с държавния самолет.

19

И на тоя

преди 2 години

Айде Серос Устатос и на тоя от Ебаз Вгъзас

18

Гоце Делчев

преди 2 години

Това лице винаги съм подозирал, че обслужва чужди, враждебни на България геополитически интереси! Сега грозната истина излезе наяве - Пендаровски е агент на чуждо влияние и обслужва старата, до болка позната антибългарска югославска и сръбска политика в РСМ! Колкото повече България и българите в РСМ укрепват позициите си, толкова по-яростно ще вият югославските и сръбски мекерета, тъй като виждат, че времето им безвъзвратно изтича! Еничари, всуе се морите, не се гаси туй, що не гасне!

17

Хайде

преди 2 години

...Стево, хайде стига говори от името на Българския народ! Хем ни нарича "фашисти", хем иска уж някакво сближаване! При вас всичко е фалш и лъжи, както Дисниленда който сте сътворили в центъра на Скопие! Или въобще не ви пука за Европа, или си въобразявате ,че ще ни прескочите ! Е, няма да се получи! Видяха че Кирето се е разшлякал, и решиха че могат да продължат да са нагли!

16

Анонимен

преди 2 години

Иван Михайлов е отговорен за много убийства в България, но не е бил фашист, хитлерист, съработник на нацистите.Ако беше такъв щяха да го арестуват във Франция, Испания, Италия и др. държави в които е пребива след ВСВ.Омразата към Иван Михайлов е наложена от сърбите, заради участието на ВМРО в убийството над сръбският крал и продължена с от македонците.

15

Анонимен

преди 2 години

тия пик4ят по нас, а просто киро си мисли, че дъжд вали... важното е, че разговорът е продуктивен и трябва да продължим в конструктивен дух в името на ефиктивността... аа да.. и да "говорим в един глас"... цирк киро.. ако не беше тъжно щеше да е смешно!

14

Анонимен

преди 2 години

Да се анулират паспортите на де не са се записали, че са Българи, а са с Български паспорти при преброяването! Скъсване на дипломатическите отношения и да се оправят тия наглеци!